Şimdi Ara

NERDE O ESKİ TRENLER? (MEYHANELI TREN ANIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 senesiydi lisede kızlı erkekli 10 kişi falan 10 Kasım için anıtkabir ziyareti yapmak istedik .10 kasım günü tarih sınavımıza denk geliyordu hocamız durumu duyunca sınavı erteledi bizim için. 9 Kasım akşamı haydarpaşa tren garında buluştuk garda o zamanlar alkol satan büfeler vardı ucuz vodka almıştık gençlik hevesi işte. Yataklı vagonlar vardı hızlı tren değildi hala varmı yataklı vagon bilmiyorum .birde trende bar vardı tabaklar içinde peynir, meze bira şarap rakı falan satiliyodu biz şarap içtik sigara icmemize kimse karışmadı kızlı erkekli güldük eğlendik yataklar biraz pis ve dardı tuvalet berbattı ama umurumuza gelmedi çok eğlendik o akşam şarap muhabbeti tatlandirdi tren tıngır mıngır çok güzel gidiyordu akşam düzgün uyumadık alkalinde verdiği mayhoşlukla trenin lokantasına geçtik kahvaltı için poğaça ve çay ile kahvaltı yaptık tren durdu saat sabah 7 gibi falan heralde etimesgutta gelmişiz biz ankara zannettik dedik bu nasıl başkent:) neyse tren ankaraya geldi garda ındik ankara garında asker malzemesi satan dükkanlar falan vardı gar bize çok eski ama enteresan gelmişti taksiye bindik 2 grup anıtkabir nerde oraya gidicez dedik anittepe de imiş.gittik anıtkabir çok güzeldi bizi hemen içeri almadılar devlet adamları askerler girdi önce sonra halk ziyarete başladı. Anıtkabirde sessiz sessiz ağladım sanki Atatürk'ü görmüş gibi oldum .yani çok güzel günlerdi sadece 7 sene öncesi ama arık ne haydar paşa garı var ne meyhaneli tren var büyük ihtimalle artık sigarada içermezler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasted.wastelander -- 11 Nisan 2017; 3:19:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay be gun gectikce eskilerin degerini daha iyi anliyoruz, ozlemle aniyoruz. Eskilere ozlem zaten her zaman vardir. Ama ulkece su anda oldugumuz durumu ozetlersek su anda sadece gerileme goruyorum

• Hey gidi gunler hey ne kadar iyi sey varaa eskide kaldi zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.