Şimdi Ara

nesine.com para yatırma pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 18 yaşıma daha basmadım ve 1 sene var arkdaşım çift dikiş ondan nesine.com uyelıgını o bana verdi fakat bu kart ile para yatırmada tc istiyormuş falan filan işte onun tcli kartı yok ve ben buna para nasıl yatırcam eft de ise tc sini vermiyor kartlı işlemde nasıl yaparım illa onun tcsiyle mi olmak zorunda

• başkasının hesabına para atamıyorsun artık

kalktı o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandandik -- 26 Mart 2015; 20:13:28 >
  • osmandandik kullanıcısına yanıt
    Ben simdi ne yapmam lazim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbli_s.osman

Ben simdi ne yapmam lazim

"Size ait bir banka hesap kanalı aracılığı ile sadece kendi Nesine.com üye hesabınıza para gönderimi yapabilirsiniz. Banka kanalında ve Nesine.com'da kayıtlı TC Kimlik numarasının aynı olması, yani size ait olması gerekmektedir.

Size ait olmayan bir Nesine.com üyelik hesabına para gönderimi yapamazsınız."

Hiçbir yolu yok.

SMS ile yükleyebilirsin. Telefonunu kendi telefon numarana ayarla. Kendine TL yükle. Siteden nasıl yapacağını görürsün.
  • osmandandik kullanıcısına yanıt
    peki para çakarken başka hesaba aktarcam işbankasına aktarcam arkadşımın degil sorun olur mu
  • fbli_s.osman kullanıcısına yanıt
    Para yatırmayı yine atm üzerinden arkadaşının tc kimlik nosunu girerek halledebilirsin fakat para çekerken banka hesabına gönderileceği için, hesap nesine.com üyesinin adına olması gerekmektedir. senin için en iyi yöntem bayiden oynamak.
  • kaddir_ank kullanıcısına yanıt
    mdi onu denedim ve kabul etti varsayılan heabım oldu hiç hata vs gibi birşey vermedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.