Şimdi Ara

NEOX IS21 TELEVİZYONLU CEP TELEFONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 100 saat bekleme suresine karsilik 3.5 saat konusma suresi sunuyor.100 saat bekleme suresio cok kisa bunda televizyon seyretmeye kalksaniz max.2 saat sonra telefonun pili bitecektir.en kotu ozelligi bu bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikuşcu

GERÇİ GİGABYTE G SMART İ120 BUFİYATA DÜŞMÜŞKEN ALINMAZ BUNLAR HAVALE İLE 766 YTL

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pTopCategoryId=3008&pCategoryId=3340&pSubCategoryId=3340&pBrandId=304476&pInstanceId=282174

yine fark cok. ama gercekten iyimakina

• Türkiye de hangi kanallar karasal yayına geçtiki??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

100 saat bekleme suresine karsilik 3.5 saat konusma suresi sunuyor.100 saat bekleme suresio cok kisa bunda televizyon seyretmeye kalksaniz max.2 saat sonra telefonun pili bitecektir.en kotu ozelligi bu bence.

quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

Türkiye de hangi kanallar karasal yayına geçtiki??

karasal yayına ihtiyacınız yok vhf ve uhf bandında çalışıyor bilginize.. iyi günler

4 saat kesinisiz tv izleme imkanın var.. ayrıca yedek bataryası mevcut yani kötü özelliği bulunmuyor.. bence kötü özelliği teknik servisinin nasıl hangi şartlarda destek sağladığı bunu araştırmak lazım :)

• arkadaslar umarım bırılerınız bu teelfonu almıs kullanıyordur.. bu uzak dogu kokenlı uygun fıyatlı tellerden bıkacını kullandım. pek uzun kurcalayamadım.. tam da olaıyına gıremeıdm.... bızı bıraz bılgılendırırsenız cok muteskkır oluruz...
  • heeey hadi millet.. tık yok kimsede... alıp da kullanan yok mu.. inceleme yorum lassım bize... :)

baktım olmıcak alıcam telefonu 4 gun kulanıcam yapacam yorumu yollıcam gerı cayma hakkımı kullanıp... :)
  • hepsıburada.com da 140 lıra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.