Şimdi Ara

Nem Alma Cihazı Tavsiye (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
30
Favori
289.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: igav

quote:

Orijinalden alıntı: nokiae90

TTK 75 S geldi ve kullanmaya başladık. 2-3 günde kendisini hissettirdi. Her akşam ayrı bir odaya koyuyoruz ve sabahları iş yerine gittiğimizde 4 litrelik haznesi neredeyse dolmuş oluyor. Artık banyo tavanlarımız nem olmuyor. Spor salonunda, insanların soluduğu havanın kalitesi daha fazla önem arzediyor. Kaliteli hava sunmak gerek.
    Aldığım iki model için yorum yapmak gerekirse, şahsen TTK 70 S daha fonksiyonel geldi bana. Bu ikisinden birisini (ya da bu kapasitelerde) birşey alacaksanız 70 S modelini alın. Ben 75 ile değiştirdiğime pişman oldum. 75 S biraz daha estetik ve tekerlekleri var, taşıması kolay, elektrik tüketimi 0,07 kW/saat daha az. Ayrıca ortamda olmasını istediğiniz nem miktarını ayarlayabiliyorsunuz. Ama yine de 70 S :)
    Ürünler Alman malı denmesine rağmen, plastik malzeme kalitesi o kadar da iyi değil. Alman malı böyleyse, Almanlar plastik üretmesin lütfen.
    Nem emiş yüzeyi ve fanı yeterince büyük. Sessiz sakin bir makine.
    Ayrıca firmanın ilgisini ve bilgisini çok beğendim. İki teşhir ürünü aldım, her ikisini de geri iade ettim. Kargo ücretlerine dahil tüm masrafları firma karşıladı ve kesinlikle itiraz etmediler. İlk aldığım ürünün ücretini de hemen iade ettiler.

Ürün hakkında memnuniyet durumunuz devam ediyor mu?Herhangi bir sorun çıkardı mı acaba?

Memnuniyetimiz devam ediyor. Hele kış mevsiminde olduğumuz için nem oranı aşırı yüksek ve çalıştırınca kendini farkettiriyor. Geçen gün, evdeki nem ölçerin yüksek seyretmesinden dolayı, makineyi üst kattaki spor salonumuzdan alt kattaki eve indirdim. Makineyi çalıştırıyoruz, nem bir gecede yüzde 10-15 civarında düşüyor. Özellikle kayınvalidem aradaki farkın çok fazla olduğunu, önceki halde nefes almakta zorlanırken, makineden sonra rahatladığını söyledi. 10 saatte 15-20 m2 bir odadan 2 litre civarında su alıyor ki sanırım bu iyi birşey.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: griaragorn

Daha önce nem veren cihazlardan almayı düşünmüştüm. Hatta kaloriferlere suluk bile almıştım kışın nemsiz oluyor diye. Çocuk öksürmeye başlayınca doktor ev nemli mi demiş ve içime bir kurt düşürmüştü.
    Nem alma cihazından önce eve bir nem ölçer almanız iyi olur. Fiyatı onbeş yirmi lira. Ben bebek odasında nemin yüzde 85e kadar çıktığını gördüm. Normali 50-60 arasıymış. Sadece evi havalandırmada nemi düşürmeye yetmedi. Sabah akşam onbeşer dakika havalandırdığım zaman bile nem yetmişe düştü en fazla. Bu forumda trotec ve next çok övülüyordu. Nexti daha ucuz bulduğum için -sanırım 570 civarıydı- onu aldım. Üçüncü hafta bitti alalı ve genel olarak memnunum. Önce çocuk odası ve salonda ayrı ayrı gezdirerek kullanıyordum. Artık gerek kalmadı bütün evin -120 m2- nemi yüzde elli - ellibeş civarına düştü, birkaç gündür sadece salonda kullanıyorum yetiyor. Hatta nemi ellinin altında bile gördüm birara. Gece bebek odasında çalışırken bebek sesten rahatsız olmadı, yeterince sessiz. Üzerinde nem ölçer yok bana göre eksiklik. Bir ara çekişi düşmüştü, klavuzdan baktım hava filtresini temizlemek gerekiyormuş, tozlanmış, temizleyince eski haline döndü. Verdiğim parayı hak eden bir cihaz, evin havasını değiştirdi.

