Şimdi Ara

Nereden Nereye Geldik? Türkiye'miz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yaşı yetmeyenlere, hiçbir şeyi beğenmeyip tüm gün ülkeyi kötülemek için yırtınanlara söyledikçe anlamadılar. Bu ülke, 15 yıldır iyi durumda sadece, bir anda Almanya olmamızı bekleyenlere gülüyorum. Allah bize, çok daha iyi günleri nasip etsin. Reisimizi başımızdan eksik etmesin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• her canlı algılıyabildiği tarihten sorumludur. 2000 öncesini hatıylayamıyorum, 15 yıldır hiç de ileri gitmedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 6 Mart 2018; 12:42:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

her canlı algılıyabildiği tarihten sorumludur. 2000 öncesini hatıylayamıyorum, 15 yıldır hiç de ileri gitmedik

Yaşın yetmiyor, hatırlamazsın doğru. Bu kadar yapılanlar ilerleme değilse de? Eski Türkiye bitti artık, Yeni Türkiye'de herşey çok daha iyi. Video herşeyi gayet iyi açıklıyor. Sizlere kalsa ülke hiç yaşanır yer değil, defolun gidin o zaman kardeş? Gidemiyor musun? Vize mi alamıyorsun? Paran mı yok? Bana ne kardeş? Vasıfsız ve tembel olmasaydın sen de. Kendini geliştirseydin, tüm gün bilgisayar başında otur sonra gel forum köşelerinde ağla... Yok öyle bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reykajinn

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

her canlı algılıyabildiği tarihten sorumludur. 2000 öncesini hatıylayamıyorum, 15 yıldır hiç de ileri gitmedik

Yaşın yetmiyor, hatırlamazsın doğru. Bu kadar yapılanlar ilerleme değilse de? Eski Türkiye bitti artık, Yeni Türkiye'de herşey çok daha iyi. Video herşeyi gayet iyi açıklıyor. Sizlere kalsa ülke hiç yaşanır yer değil, defolun gidin o zaman kardeş? Gidemiyor musun? Vize mi alamıyorsun? Paran mı yok? Bana ne kardeş? Vasıfsız ve tembel olmasaydın sen de. Kendini geliştirseydin, tüm gün bilgisayar başında otur sonra gel forum köşelerinde ağla... Yok öyle bir şey.

benim hakkımda hiçbir bilgiye sahip olmadan atıp tutuyorsun halbuki konumuz ülkenin gelişip gelişmemesi

• Reykajinn kullanıcısına yanıt
    Ah ah...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.