Şimdi Ara

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.547
Cevap
6
Favori
51.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ajanblue

quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Hocam başka bir satıcı ile görüşüyorum diyor ki hong kong post bataryalı ürünleri kabul etmiyor ancak singapur ile gönderebilirim diyor . Honk kong ile nasıl göndertebilirim

michaella (lightake) ile 2 gün önce görüştüm..o zaman beyaz stokta var dedi...o sarı işaret çıkmasına rağmen, satış yapabileceğini söyledi...tercih senin lightake ten alırsan 157$ gelir beyaz..ama satıcıyla bir görüş...

Hocam öyle de bu linkten sipariş verlmiyor ki .. Satın al yok yani . Normalde o sarı dikdörtgenin olduğu yerde sepete ekle demesi lazımdı . Michael ile de bugün konuştum en son diyaloğumuz şu idi sonra cevap vermedi . .

"

Michael Yin:

16:59 Dec 14,2012

I'm sorry, but what's the order number?

Me:

11:11 Dec 14,2012

I have purchased neo no 2 White . Can you give me an update regarding the expected shipping date ?

http://www.aliexpress.com/item/Neo-N02-M-4-5-inch-QHD-Dual-Core-MTK6577-Android-4-0-Smartphone-GSM-WCDMA/679471735.html

"

Bunu yazdım sonra yanlış birşey yazdım pardon dedim önemli değil sen ne istiyorsun dedi yani şöyle

"

02:07 Dec 15,2012

ı want neo no 2-m whitehttp://www.aliexpress.com/item/Neo-N02-M-4-5-inch-QHD-Dual-Core-MTK6577-Android-4-0-Smartphone-GSM-WCDMA/679471735.html

Michael Yin:

02:04 Dec 15,2012

so, what do you want exactly?
    "

dedim .Daha cevap vermedi

linkte sepete ekle yok olsa hemen alacağım

http://www.aliexpress.com/item/Neo-N02-M-4-5-inch-QHD-Dual-Core-MTK6577-Android-4-0-Smartphone-GSM-WCDMA/679471735.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 15 Aralık 2012; 18:48:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam başka bir satıcı ile görüşüyorum diyor ki hong kong post bataryalı ürünleri kabul etmiyor ancak singapur ile gönderebilirim diyor . Honk kong ile nasıl göndertebilirim

michaella (lightake) ile 2 gün önce görüştüm..o zaman beyaz stokta var dedi...o sarı işaret çıkmasına rağmen, satış yapabileceğini söyledi...tercih senin lightake ten alırsan 157$ gelir beyaz..ama satıcıyla bir görüş...

Hocam öyle de bu linkten sipariş verlmiyor ki .. Satın al yok yani . Normalde o sarı dikdörtgenin olduğu yerde sepete ekle demesi lazımdı . Michael ile de bugün konuştum en son diyaloğumuz şu idi sonra cevap vermedi . .

"

02:07 Dec 15,2012

ı want neo no 2-m whitehttp://www.aliexpress.com/item/Neo-N02-M-4-5-inch-QHD-Dual-Core-MTK6577-Android-4-0-Smartphone-GSM-WCDMA/679471735.html

Michael Yin:

02:04 Dec 15,2012

so, what do you want exactly?

"

linkte sepete ekle yok olsa hemen alacağım

paypalla siteden alabilirsin illaki kredi kartı gerekmiyor...atm kartının içine 3 tl bırak paypal eklemek için 3 tl yi çekiyor sonrada iade ediyor...bu işlem bittikten sonra atm kartına para yatırıp paypalla alışveriş yapabilirsin

• Hocam böyle bir yol olduğunu daha önceden bilseydim şimdiye kadar hiç uğraşmazdım .Daha önce sordum soruşturdum kredi kartı olmadan olmuyor dediler.

Hocam yalnız biz o kartın ait olduğu hesaba yaklaşık 1 yıldır hiç dokunmuyoruz. Banka ise bildiğiniz gibi bir hesap varolmasından dolayı 2 ay için 15 tl istiyor.Ama hesapta para olmadığından alamıyorlar.Ben şimdi gidip hemen 300 tl hesaba yatırrım ve gelip atm kartını paypala tanıtırım ama ben lightake den telefonu hemen sipariş ederim ama paypal ile ödediğimde o 2 dakika içinde paypal tüm parayı hesaptan çekiyor mu ? Yoksa biliyorsun ki banka 2-3 saat içinde hesaptan belli bir miktar parayı çekiyor.Tahminen 75 tl falan.Daha önce bir iş için lazım olmuştu ve gene aynısını yaşamıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam böyle bir yol olduğunu daha önceden bilseydim şimdiye kadar hiç uğraşmazdım .Daha önce sordum soruşturdum kredi kartı olmadan olmuyor dediler.

