Şimdi Ara

Nesillerin boy ortalaması sürekli artmaya devam eder mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Leo da mı 174 cm? Yok artık. Ayakkabı farkı olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stoneage351

Yok ama çok fark olunca yakışmıyor.
    Birader çiftler birbirine yakıştığını düşünüyorsa beğeniyor seviyorsa tüm dünyaya moh yemek düşer.

193 boyum var şimdi 160 kız beğense sevse beni bende severim otomatik olarak, tutupta kıza senin boyun 160 olmaz kusura bakma :S mı diyecem?

Bu kadar çok takılmamak lazım, yakışıksızlık boy farkından ziyade yaş farkında daha dikkat çekici millet 10-15 yaş büyüğü küçüğü ile evleniyor.

Bakıyorsun adam 45 yaşında 30 yaşında kızla evlenmiş, bakıyorsun kadın 45 yaşında 30 yaşında adamla evli, hadi onlarda birbirlerine yakıştırmışlar yapacak birşey yok.

Bende şahsen max 4 yaş küçük yada büyük kızla evlenirim fazlasını istemem, ama kısmet işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 173 cm'im. 180 cm olmak isterdim hep. Beş santim fazla farketmez. Ben kendimi kısa hissediyorum genelde ama çok kısa değil. 180 cm erkek için orta boy. Senin kısa hissetmemen lazım. 190 cm adama dev gibi diyen bir sürü insan var bu ülkede. Hem 2 metreye 20 cm kalmış. 180 cm de kısa olmasın artık. 180 cm de erkek için kısaysa, ben çok kısayım. 🤔😱😭
  • Haklısın. Aslında, bu benim görüşüm değil. İnternet sitelerinde, forum sitelerinde falan yorumları okuyorum. İnsanlar böyle düşünüyor, denkliği dış görünüşe indirgiyorlar. Benim boyum da 173 cm sanırım ama 180 cm olmak isterdim. Bence 180 cm erkek için orta boy ama 180 cm olan bazı adamlar da boyum kısa diyor. Gerçekten 180 cm de mi kısa? O zaman baya kısaymışım ben. 😭
  • quote:

Orijinalden alıntı: stoneage351

Haklısın. Aslında, bu benim görüşüm değil. İnternet sitelerinde, forum sitelerinde falan yorumları okuyorum. İnsanlar böyle düşünüyor, denkliği dış görünüşe indirgiyorlar. Benim boyum da 173 cm sanırım ama 180 cm olmak isterdim. Bence 180 cm erkek için orta boy ama 180 cm olan bazı adamlar da boyum kısa diyor. Gerçekten 180 cm de mi kısa? O zaman baya kısaymışım ben. 😭
    Yok hocam, boy konusunda öyle bir düşüncem yok kızın boyu isterse 203 olsun basketçi sıkıntı etmem veya kız 160 olsa dışarda dolaşırken değil yorum yapmak ters suratla baksalar dahi azarlarım.

Ama 32 yaşında biri olarak 20-22 yaşında kızla evlenmek istemem ama kısmet işte, o yüzden büyük konuşmamak lazım en önemlisi kınamamak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de 19 yaşında 173 üm.Her halde 1-2 cm uzarım veya uzamam.sorun değil.
    180 veya 190 olsan ne olacak.
    en önemli olan şey sağlık.
    eğer konu kız ise boyuna göre bir dünya kız var dünya da dert etme.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu kız değil. Sevdikten sonra benle aynı boyda olsa da sorun olmaz. Sadece 1.80 olunca kendimi daha çok seveceğimi düşünüyorum. Bazen o kadar da kısa değilim, buna da şükür diyorum sonra bir adam çıkıyor ben 1.80'im kısa hissediyorum diyor. Tüm moralim altüst oluyor. Ama bunu diyen nankörlük yapıyor. Bence 1.80 kısa değil, erkek için orta boy.
  • Birçok gereksiz insan gibi insanlığı dış görünüşe indirgemiyorsunuz. Buradan iyi kalpli biri olduğunuz sonucunu çıkarıyorum. 🙂
  • Hayır bro aynı boydalar 😉 hadi diyelim 2 santim oynasın 176 olsunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelliklerinde öyle yazıyordu ama 3 bile olsa iyidir.1 cm de tabanlık yap kartondan 4 cm işte mis

• Herkes sallıyor veya gerçekten de yanlış bilen de oluyor arada.Mesela bir çocuk vardı 193'üm diyordu ben 189-190 arasıyım ve çocuktan uzunum kalkmış bana sen yanlış biliyorsundur sen 195'sin falan diyordu öh.Hayatımda benden uzun sadece 2 tane tanıdığım oldu genelde girdiğim ortamlarda en uzun boylu hep ben oluyorum okulda falan da hep en uzun boylu bendim ama internette insanların yarısı benden uzun oluyor.
  • Öyle mi gerçekten?
  • Dell_Naja kullanıcısına yanıt
    İşte bana da tuhaf gelen bu. İnternet sitelerinde millet boyunu söylüyor; erkekler hep 185-190 cm, kızlar 170-175 arası hep. Kimi adam 180 cm kısa diyor, kimi 182 cm'im kısayım diyor. Ben 173 cm'im. Kısa olduğumu biliyorum ve çok kısa olduğumu düşünmüyorum ama 180 cm de mi kısa erkek için? Belki de millet, ünlüler falan hep fazla söylediği için 180 cm adama kısa diyorlardır. 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoneage351 -- 27 Haziran 2020; 20:4:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Küçük Oscar

Hayır bro aynı boydalar 😉 hadi diyelim 2 santim oynasın 176 olsunlar.
    Benim bildiğim Brad hep asansör ayakkabı giyer ama bu sefer giymemiş de olabilir.
  • Brad çakal ya adamım benim 😂

• Küçük Oscar kullanıcısına yanıt
    Trump'ı trollemişti bir ara
  • Artıyor artmasına ama 180 cm boya kimse kısa diyemez. Tabii gerçekten ayakkabısız tam ölçümle 180 cm den bahsediyorum. Herkes ayakkabıyla ölçülüp üstüne bir de 2-3 cm fazla söylediğinden 180 cm kısaymış algısı oluştu. Sizin boy da fena sayılmaz hocam. 173 cm ile kısa hissetmemeniz gerekir. Tabii etrafta sizden uzun kişiler olur ama yanlarında cüce gibi de durmazsınız.

• Küçük Oscar kullanıcısına yanıt

Bruce Willis'in boyu da 180 cm galiba. Bence iyi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoneage351 -- 13 Haziran 2020; 0:35:45 >
  • Sonsuza kadar da artamaz ama bir sınır olmalı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.