Şimdi Ara

nero avi formatını okumuyor yardım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar torrentden indirdiğim filmler hep avi cd'ye yazmak istediğimde yazmıyor herhalde mpeg 2'ye dönüşmesi lazım okuması için dimi ??

kusura bakmayın ben bu cd yazdırma konusunda yeniyim işi bilen varsa bi el atsın kardeşler...............

• N'oluyor da yazmıyor? Biraz detay versen; yazıyor da okuyamıyor mu?
  • yazması lazım arkadaşım. bencede biraz daha ayrıntı lazım
  • Neronun hangi sürümü var? Farklı bir sürümle deneyebilirsin. Avi yazmayan neroya ben nero demem
  • biLdiqim kadarıyLa Avi Formatını VCD şekLinde yani başka bir medya oynatıcısına takıp caLıstırması ıcın cd yazdırdıqında AVİ Formatını DestekLemiyOr...
  • Bizde DVD çalar var üzgünüm. Cd çalarlar eskide kaldı artık. onlar . DAT falan kullanıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TİTAN06

arkadaşlar torrentden indirdiğim filmler hep avi cd'ye yazmak istediğimde yazmıyor herhalde mpeg 2'ye dönüşmesi lazım okuması için dimi ??

kusura bakmayın ben bu cd yazdırma konusunda yeniyim işi bilen varsa bi el atsın kardeşler...............

Hayır mpeg2 ye dönüşmesi lazım değil..Belki de boş cdnin boyutu yeterli olmuyordur..Torrentten indiriyorum demişsiniz..Bazı dvdripler 700mb ı aştığı için cdye sığmayabiliyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .m2ts Video Uzantısını Açmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 800'lük cd leri eski cd çalarlar oynatıyor mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratcanberber

800'lük cd leri eski cd çalarlar oynatıyor mu ?

Konu nasıl cd çalara geldi anlamadım..Arkadaşımız cd yazdıramamaktan bahsediyor cd çalarda oynatamamaktan bahsetmiyor..Gene de fikir yürütelim..Bence oynatması lazım çünkü mühim olan cd boyutu değil bence içeriğindeki dosya türü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awallabilla -- 31 Ağustos 2007; 1:30:24 >
  • dosyayı çekip vcd de izleyeceğini düşünmüştüm. ona göre konuşmuştum
  • quote:

dosyayı çekip vcd de izleyeceğini düşünmüştüm. ona göre konuşmuştum

Haklısınız aslında onu kastetmiş olabilir..Ama öyle bile olsa neroya avi yi gösterdiğimiz zaman vcd yapmadan önce video dosyasını dekode ediyor..En azından bende ediyor..
  • Dediğim gibi bende dvd olduğu için veri cd si yapıyorum ben
  • Orjinalden alıntı: awallabilla

dosyayı çekip vcd de izleyeceğini düşünmüştüm. ona göre konuşmuştum

Haklısınız aslında onu kastetmiş olabilir..Ama öyle bile olsa neroya avi yi gösterdiğimiz zaman vcd yapmadan önce video dosyasını dekode ediyor..En azından bende ediyor..
    [/quot

evet öğrenmek istediğimde buydu bendeki nero 7.5.7.0 tipi ne yapmam gerektiğini bi izah edermisin kardeş.....
  • Nero Expressi açın ..Ardından VideoCD yarat deyin..Yazdırmak istediğiniz videoyu ekleyin biraz düşük bir yazma hızı belirleyin..Örneğin 24x..Nero videoları dekode edip vcd yapacaktır..Eğer sorun yaşarsanız bildirin..İsterseniz Ashampoo Burning Studio da kullanabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awallabilla -- 31 Ağustos 2007; 17:11:46 >
  • eyvallah awallabilla kardeş oluyo galiba..............
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.