Hocam yalnız biz o kartın ait olduğu hesaba yaklaşık 1 yıldır hiç dokunmuyoruz. Banka ise bildiğiniz gibi bir hesap varolmasından dolayı 2 ay için 15 tl istiyor.Ama hesapta para olmadığından alamıyorlar.Ben şimdi gidip hemen 300 tl hesaba yatırrım ve gelip atm kartını paypala tanıtırım ama ben lightake den telefonu hemen sipariş ederim ama paypal ile ödediğimde o 2 dakika içinde paypal tüm parayı hesaptan çekiyor mu ? Yoksa biliyorsun ki banka 2-3 saat içinde hesaptan belli bir miktar parayı çekiyor.Tahminen 75 tl falan.Daha önce bir iş için lazım olmuştu ve gene aynısını yaşamıştım.

banka hesaba para yatar yatmaz çeker borcunu..öyle 2 saat beklemez...paypal da hemen hesaptan paranı çeker..ama banka çekmeden alman saniyelik iş parayı yatırır yatırmaz paypaldan satışı yapabilecekmisin?? bence başka atm kartı kullan

• 3g siz eski telin imei atarak şimdiye kadar kapanan oldu mu ?
    Ayrıca sim kartı 1 2 olarak mı var yoksa wcdma olarak mı yazıyor. Bazen 3g için wcdma yerine takmak gerekiyor sanırım.
  • çinde bir sürü custom rom çıktı bunları test eden yokmu hiç...lewaos,ios,baidu,umix,miui,oppo,samsung iu,xperia vsvs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 15 Aralık 2012; 23:21:18 >
  • Bu tür telefonlarda 2 tane sim kart girişi bulunuyor. Biri 3g için "WCDMA" diğeri de "GSM" yani 2g için, öyle değil mi?

Şu an ki mevcut kullandığım Android telefonda tek sim kart girişi bulunuyor ve ben internet kullanmadığım(3g) zamanlar şarjı daha uzun gitsin diye telefonu sadece 2g(gsm) moduna alıyorum. Bu olayı bu Çinli vb. telefonlarda yapabilmek için sim kartı çıkartıp diğer slota mı takmak zorundayız her seferinde? Ve bunun içinde 2 imei mi kayıt etmemiz gerekecek. Umarım sorumu anlatabilmişimdir :)
  • quote:

çinde bir sürü custom rom çıktı bunları test eden yokmu hiç...lewaos,ios,baidu,umix,miui,oppo,samsung iu,xperia vsvs

Evet son zamanda çuk fazla costum rom var ama ufaktefek Bug'larda mevcut Şu anda kullandığım Romdan çok memnunum ama Lightake firmasının forumunda multilanguage seçenekli Neoupdate T16 romundan bahsediyor.Bunu üretici firmanın kendi istekleri doğrultusunda yazdığından bahsediliyor.Ama kaynak olarak T15 'mi T12 mi yada türkçe seçenek varmı birşey belirtmemiş arada şeytan dürtüyor dene diye ama telede okadar çok şey yükledimki açıkçası kaybedeceğim zamanı düşünerek her seferinde vazgeçiyorum.Denemek isteyenler için Topic adresi;

http://forum.lightake.com/Topic.aspx?BoardID=43&TopicID=2201
    bu adresten aşağıda Amazon Bulut!a yönlendiriliyorsunuz.Oradan Rom'u indirip kurabilirsiniz;

Yada direk rom adresi;

http://speedy.sh/2dHza/NEOupdateT16.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adki -- 16 Aralık 2012; 15:09:02 >

• Bu update'leri nasıl kuruyoruz? Hata alıyorum. T15 yüklü şu an bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Bu update'leri nasıl kuruyoruz? Hata alıyorum. T15 yüklü şu an bende.

The Manyax ben denemedim ama "Wipe data/factory reset" ve "Wipe cahce" yaptıktan sonra CMW den mi hata alıyorsun ???
  • Yok onları yapmadım direk kurmaya çalışınca hata verdi öyle deneyim bakim de şey yedekleme programı bulayım önce bari. O kadar şey kurdum, hepsini yedekleyeyim.
  • werdas arkadaş için;

İlk önce yazılanları bir oku.Biz spflash kullanmadık bu cihazda.Romları CMW den attık .İlk önce driverı ve root işlemini yap ilk sayfaya göre 4 ve 5. sayfalarda da CMW yükleme ve rom atma ile ilgili bilgiler var kolay gelsin. Driverı doğru atarsan aygıt yöneticisinde android telefon olarak gözükecek topice resmi atacağım

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS
  • Hepsi tamam, root ve cmw hepsi. Neyse bi deneyeyim. Telefonu bozarsak tamire de yollayamayız heralde artık :D
  • quote:

Hepsi tamam, root ve cmw hepsi. Neyse bi deneyeyim. Telefonu bozarsak tamire de yollayamayız heralde artık :D

Hangisini deneyecen T16 mı?
  • Evet, şu an yedekliyorum herşeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adki

quote:

The Manyax ben denemedim ama "Wipe data/factory reset" ve "Wipe cahce" yaptıktan sonra CMW den mi hata alıyorsun ???

Dediklerinizi yaptım hata aldım.

Hata şöyle:

assert failed: getprop("ro.product.device") == "NEO_N02" I I getprop("ro.build.product") == "NEO_N02"
    E:Error in /sdcard/NEOupdateT16.zip
    (Status 7)
    Installation aborted.
  • quote:

quote:

quote:

Hata şöyle:

assert failed: getprop("ro.product.device") == "NEO_N02" I I getprop("ro.build.product") == "NEO_N02"
    (Status 7)
    Installation aborted.

Demekki rom da bir uyumsuzluk var. ;Başka rom denedin mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hata şöyle:

(Status 7)
    Installation aborted.

Demekki rom da bir uyumsuzluk var. ;Başka rom denedin mi?

Bu T16 denen rom sanırım güncelleme değil resmi sitede hiçbir yerde görmedim.Daha öncede belirttiğim gibi Lightake'in yayınladığı bir rom

• Şu an sorunsuz olarak kullandığınız türkçe rom T12 mi?
  • ya arkadaslar paypalla alıcam lıgthtakedende söyle birsey var toplam tutar olarak 294turk lırası yapıo nıekı okadar cıkıyo fiyat
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.