Şimdi Ara

NERDEN ALDIM 6600'I

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HAFIZA KARTIM TAKILIYKEN NOKIA YAZISI ÇIKIYOR DAHA SONRA TELEFON AÇILMASI ARIZALI SATICINIZLA GÖRÜŞÜN DİYOR. HAFIZA KARTINI ÇIKARINCA AÇILIYOR. NASIL KURTULURUM BUNDAN? ŞARZA TAKILI DENEDİM, KALEM TUŞUNA BASILI TUTTUM YİNE AYNI.
    TEL. FORMAT ATTIM AÇILDI AMA ŞİMDİDE HAFIZA KİLİTLİ NE YAPABİLİRİM:) BİÇİMLENDİRME YAPAMIYORUM. HAFIZA KARTI KİLİTLİ YAZIYOR. BAŞKA NASIL FORMATLANIR BU.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handan -- 16 Nisan 2005, 17:18:14 >

• hafıza kartı okuyan makinalarla formay ata bilirsin götür fotografcılara onlar ücretsiz iki dakkada atarlar formatı yeniden kullanmaya başlarsın benimde başıma gelmişti ben öyle yaptım. yada card read ırın varsa sende evde yapabilirsin!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: klad

hafıza kartı okuyan makinalarla formay ata bilirsin götür fotografcılara onlar ücretsiz iki dakkada atarlar formatı yeniden kullanmaya başlarsın benimde başıma gelmişti ben öyle yaptım. yada card read ırın varsa sende evde yapabilirsin!!!!!!!!!

• Fotoğafcıya denetirim. peki bu şekilde karttaki bilgiler gidermi?
  • format atmaktan söz ediyor arkadas..tabiki icindeki bilgiler gider.
  • OOF! OF! YENİ Mİ AYNI ŞEY YA!!!!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: Kadir59

format atmaktan söz ediyor arkadas..tabiki icindeki bilgiler gider.

• telefona format atmadan önce karta şifre konur sonra telefona format atılır sonra karttaki şifra kaldırılır benim bildiğim. . . ben 6600 a 2-3 kere o şekil format attım hiç bi problem de çıkmadı. . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla format atınca hepsi gider ama şu mus -efe nasil şifre konulduğunuda bi zahmet(!) yazsaymiş belki bi

işe yarardı.........
  • şifreyi kart telefondayken hafızaya mı nereye giriosun ordan karta gelip seçeneklerden şifre koy diosun aynı şekilde kaldırıyorsunuz..
    telefon yanımda olmadığı için tam yerini hatırlayamıyorum...
  • iyi ama kartla işlem yapamıyorum. kilitli yazıyor
  • evet artık yapamazsın zaten onu formattan önce yapıcaktın malesef çözüm kartı formatlamak. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedarkside -- 16 Nisan 2005, 19:26:56 >
  • Teli Hafıza Kartı takılı Olmadan Aç. Açıldıktan Sonra kapatmadan pilini Çıkar. hafıza Kartını Tak Çalışır. Eger Çalışmazsa başka Bi Telefona Tak Ve Formatla Olamzsa Kart Okuyucularda format Atacaksın....
  • yaa ewt
  • keşke sx1 alsaydın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.