şu şarkıya bi bakıverin 1..2...3 deneme... dantenekastoniya manibenmastoriya... bunu hızlı söyleyince nakarat olacak..microfon yoq ki söyliyim bunu söyleyen bir zenci ve ispanyol şivesi olabilir bi yardım edin
bu arada verdigimiz geçici rahatsınlıktan dolayı sorry..
bi yorumda bulunun bari şarkı çok popüler ama galiba anlatamadım..:(
olum utanmadan bide bulun demiş.lan melodi yok ritm yok.bide ispanyolca şarkı.ne istediğinin farkındamısın? seninki baba bana at al demek gibi bişey
quote:
Orjinalden alıntı: okeyn
olum utanmadan bide bulun demiş.lan melodi yok ritm yok.bide ispanyolca şarkı.ne istediğinin farkındamısın? seninki baba bana at al demek gibi bişey
Atdan ziyade bence senin avatardaki arabayı al demeye benziyo bu iş Şaka bi yana valla bilmiom,bilsem sölerdim
quote:
Orjinalden alıntı: theja
quote:
Atdan ziyade bence senin avatardaki arabayı al demeye benziyo bu iş Şaka bi yana valla bilmiom,bilsem sölerdim
ben bilsemde sölemezdim bu kadar açıklamaya kardeş şu şarkıyı biraz daha açsan?
ıhhh çıkmıyo valla tek nakaratı bu.. radyo 5 te çıktı mtv dede gördüm ama tam izleyemedim
katılıom yanee nassı bulalım bole
quote: