Bildirim
Nesibe Aydın Gerçekten Basarılıymıs
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ne olursa olsun 20k çok -
Önemli olan su bu öğrenciler o okula gitmeden önce ortalama idiler de burda mi başarı kazandılar yoksa bunlar gerçekten başarılı ve zeki olan vitrin öğrenciler mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 bin lira alıp suriyeli internet kafe şubesinden poster hazırlatıyolar galiba bu ne be paint mi acaba
geçen sene 26 bin lira bilkent'e verdim -
quote:
Orijinalden alıntı: AynenÇokHaklısınız
Önemli olan su bu öğrenciler o okula gitmeden önce ortalama idiler de burda mi başarı kazandılar yoksa bunlar gerçekten başarılı ve zeki olan vitrin öğrenciler mi?
Hocam benim sınıftan iki kişi gitti.450 puanlık bir anadolu lisesi.
harbiden babadan bursluymuşsun -
quote:
Orijinalden alıntı: dr.thy34
harbiden babadan bursluymuşsun
-
O öğrencileri Nesibe Aydın'a değil x okuluna koy gene aşağı yukarı aynı başarıyı sağlayacaklar. Nesibe Aydın'ın başarısı o öğrencileri bulup onlarla reklam yapıp diğer öğrencilerden para kazanmak. Sende o çalışma azmi yoksa, o potansiyel yoksa, sınavda sakin olmayı beceremiyorsan hiçbir kurum seni kurtaramaz. O yüzden x okulana gitmesine rağmen başaramadı ya da x okuluna gitmiş başarmış lafı çok saçma. -
Çoğunu tanıyorum zaten başarılı olan eski okullarında da düzenli çalışan kişilerdi fakat o kadar parayı verip şu an atılım üni. gibi yerlere tamah edecek öğrencilerin sayısı da oldukça fazla.
quote:
Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam
O öğrencileri Nesibe Aydın'a değil x okuluna koy gene aşağı yukarı aynı başarıyı sağlayacaklar. Nesibe Aydın'ın başarısı o öğrencileri bulup onlarla reklam yapıp diğer öğrencilerden para kazanmak. Sende o çalışma azmi yoksa, o potansiyel yoksa, sınavda sakin olmayı beceremiyorsan hiçbir kurum seni kurtaramaz. O yüzden x okulana gitmesine rağmen başaramadı ya da x okuluna gitmiş başarmış lafı çok saçma.
Hocam oradaki öğrencilerle 3 sene aynı sınıftaydım.Gerçekten alınan eğitim de çok önemli.
O zaman olabilir ama yine de bi liseye 20k verilmez her şey öğrenci de bitiyor derim:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X