Hangi modelonl aldiniz acaba?

next 2650e

• Şu anda nem ölçer aldım.Bizim gıda mühendisinin kullandığı.Evin nemini 64 gösteriyor ev iki gündür de hiç havalanmadı.İki saattir falan ölçüm sonucu bu.Siz evin nem oranını kaça sabitliyorsunuz.Yüzde 64 çok fazla bir oran mı acaba?
  • Arkadaşlar gece kaloriferi kıstıktan sonra -sıcaklık 1.5 derece düştü-nem oranı %73 idi.Bu durumda cihaz almam şart oldu bu durumu bana s70 yakın gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok74

TTK 50S SERİSİNİ KULLANIYORUM.ÇOK SESSİZ VE ÇOK BAŞARILI.GEÇEN YIL ALDIM.BİR GECE ANİDEN DURDU.ALDIĞIM YERE GERİ GÖNDERDİM.KARGO DAHİL KURUŞ ÖDEMEDEN YENİSİN GÖNDERDİLER.SAĞLAM FİRMA.

Nerden aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bural77

quote:

Bir de 70 S ve 75 S arasında kullanıcaların yapabileceği yorum var mı?

ben almadan önce gidip ikisinide yerinde gördüm ama çalıştırmadan gördüm arasındaki fark 0,07 kw daha az elektrik harcıyor ve 75 tekerlekli 70 modelinin ekstra çamaşır kurutma özelliği var yani eğer sadece çamaşırları hızlı kurutacaksanız ekstra bir mod seçiyorsunuz o zaman fan daha hızlı dönüyor ama normal moddada zaten yani nem çekmesi içinde kullansanız odadaki makineden çıkmış nemli çamaşırları kurutuyor 70 daha estetik duruyor diyebilirim ben ses konusunda biraz takılmış durumdayım bakalım zibroyu bir araştırın isterseniz yada deneme imkanınız varsa deneyin görün ...

Merhaba
    Yerleri nerede acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bural77

quote:

Bir de 70 S ve 75 S arasında kullanıcaların yapabileceği yorum var mı?

ben almadan önce gidip ikisinide yerinde gördüm ama çalıştırmadan gördüm arasındaki fark 0,07 kw daha az elektrik harcıyor ve 75 tekerlekli 70 modelinin ekstra çamaşır kurutma özelliği var yani eğer sadece çamaşırları hızlı kurutacaksanız ekstra bir mod seçiyorsunuz o zaman fan daha hızlı dönüyor ama normal moddada zaten yani nem çekmesi içinde kullansanız odadaki makineden çıkmış nemli çamaşırları kurutuyor 70 daha estetik duruyor diyebilirim ben ses konusunda biraz takılmış durumdayım bakalım zibroyu bir araştırın isterseniz yada deneme imkanınız varsa deneyin görün ...

Merhaba
    Yerleri nerede acaba?

TROTEC Endüstri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi
    Turgut Reis Mah.
    Barbaros Cad. E4 Blok. No. 61 / Giyimkent
    34235 Esenler/İstanbul

sitenin içersinde değil hemen yol kenarında kolay bulabileceğiniz bir yerde ben s70 den memnunum sadece yerler parke ve biraz yamukluk olduğu için ses yapıyor ama düz ve sert bir zemine koyrunca ses kesiliyor biz odalardaki rutubeti ve küf kokusunu giderdiği için bu konuya artık takılmıyoruz almadan önce 100 s yide düşünün derim..

