Şimdi Ara

Nereden ders dinliyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette konu anlatımı ya da soru çözümü videolarını nereden izliyorsunuz?(Ücretli olmayanlar)

• Video izlemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyoloji adına yardımcı olabilirim. Biyoloji video dersleri çekiyorum ücretsizdir tüm dersler için :http://www.youtube.com/playlist?list=PLLFjYcKh-t8SR0bWbyOZRVDlcBWZYR51x bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Dersler güncellenerek aşama aşama yüklenecektir.
  • Adam gibi adam, büyük üstat, gelmiş geçmiş en iyi matematik anlatan,ulu hocamız ŞENOL HOCA!

Şenol hoca candır gerisi heyecandır. Behzat mehzat ekol detay kirpi vb vb hepsi boş ve tırnağı bile olamaz Şenol üstatın.

• Behzat rasuli gerçekten mükemmel anlatıyor. Ogrenmeyeni ipluyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhansen26

Behzat rasuli gerçekten mükemmel anlatıyor. Ogrenmeyeni ipluyorlar

Fizik için önerdiğin bi yer var mı peki?
  • Fizik hakkinda fikrim yok hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adama bak ya behzat falan tırttır tırnağı olamaz diyor :D sen behzatın anlattıklarını anlayacak seviyeye gel şenol hocayı ortaokul çocukları izler diye düşünürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathLost

Adam gibi adam, büyük üstat, gelmiş geçmiş en iyi matematik anlatan,ulu hocamız ŞENOL HOCA!

Şenol hoca candır gerisi heyecandır. Behzat mehzat ekol detay kirpi vb vb hepsi boş ve tırnağı bile olamaz Şenol üstatın.

Hahahahaha

• Lilpackage L kullanıcısına yanıt
    mehmet karaağaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamabout -- 28 Ekim 2014; 23:12:34 >
  • BİR ZAMANLAR BEHZAT HOCAYDI ODA PARALI OLUNCA YETİM KALDIM
  • BEHZAT HOCA NOKTA
  • quote:

Orijinalden alıntı: seninbiyolojin

Biyoloji adına yardımcı olabilirim. Biyoloji video dersleri çekiyorum ücretsizdir tüm dersler için :http://www.youtube.com/playlist?list=PLLFjYcKh-t8SR0bWbyOZRVDlcBWZYR51x bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Dersler güncellenerek aşama aşama yüklenecektir.

Hocam pc de net yok o yuzden vıdeoları ındırdım hakkınızı helal edın, ınternete mobılden gırebılıyorum anca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kofulpasa

quote:

Orijinalden alıntı: seninbiyolojin

Biyoloji adına yardımcı olabilirim. Biyoloji video dersleri çekiyorum ücretsizdir tüm dersler için :http://www.youtube.com/playlist?list=PLLFjYcKh-t8SR0bWbyOZRVDlcBWZYR51x bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Dersler güncellenerek aşama aşama yüklenecektir.

Hocam pc de net yok o yuzden vıdeoları ındırdım hakkınızı helal edın, ınternete mobılden gırebılıyorum anca

Sıkıntı yok arkadaşlar indirebilirsiniz nasıl işinize yarıyorsa kullanın fark etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamabout

mehmet karaağaç

kondansatörler konu anlatımı lazım bulamadım
  • Lilpackage L kullanıcısına yanıt
    evet kötü yanı her konu yok maalesef. kondansatörleri de teknofem'den dinleyebilirsin
  • Behzat reis diyorum yeterli
  • NEJDET HOCA ADAMIN SES TONU,ANLATMASI,ALÇAKGÖNÜLLÜLÜĞÜ YETİYOR.
  • Behzat hoca>Nejdet hoca>şenol hoca sıralamam böyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.