Şimdi Ara

Nerden sıfır iPhone 5 alabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 5c almak istemiyorum 5s ise bütçemi aşıyor, bildiğiniz üzere iPhone 5 artık üretilmiyor ama bana Türkiye garantili iPhone 5 lazım nereden alabilirim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ümraniye carrefour da 6 yüklü var 1800 küsür liraydı en son
  • İnternet üzerinden alabileceğim biryer var mı ?
  • 4ay sonra eylülde iphone 6 çıkacak diyorlar, bende onu bekliyorum sizde bekleyin isterseniz :/ gerçi fiyatların oturması zaman alırmı bilmem, apple store açıldıydı istanbulda
  • quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

iPhone 5c almak istemiyorum 5s ise bütçemi aşıyor, bildiğiniz üzere iPhone 5 artık üretilmiyor ama bana Türkiye garantili iPhone 5 lazım nereden alabilirim ?

Swap olarak değiştirilmiş cihazlar var ikinci el bölümünde. Cihazlar sıfır fiyatından daha düşük fiyattan satılıyor. Yakın zamanda ben de 25 mayıs ta swap olarak aldığım telefonumu satmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefta046

4ay sonra eylülde iphone 6 çıkacak diyorlar, bende onu bekliyorum sizde bekleyin isterseniz :/ gerçi fiyatların oturması zaman alırmı bilmem, apple store açıldıydı istanbulda

Appstore acildigi icin muhtemelen 5s ile ayni fiyat olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

İnternet üzerinden alabileceğim biryer var mı ?

Apple sitesinden alabilirsin 4s bile alırsın oradan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1800 lira verme bence o telefona appstore de varmıdır eski versiyon bilmem ama orda en ucuzdur

• 4s hala alınır mı, onu alayım diyorum
  • 4s alınır ama hırpalamadan kullanırım derseniz ve verebilecekseniz ilk ilan iyidir, yoksa yine tavsiyem değişimden gelen 4s'tir:)
    Kendi telefonum da değişimden geldi açıkcası bırakamıyorum 4s'i :)
  • iPhone 5 kullanıyorum.Dün arkadaşımın 5c'sini kullandım.Plastik deyince Samsung gibi bir şey bekliyordum ama gayet hoşuma gitti.Alınabilir bence.
  • 5C'de alabillirsiniz cunku 5 ile ayni seylere sahip.
  • Şuanda kullanmakta olduğum iPad air'im var cihaz gerçekten muhteşem ben plastiğe dokunmaktansa daha sağlam bir yüzeye dokunmak istiyorum. Bu yüzden 5c'yi tercih etmiycem galiba 4s alıyorum. Fiyatıda oldukça cazip
  • Sahibinden ilan kodu
    166026256 (1 sene garantisi varmış, sıfır, değişimden gelme, el sürülmemiş)
    166496023 (garantisi varmış, buda aynı şekilde)
    Alınırsa böyle alınmalı
  • IPhone 5 i brightmobil.com uzerinden satin alabilirsin
  • internetten alın bence
  • 1200 liraya 5c buldum belki onu alabilirim.
  • dostum hakkaten sacmalamıssın ! iphone 5 i 1800 liralara belkı bulursun 100 lıra daha ekle 5S al, saçma sapan konusma burda.
  • Tamam kardeş, relaks topa tutma hemen beni 5c almaya karar verdim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.