Şimdi Ara

Nereden çıktı bu yığılma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2021TytAytYolcusu 2 kullanıcısına yanıt

18 19 sınavlarına giren biri olarak 19 çok daha rahat bi sınavdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süreç çok sancılı ulan ÖSYM niye 2019 gibi sınav yapmazsın ki 105-70-75 yapıştıracaktım girecektim 2-3 K ya şimdi 15kya şükür edeceğim düştüğümüz hale bak

19 nasıl daha zordu nerenden sallıyorsun

• eyupmenevse E kullanıcısına yanıt

2019sınavdan çıktiktan sonra herkes 2019un daha zor bir sınav oldugunu söyledi gir foruma bak.1yıldır soru bankalarinda 19un benzeri sorulari göre göre kolaymis gibi algilayabilirsin 2022de sinava girenler de bu 2021deki sinavi amma abartmislar diyecekler

Bi de öyle bi söylüyor ki sanki 2018x2 geldi sıralamalar

• Daneres kullanıcısına yanıt

Valla benim netlerime 2019a gore 60bin 18e gore 50bin geliyor 10.000fark seni tatmin etmediyse beni ilgilendirmez ki asagi siralamalarda bu fark daha da aciliyordur.

Ben baktığımda 2k oynuyor sadece o yüzden kendim için konuştum

Tabi altlarda farklı olabilir

2019 için yapılan yorumları düzgün okumamışsın. çoğunluk o senenin DAHA KOLAY OLDUĞUNU SIRALAMALARIN 2018DEN KÖTÜ GELECEĞİNİ YAZMIŞTI FORUMA. kör değilsen görmüşsündür. ha ama trollük yapıcam diyorsan da buyur devam et sana kimse aldırış etmeyecek artık.

• DEV SIRALAMA ANKETİ konusunu oku uplatiyorum senin icin bak.Anket sonuclarinin yuzde 80i 2019daha iyi gelecek demis.Gercek hayatta ne oldu 2019daha kötü geldi.İstedigin yorumları yapmıyorum diye hakaret etmeye başlama Pollyannanın amcaoglu tamam?

Yanlız anketlere bakarsan netlere 70 üstü havada uçuşuyor bir de bu yıla bak

ben anket demedim yazılan yorumları açılan konuları oku dedim. düzgün oku yazılanı. ayrıca polyanna değilim gerçekleri söylüyorum. senin gibi trollük yapmıyorum  tamam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 19 Temmuz 2021; 3:48:48 >

60Ayt altı Tıpı unutsun.70Ayt üstleri havada uçuşuyormus falan boş laf bunlar.Sınav zor olsa da belli net aralıklarında yıgılmalar olacak yine ve bu aralıklarda 1nete binlerce kisi girecek degisen bir sey olmayacak.Benim burada sana anlatmak istedigim bak 2019da da yuzde 80 18den iyi gelir demis ankette ama yanilmislar bu senede bu forum 18den iyi gelirdiyor ya bence yine yanilacaklar diyorum

Fl deyim ve 2019 da bizim okulda mezun olanların hepsini tanırdım 70 üstü yapmayan ağlıyordu o yüzden dedim bu yıl 65 civarı yaptık hepimiz bu bi zahmet ilk 10k için etkili olur yani daha iyi gelir diyorum ben de 2018 den,en azından kendi aralığımdaki insanları bildiğim için 10k adına konuşuyorum.

bak son kez yazıyorum. 2019da herkes iyimser değildi. kötümserler daha fazlaydı. bunu anketle cart curtla görmezden gelmeye çalışıyorsun ama 2019 KONULARINI OKU. MESELA AYT MAT İÇİN NE DENMİŞ? TYT İÇİN NE DENMİŞ? bunlara bi bak sonra bu sene ile kıyasla. ve en önemlisi soruları kıyasla 2019 ve 2021in. sonra belki anlarsın aradaki farkı dicem ama kötü niyetli olduğun zaten bana yazdıklarından belli. seni ciddiye almıyorum boşun tekisin. burdakiler de ciddiye almaz seni  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 19 Temmuz 2021; 4:3:7 >
  • 7k altı yığılacak

hocam 18 ve 19 da bana da benzer sıralamalar geliyor kendimi 19dan bi tık kötüye hazırlıyorum temennim ikisinin arasında gelmesi ama geçen seneden sonra içimde bi karamsarlık var bilemiyorum

• Peki sen Anketi neden görmezden geliyorsun?Madem 19 18den kolaydı ankette baya da katilim olmus neden 19daha iyi veya ayni gelir yuzde 80cikmis?Neyse...Ben de sana son kez yazıyorum.Ben zaten 2019dan iyi gelmesini bekliyorum sıralamaların 19dan kötü gelme ihtimalini çok düşük ve en kötümser tahminimle diye yazdım.Yüzde 90 19dan iyi gelecek ancak 18den iyi gelme ihtimali zayıf yuksek ihtimal 19-18arasi gelecek dedim en azından benim net araligimda dirum boyle cunku bu aralikta yigilma bekliyorum Tyt 75-85 Ayt 45-55arası orta seviye ögrenciler icin yigilma bekliyorum bu net araligi 19-18arasi gelecek.Daha yuksek netlerde 18den daha iyi gelir belki orasini bilemem ben kendi net araligim icin konusuyorum.Hicbir mesajimda 19dan kotu gelecek ifadem yok bana ikide bir 19-21i kiyaslatiyorsun 19-18arasi bekliyorum diyorum zaten sen burada kiyas yapacaksan 19-21 degil 18-21i kıyaslayip argumanlarinla bana gelmen lazimdi anladın mı?Trollfalan da degilim özgür irademle tahminimi yazıyorum sırf tahminim seni üzdü diye hakaret etmen de senin seviyeni yansıtıyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2021TytAytYolcusu -- 19 Temmuz 2021; 9:41:42 >

• serkanacaar S kullanıcısına yanıt

Bana hatirlayamadigim 9sorunun hepsi yanlissa 19a göre 60bin 18e göre 50bin geliyor bence baya arada fark var 10.000kisi

hocam bana da en kötü ihtimalle 2018 52k 2019 65k geliyor olağan ihtimalle 2018 48k 2019 59k geliyor bakacağız nasıl gelecek ben beklentiyi düşük tutuyorum şahsen 2020den sonra 70k bandına bakıyorum garanti bölümlere

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.