Şimdi Ara

NEO GERCEKTE 8 KOLLU MAKİNELERİ NASIL DURDURDU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • neyse filme gitmiyorum 7 milyon cepte kalsın.......
  • Abi bunlar galiba işi zıvanadan çıkarmışlar Cüneyt abimiz 70 li yıllarda ,tarihi filmleri çekerken ne tehlikeler atlatmış nereleri kırılmış,,,,
    peki bu filmler???
    adamlar sırf stüdyo ortamında ve bilgisayarla yapıyolar bu işi.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by xander</i>
    <br />şöyle düşünün aslında gerçek dünya da matrixti ;)

matematikte bir matrixin alt matrixleri vardır filmin sonunda neo anlayacak ki aslında gerçek dünya diye lanse edilen dünya ana matrixin kendisiwww.thematrix.com a girin ipucu bir foto var :)

bence neoun gerçek dünyada da bu tip güçlere kavuşmasının ve agent smith in gerçek dünyaya girmesinin, neonun rüyasında böyle bir sahne var, mantıklı açıklaması aslında gerçek dünyanında matrix olması bir de böyle düşünün o zaman çoğu mantıksızlık mantığa kavuşuyo kendi içerisinde ...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    ana bu benim fikrimdi yaw :'( hihihi
    sen bide benim foruma bak o zaman
    http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=37094

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by fcaglayan</i>
    ana bu benim fikrimdi yaw :'( hihihi
    sen bide benim foruma bak o zaman
    http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=37094
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Sen önce benim bu konudaki 3. msgımı oku, senden çok çok önce bu olayı açıkladım ben!
  • Öyleymiş de ben bunu görmemiştim, söylediğin resmide görmemiştim sırf kaşığın gerçek hayatta da ortaya çıkışından ve neo nun gerçek hayatta sentinelleri durdurmasından çıkarmıştım bu sonucu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.