Şimdi Ara

Nerden başlasam..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler , Her konuya böyle başlıyorum ama yapacağım bişey yok 1-2 ay önce açtığım kız arkadaş konularını okuyanlarınız vardır özet geçeceğim.

Beyler öyle seviyordum ki anlatamam tam benlik diyordum bağladım kendimi ona hayatımı endeksledim senin hayatın ne ki 18 yaşındasın daha diyeceksiniz
    Hayal kurdum birsürü evet bu bu olur şunu yaparız şöyle olur okumak istediğim okul yapacaklarım vsvs herşey bi kavga ettik eski konularda anlattım
    Kısaca dalga geçecekler gelmesin 18 yaşındayım evet 2. sene sınava hazırlanacağım 5-6 gün sonrada sanırsam sınav gibi bişey var şu ana kadar hiç çalışmadım.

Ailemle tartıştım kavga ettim bir sürü ama artık bunaldım öyle özlüyorum ki ayrıldıktan sonra dayanamadım siz ne kadar yazma desenizde onun da yazmaya niyeti yoktu şansımı denedim hemde 2-3 kez olmadı her seferinde kaçamak cevaplar verdi en sonuncusundada noktayı koydu şu an bitmiş hissediyorum ne bişey yapasım ne yeni sene hiçbişey düşünmek istemiyorum öyle bozuk ki moralim arkadaşım yok evet hepsi kazandı gitti yada görüşmediğim insanlar aileme anlatamıyorum bunalımdayım sıralamam pek kötü sayılmaz 2. yerleştirmelerde yazıp istemediğim bi yer gitmeyi düşünüyorum cidden unutmaya çalışıyorum rüyamda görüyorum dayanamıyorum twittera sosyal ağlara bilmemnelere bakıyorum ama özlüyorum hepsi bu çok özlüyorum.Koptu benim hayallerim düşlediklerim çok boşluktayım şu an ..

Hani tahmin etmedim ya , illa döner o da benim gibi çok özlüyordur dedim belkide özledi ama dönemedi bilmiyorum çok istedim o kadar yalvardım dua ettim Hatta gerçekten isteyerek dua ettim gerçekten ne olacağını bilmek için o gün gördüm çok mutluyduk inanıp yazdım tersi çıktı .

Bugün tekrar gördüm yine çok mutluyduk artık rüyalar üzüyor beni dayanamıyorum hele ailemin bişey bilmeden üstüme gelmesi yok dayanamıyorum onun belki umrunda değil gülüp eğleniyor ama öyle olamıyorum aptal gibi hissediyorum konuşmak, ağlamak, yapamıyorum beyler

Sizden fikir istiyorum yerimde olsanız yapar mıydınız tercih yoksa dayanmaya çalışır mıydınız ben bilemiyorum

• Kendini oyalamaya, takmamaya, hatırlamamaya, umursamamaya odakla..
    Başka biri(leri)ni sok hayatına ve hepsi kısa süreli olsun..Üst üste belkide bir öncekini es geçerek ama her zaman arkadaşçasına, ılımlı yaklaş.Hiçbir zaman sevgili olma hiçbiriyle.
    Sana çok çok saçma gelecek ama bir örnek verebilirim bu konu hakkında bende denedim ama emin ol ki tuttu
    Yazacaklarım şaka değil.Yapmak sana bağlı ve birazda eğlenceli bir karakterin varsa keyfine denilecek yok o zaman
    Özellikle kendi semt'inden uzaklarda takılmaya bak.İster arkadaşlarınla, istersen yalnız başına.Git bir cafede otur, kahve ve kullanıyorsan sigara iç bişeyler yap yani.
    Tabi bu evrede giyim, saç gibi dış bakımınla birlikte dikkat çekebilmelisin
    Eski klasikleri yap mesela..Beğendiğin, hoşlandığın yalnız olsun olmasın bir kız'a (bayan için yaşın çok genç ) kağıda ufak not atıp telefon numaranı yaz mesaj bekliyorum felan de bla bla bla gibi..Bunu 10larca kez deneyerek muhakkak 3-5 yeni arkadaş edinirsin.Yeni diyorum, çünkü; eskiler daima bir bakıma yine seni o durumun içinde tutabilir.

Bunları yazdım ve hala da yazıyorum sabahın bu saatinde ama kafa öyle bir dolu ki Ayıptır söylemesi bugün doğum günümdü forum'a öylesine göz atmak için girmiştim yatar ayak..3-5 karaladım, umarım sert tepki almam ama işe yaramıyor değil ufacıcık örneğim.
    Hayırlı sabahlar diyip kaçıyorum

• M4RLB0RO kullanıcısına yanıt
    Sağol yardımın için , denenmeyecek bişey değil ama zamanımda yok ne yalan söyleyeyim kafamı toparlayamadım daha yeni sene başlıyor hani herkes gitti ya herkes hepsi kazandı.

Bildiğin böyle yalnız kaldım ciddi ciddi arkadaşım yok öyle söyleyeyim konuşacak birinin olmamasının eksikliğini öyle hissediyorum ki o benim arkadaşımdı.

Geceleri erken yatar , öğlen kalkar oldum her an aklımda harbiden zor durumdayım bi tek burada anlatabiliyorum herneyse , sağol tekrar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.