• arkadaşlar ben 70 s ile 75 s arasında kaldım 75 s i almayı düşünüyorum ama hangisini önerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar öncelikle merhaba yazılmayalı epey olmuş ama belki ben gibi araştıran göz atan birileri olur umarım ....evdeki nem bazen 80 85 leri görüyor yani bu makina şart oldu ama marka model çok bende biraz araitırmak istedim eğer alıp kullanan ve görüşlerini paylaşan olursa sevinirim herkese teşekkürler
  • arkadaşlar merhaba yoğun araştırmalar sonucu bi karar verip trotec 70 s aldım 70 ile 75 arasında pek fark yokmuş küçük ayrıntıdan ötürü 50 lira fazla vermeye gerek yok dedim...neyse almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ederim gerçekten ürün harika diğer markaları bilmem amabenim aldığım işimi görüyor...ilkin bende şüpeyle yaklaştım buraya yazanlar markaların elemanımı diye kimi birini övüyor kimisi diğerini yeriyor...ben hiçbir markayı kötülemiyorum sadece aldığın markayı vebaşıma gelenleri yazarak almayı düşünenleri bilgilendiriyorum...cihaz harika nemi oldukca düşürdü kötü kokudan eser yok annemin kronikleşen sırt ağrıları hiç kalmadı(demekki nemden ileri geliyormuş)evde rahat nefes alınır oldu sadece ses biraz yüksek onuda oturulmayan bi odaya koyunca sorun çözülüyor bazen yatak odasında kimse olmayınca orada çalışıyor bazen salonda bazen mutfakta taşıması kolay yani rahata kavuştum trotec teşekkürler......

• Arkadaşlar bende hepsiburadadan almayı düşünüyorum Kingpost , Fakir , Olefini arasındayım Delonghi iyi gibi ama dijital olmadığı için düşünmüyorum . Kingpostunda garantisi hiçbirşeyi belli değil onuda ondan düşünmüyorum galiba Fakir veya olefini olucak . Olefininin türkiye servisi falanda güzel . Fakat çoğu üründe su tankı küçük fakat olefinide drenaj ile aktarım mümkün .
  • quote:

Orijinalden alıntı: edra

Arkadaşlar bende hepsiburadadan almayı düşünüyorum Kingpost , Fakir , Olefini arasındayım Delonghi iyi gibi ama dijital olmadığı için düşünmüyorum . Kingpostunda garantisi hiçbirşeyi belli değil onuda ondan düşünmüyorum galiba Fakir veya olefini olucak . Olefininin türkiye servisi falanda güzel . Fakat çoğu üründe su tankı küçük fakat olefinide drenaj ile aktarım mümkün .

Arkadaşım bu ürünler arasında firma olarak yapılanmış en profesyoneli Olefini..Konusu sace küçük aletler değil zaten,hava perdesi,Klima,Ne alma,Nem verme vs.Fiyatlarda güzel HB da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Orijinalden alıntı: edra

Arkadaşlar bende hepsiburadadan almayı düşünüyorum Kingpost , Fakir , Olefini arasındayım Delonghi iyi gibi ama dijital olmadığı için düşünmüyorum . Kingpostunda garantisi hiçbirşeyi belli değil onuda ondan düşünmüyorum galiba Fakir veya olefini olucak . Olefininin türkiye servisi falanda güzel . Fakat çoğu üründe su tankı küçük fakat olefinide drenaj ile aktarım mümkün .

Arkadaşım bu ürünler arasında firma olarak yapılanmış en profesyoneli Olefini..Konusu sace küçük aletler değil zaten,hava perdesi,Klima,Ne alma,Nem verme vs.Fiyatlarda güzel HB da.

Evet bende olefini hava perdelerini birçok yerde gördüydüm araştırdığımdada havalandırmada profesyoneller . Serviside yaygın . Geliba olefini olucak fakat su haznesi küçük . Ama tahliye sistemide var yanına bir şişe konup onada tahliye olabilir .

• Sizce nem alma cihazları yazın ucuzlarmı ? Şu aralar almak pekte mantıklı gelmedi bugünki düşüncemde kışamı alsam dedim çünkü yazın rutubet - küf kokusu - yoğun nem olmuyor . yazın satışları düşer ve ucuzlar gibi geldi. :)
  • Selamlar,

9 ay önce Trotec TTK 70S cihazı aldım. Cihaz 2 ay önce patara vermeye başladı ve 1 ay önce nem alma özelliğini kaybetti. (sadece FAN çalışıyor)

Trotec'in genel merkezini aradım Anadolu yakasında en yakın servisleri nerede diye sormak icin. Boyle bir servislerinin olmadığını söylediler.

