Şimdi Ara

NEOX TVLİ CEP TELEFONU 'SORUN'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR PERŞEMBE GÜNÜ HEPSİBURDADAN NEOX MARKA TELEFON ALDIM, TV ÖZELLİKLİ FAKAT TV SEYREDERKEN NE YAPTIMSA SES ALAMIYORUM SADECE CIZIRTI ÇIKIYOR, KULLANIM KILAVUZUNDA MENÜDE AYARLARA GİRİN DİYOR DA BEN TELEFONDA BÖYLE TV AYARLARINI BANT SEÇİMİNİ YAPABİLECEĞİM BİR AYARA DA RASLAYAMADIM YARIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM....

• Dur bakalım msn den bir sorayım. Telefonumabak abimiz var mı
  • Sikayetler gelmeye basladi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Sikayetler gelmeye basladi

Bozuk demiyor, ayar yapamamış
    Bu arada ben unutmuştum. Hatırtlatmış oldun
  • @Mymobile

Hayirdir,bugunlerde her yorumuma bir tas koyuyor gordum seni...

Ayrica,

Senin kadar okuma yazmam var .

Karasal yayinla calisan,tv ozelliginde goruntu ayri ses ayri ayar istememesi gerekir.

Tv de kanal araken goruntu icin ayri ses icin ayri bir ayarmi yapiyorsun sen.

Tv izlerken goruntu var,ses yok ve cizirti var diyor.

Kelin merhemi olsa kendi basina surer,

Gelmissin burada yorum yapiyorsun.
  • farklı bi yerde dene belki tam iyi cekmiyordur cihaz...
  • yok arkadaşlar telefondan çok memnunum işte elden ele dolaşıyo zaten telefon da bugün birden bire çalışmaya başladı sesi de ben de anlamadım...bi de 1-2 resim koyyyim hazır yazmışkene bu fiyata bu tel beledava

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cep telefonu önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tritone

ARKADAŞLAR PERŞEMBE GÜNÜ HEPSİBURDADAN NEOX MARKA TELEFON ALDIM, TV ÖZELLİKLİ FAKAT TV SEYREDERKEN NE YAPTIMSA SES ALAMIYORUM SADECE CIZIRTI ÇIKIYOR, KULLANIM KILAVUZUNDA MENÜDE AYARLARA GİRİN DİYOR DA BEN TELEFONDA BÖYLE TV AYARLARINI BANT SEÇİMİNİ YAPABİLECEĞİM BİR AYARA DA RASLAYAMADIM YARIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM....

Merhaba Ben Atilla,
    Neox'ta Tv özeliğini çalıştırırken otomatik tarama yapılmaz ise çıkan kanallar karlı, cızırtılı olur.
    Bunun için;
    Telefonun üst bölümündeki anteni çıkardıktan sonra, yeşil tuşun yanındaki - fonksiyon tuşundan seçeneklere gelin. Orada kanal arama var. Yön tuşları ile oraya gelin, aynen yeşil tuş(çağrı yapma tuşu)un yanındaki - tuşa basarak seçin. Neox tv taraması yapmaya başlayacak. %100 oluncaya kadar bekleyin. Sonra kırmızı tuş(çağrı kapatma tuşu) yanındaki - fonksiyon tuşundan geri deyin.
    * tuşuna basarak tam ekran yapın
    Ekranın üstünde bulunan tuşlardan kanal seçin.
    Telefonun yan tarafında bulunan 2li tuş ile sesi yükseltin.
    Eğer hiçbir kanalı alamıyor iseniz makinanızın alıcısında bir sorun vardır. Almış olduğunuz siteden iade şartlarını araştırın veya Kaan'a başvurun
    Saygılar

• bende sipariş verdim yarın elime ulaşacak,fakat hepsiburadada biraz fiyat pahalı ben 40 ytl daha ucuza aldım.
  • Video kayıt çözünürlüğü nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirt

Video kayıt çözünürlüğü nedir?

Sınır ayarı, ev ayarları var. Fakat herhangi bir video kayıt boyut ayarlaması yok. Çektiği videoları bilgisayar atıp, üstüne gelince açıklamada 240 x 196 128kbps bilgisiyle karşılaşıyoruz.
  • dışardan avi,mp4 ve 3gp video kliplerini attım tele fakat hiç birini oynatmadı,benim teldemi sorun var yoksa oynatmıyormu,ayrıca kamera 2mp deniyor fakat fotoyu en fazla 640*480 çekiyor bu nasıl 2mp,bi resmin boyutu en fazla 80 kb,normalde 2mp telefonlar 650-750 kb arası kalitede resim çeker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman34 -- 15 Mart 2008; 21:41:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kahraman34

dışardan avi,mp4 ve 3gp video kliplerini attım tele fakat hiç birini oynatmadı,benim teldemi sorun var yoksa oynatmıyormu,ayrıca kamera 2mp deniyor fakat fotoyu en fazla 640*480 çekiyor bu nasıl 2mp,bi resmin boyutu en fazla 80 kb,normalde 2mp telefonlar 650-750 kb arası kalitede resim çeker

Evet vga, oysa sitesinde bile 2mp yazıyor. Kandırmacanın bu kadarı
  • Bunlar sakat telefonlar ya hemen şikayetler başladı...
  • Alternatif tv li telefonlara bakmak daha mantıklı olacak herhalde
  • çin malı sakat teller.

ucuz etin yahnisi...
  • beni bu telefona almaya iten 2 sebep vardı 1.televizyonlu olması vede net çekmesi,2. diğer çinlere göre 2 yıl garantisi olması.

video formatını çözdüm kendi kitapçığında mpeg4 ve h264 video oynatır yazıyor fakat sadece h263 video'ları oynatıyor bende super video çevirici diye bir proğram yükledim pc'ye tüm videolarımı h263 formatına cevirdim şimdi sorunsuz izliyorum,fakat yarın kaan elektroniği arayacağım kamera 2mp dendi fakat en fazla 800*600 piksel çekiyor diye bakalım ne diyecekler.
  • ya bide msj yazmak çok ama çok zor gercekten ,kalemle yazamak istemiyorum tuslarada parmaklarım sıgmıyor:)buyuk olmasıda ayrı bir meziyet ama tv sine söylenecek bir sözüm yok,yakında bu tv den programları ındırıldıkten sonra şifreli dijiturku bile seyredebiliriz belli mi olur:)
  • Hadi sifreyi cozmek icin programi indirdin diyelim ,digital yayinda olan Digiturk yayinini nasil alacaksin?

Uydu karti yada uydu antenmi takacaksin yoksa kablo tv denmi yayin almayi dusunuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 16 Mart 2008; 15:49:56 >
  • tuzlada 6 kanalı net,4-5 kanalıda idare eder şekilde gösteriyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.