Şimdi Ara

Nereden Kız Buluyorsunuz ? (İnstagram'dan Kız İstek Attı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
9.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ulan nası bi kafa yapınız var anlamıyorum ki hadi arada bi bakışma gülüşme falan olursa neyse o kızlar aranıyodur zaten de, durduk yere gidip cafede oturan kıza yazılmaya çalışan tipler inşallah bi gün erkek arkadaşını bekleyen bi kıza denk gelir de neyin ne olduğunu anlar.
  • İnternet denilen alemde o kadar çok var ki, biraz ağzın laf yapsın, biraz da tipin olsun yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bişi yapmıyorum kendileri geliyo. şöyle bi hatıram var anlatayım..
    antalyada bi otelde çalışırken bi alman kızıyla tanışmıştım.dershanedeyiz. ders işliyoz işte ders arasında bi iki dakika mola verdi hoca. o sırada da bi tane kız almanca sayıları söylemeye başladı.bende arkadasından işte almanca bi kaç bişi söyledim. hoca da bana gülerek sanki nerden öğren gibisine bi bakış attı. bende dedim almanyadan bile var yani dedim :D
  • Yavaşca nickime bak

Gelsin eksiler

• Edit geldi

• emre sen misin ?
  • Direk pm atma bir kaç fotoğrafını beğen. Yada tanıyamadım de

• Kız? O nedir?

• buying gf xd
  • kardeşim bi kere yan masadaki kızları unut, ha çok bakıştınız, o da seni kesiyor o zaman gidip konuşabilirsin ama normalce oturan kızların yanına gitme. Ablan cevabı vermiş zaten, ne bu şimdi, sen kimsin derler. uzatırsan tokata kadar yolu var.

lisede misin üni de mi bilmiyorum ama bu işler ya okuldan, ya da bi arabulucu sayesinde oluyor, yani öyle filmlerdeki gibi kızın yanına gidip hey görls demekle olmaz. Bi referans lazım.

sonuna kadar da haklılar kezbanlık falan değil bu, Ne yazık ki ülkemiz erkekleri onları bu hale getirdi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.