Tüm marmara bölgesine sadece Istanbul-Avrupa yakasındaki genel merkezlerinden hizmet verildiğini söylediler. (Tekstilkentteymiş)

Yani dedim İzmit'te ya da Bursa'da olsam yine sizin genel merkezinize mi getirmek zorundayım dedim, EVET dediler.

Üstelik gidiş geliş kargo ücreti de müşterinin cebinden! Ne güzel İstanbul değil mi?

Bu topicte fake kullanıcı açıp kendi cihazlarını övmeyi biliyorlar ama siz siz olun bu markadan uzak durun.

Şikayetvar'a da yazdım ama oradan şikayet 6 ay sonra silinecek, onun için buraya da koyuyorum ki ebediyen internet ortamında baki kalsın Trotec'in gerçek yüzü.

Alıntıdır :

Trotec Servis Sıkıntısı!
    Yekta M. | 01 Haziran 2013 14:00 9 ay önce bir Alman markası olan Trotec marka nem tutucu cihaz satın aldım. Cihazı seçmemde en büyük etken Alman malı olmasından ötürü arıza yapma olasılığının düşük olmasıydı.

Nitekim 1 ay önce arıza yapmaya başladı, Trotec'i aradım ve en yakın yetkili servisi sordum. Kendileri (Tekstilkent'teler) tüm Marmara bölgesine kendi ofislerindeki servisin baktığını belirttiler.

Cihazı ulaştırmak için gereken lojistiğin de müşteri tarafından karşılanması gerektiğini söylediler. 20 kg'lık makine için gidiş geliş kargosunun ne kadar tutacağını tahmin edersiniz.
    Bursa ya da İzmit'te olsaydım yine aynı şekilde mi olacağını sorduğumda yine kendi ofislerine cihazı getirmem gerektiğini belirttiler.

• Arkadaşım garanti kapsamı içerisindeki nakliye vs. hizmetleri bizzat kendilerinin karşılamaları gerekli.Yada size yakın mesafede servis oluşturmalılar.Bence direk olarak yazılı müracat edin ,yok olmadı Tüketici hakem heyetine gidin derim.
  • Nem oranı çok fena valla kışın hissetmiyorsun pek ama yazın fena oluyor sıcakla birlikte şuan yazarken bile terledim o derece nem var istanbulda...
    Zibro mantıklı gibi duruyor hem alman malı fiyatlarıda 500-600 civarı uygun....
  • Next 2650 aldim aksam sekizden sabah sekize koridora koydum nem olcer 67 nin altina dusmedi termometre 28 di 29 oldu yaz gunu nemi dusurmek mumkun degil gibi. En az camlar kapali 2-3 gun calismaliymis yaz gunu 3 gun camlar kapali kalirmi insan kafayi yer.bu alet sonbahar ve kisin ise yarar.yazin tum evin nemini dusurmeyi hayal etmeyin sadece bir odada ise yarar.ayrica kisinda evi mutlaka oksijen girsin diye havalandiriyorsun yine nem eski haline donmeyecekmi.benim tahminim burdaki yazanlarin %80 i satici.bizde gaza geldik aldik. Bu tur aletler hic cami acilmayacak bir arsivin bir odanin nemini alir tum evin nemini dusurme olayi hayal.yok soyle dustu yok boyle dustu saticilar sizi.

• mrdisiplin M kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinizi üzerime almıyorum ama biz çamaşır kurutmak için kullanıyoruz ve memnunuz. Bence kurutma makinası yerine alınabilecek yegane cihazdır.
  • Bugun tekrar actim ise yaramasi icin mecbur cami kapatiyorsunuz o zamanda ev hamam gibi acaip isi veriyor yazin kesinlikle bir ise yaramayacagina %100 kanaat getirdim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.