Hizli alisverisdi 5den sonra odeme gelmesine ragmen20dkda kargo ve takip atildi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Hizli alisverisdi 5den sonra odeme gelmesine ragmen20dkda kargo ve takip atildi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu hafta tonla kart gelir... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elden havadan karadan denizden teslim mumkun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Senden kart almak bi kısmet olmadı |
Tuf 4070ti almasam burdan çekerdim de lansman fiyattan nasip oldu bana. Yeni konu hayırlı olsun. |
Alem bakar Neo akar. Neo akar alem bakar. |
Hayirlisi olsun.. bizde 1saat degil herzaman kampanya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herzaman... Bir inceleme konusu gelsin artik güzelsenin elinden... Biz uzerimize duseni yapariz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sistemden kontrol ettigimde evet sakinca yok ve vip listesinde kaydiniz görunuyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kismet hocam ilk siz aramisdiniz şans kismet. Listeye ekledim sizide guzel bir kartlicaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Artık bizimde 2080Ti değiştirme vaktimiz geldi. Senden çekeriz bir yeni nesil ayın 15'i gibi |