Bildirim
Nerden sıfır iPhone 5 alabilirim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ümraniye carrefour da 6 yüklü var 1800 küsür liraydı en son -
İnternet üzerinden alabileceğim biryer var mı ? -
4ay sonra eylülde iphone 6 çıkacak diyorlar, bende onu bekliyorum sizde bekleyin isterseniz :/ gerçi fiyatların oturması zaman alırmı bilmem, apple store açıldıydı istanbulda -
quote:
Orijinalden alıntı: EasyBell
iPhone 5c almak istemiyorum 5s ise bütçemi aşıyor, bildiğiniz üzere iPhone 5 artık üretilmiyor ama bana Türkiye garantili iPhone 5 lazım nereden alabilirim ?
Swap olarak değiştirilmiş cihazlar var ikinci el bölümünde. Cihazlar sıfır fiyatından daha düşük fiyattan satılıyor. Yakın zamanda ben de 25 mayıs ta swap olarak aldığım telefonumu satmayı düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mefta046
4ay sonra eylülde iphone 6 çıkacak diyorlar, bende onu bekliyorum sizde bekleyin isterseniz :/ gerçi fiyatların oturması zaman alırmı bilmem, apple store açıldıydı istanbulda
Appstore acildigi icin muhtemelen 5s ile ayni fiyat olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: EasyBell
İnternet üzerinden alabileceğim biryer var mı ?
Apple sitesinden alabilirsin 4s bile alırsın oradan. -
1800 lira verme bence o telefona appstore de varmıdır eski versiyon bilmem ama orda en ucuzdur -
tavsiyem öncelikle sıfır cihazlar diğeride değişimden gelen sıfırı cihazlardır
normal sıfır genpa
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-erdal-iletisimden-iphone-5-garantili-sifir-urun-164115668/detay
değişimden gelen sıfır;
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-5-siyah-sifir-hic-kullanilmamis-genpa-garantili-164506236/detay
-
4s hala alınır mı, onu alayım diyorum -
4s alınır ama hırpalamadan kullanırım derseniz ve verebilecekseniz ilk ilan iyidir, yoksa yine tavsiyem değişimden gelen 4s'tir:)
Kendi telefonum da değişimden geldi açıkcası bırakamıyorum 4s'i :) -
iPhone 5 kullanıyorum.Dün arkadaşımın 5c'sini kullandım.Plastik deyince Samsung gibi bir şey bekliyordum ama gayet hoşuma gitti.Alınabilir bence. -
5C'de alabillirsiniz cunku 5 ile ayni seylere sahip. -
Şuanda kullanmakta olduğum iPad air'im var cihaz gerçekten muhteşem ben plastiğe dokunmaktansa daha sağlam bir yüzeye dokunmak istiyorum. Bu yüzden 5c'yi tercih etmiycem galiba 4s alıyorum. Fiyatıda oldukça cazip -
Sahibinden ilan kodu
166026256 (1 sene garantisi varmış, sıfır, değişimden gelme, el sürülmemiş)
166496023 (garantisi varmış, buda aynı şekilde)
Alınırsa böyle alınmalı -
IPhone 5 i brightmobil.com uzerinden satin alabilirsin -
internetten alın bence -
1200 liraya 5c buldum belki onu alabilirim. -
dostum hakkaten sacmalamıssın ! iphone 5 i 1800 liralara belkı bulursun 100 lıra daha ekle 5S al, saçma sapan konusma burda. -
Tamam kardeş, relaks topa tutma hemen beni 5c almaya karar verdim.
Benzer içerikler
- apple kimliğindeki parayı karta aktarma
- nss para kazandıran gayrimenkuller
- iphone arama tuş sesi kapatma
- iphone 15 ısınma sorunu
- iphone imei uzatma
- e sim nedir
- sararmış telefon kılıfı nasıl temizlenir
- iphone açılmıyor
- iphone 16 batarya kaç mah
- iphone se 4 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X