Şimdi Ara

nero startsmart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben pcye neroyu kuruyorum sorunsuz kuruluyor cdyı yazıyorum kapatıyorum neroyu pc yenıden baslatınca nero startsmartı tıkladıgımda startsmart.exe hata verıyor bu pc alındıgı gunden ıtıbaren boyle bırcok nero surum denedım ama olmadı bende nero express kullanıyorum onda hata vermıyor ama dıgerı daha kapsamlı ve goze hıtap edıyor

• kullandığın nero crack limi
  • asus dvd rwnın yanında verılen nero
  • benim nec in yanındada vermişlerdi ama kasma yapıyordu bendede ondandır
    nero 7 kullanıyorum lisanslı çok rahatım
  • ben anlamadım sımdı kutunun ıcınden cıkan neroya ayrıca para odememızmı gerekıyor yanı dugun calısması içinbenim cdnin ustunde d060 v 6.6.0.14d yazıyor ustunde serial flnda var
  • farklı versiyonlar farklı sistemlerde farklı hatalar oluşturabiliyor. lisanstan çıkıyor genelde sorunlar. asus DVDRW'da full nero 7 kullanıyorum. start smart lisans hatası veriyordu ben de bir süreliğine nero burning rom 7 yi kullandım. bir süre sonra kendikendine düzeldi. incelemedim açıkçası. göze hitaptan ziyade yaptığı işi ön plana almanı öneririm...

kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

farklı versiyonlar farklı sistemlerde farklı hatalar oluşturabiliyor. lisanstan çıkıyor genelde sorunlar. asus DVDRW'da full nero 7 kullanıyorum. start smart lisans hatası veriyordu ben de bir süreliğine nero burning rom 7 yi kullandım. bir süre sonra kendikendine düzeldi. incelemedim açıkçası. göze hitaptan ziyade yaptığı işi ön plana almanı öneririm...

kolay gelsin...

açıklama için teşekkürler kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiren boot cd?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anlaşılan nerodan anlıosun ya buna ne diyeceksin..nero 7 yi kuruorum aradan biraz zaman gectikten sora acmaya calıştımda bana..nero dosyaları degiştirilmiş yada..virus programı neroyu silmiş diyor ve neticede calışmıyor..ne denediysen olmadı cıldırmak içten degil yaw.bana bi care
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.