Şimdi Ara

Nejdet Kirpi ve Doğan Ulu 15 net yaptırır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sorum bu. Doğan ulu'yu aylar öncesinden almıştım ama 0 olduğundan sıkılıp bırakmıştım. Nejdet Kirpi'yi de arkadaştan aldım sağolsun. Ben şuan 3-4 net anca yapıyorum. Günlük sözel derslere 5-6 saat çalışıyorum ama manasız geliyor. Ben sadece bu iki hocaya günlük en az 5 saatimi versem çıkar mı ? Bilenler vardır Hayırlı geceler

• 3 Ayda çıkabilir mi tabii sıkı bir çalışmayla
  • Doğan uluyu boşver, Nejdet Kirpi ve Hocalara Geldik'ten hakkıyla çalışırsan 25 net garantiliyorun sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam afadersinde biraz abartı değil mi ? Zaten başlayacağım da yine sorayim dedim

• Behzat dinlemessen boş degil 15 net 5 net bile bekleme

• O hoca orta seviye için değil mi ?
  • Yapamazsın desem çalışmayacakmısın yapana kadar uğraş işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam uğraşacağım elbette 1-2 ay uğraştım sıfırdan. Bir sürü soru yapamayınca bıraktım. Sadece Rasyonel Sayılar, Üslü Sayılar, Ondalıklı Sayılar biraz da ucundan çarpanlara ayırma bitirdim. Bakacağız. Sana da sınava gireceksen başarılar. Gireceğiz de sağlam çıkarız umarım :)
  • Nejdet kirpiyi bırakma bence. Anlatım sıkıcı gelebilir. Tekrar etmek için de ayrıca hocalara geldik dinleyebilirsin. Nejdet kirpi tüm soru tiplerini bol soru çözerek anlatır. Temelden girer. Hocalara geldik de aynı şekilde temel oluşturur. Her soru tipinden 1 tane çözer ama örnek sayısı azdır. O yüzden ilk önce nejdet sonra hocalara geldik dinle üzerine.
  • XaSe® kullanıcısına yanıt
    Bakacağım hocam sağol
  • Geometrisini almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım ? Başka tavsiyeniz var mı ?

• şenola baktınmı matta
  • Hocalara geldik dinleme, temelin yoksa gerçekten bişey anlamazsın, konu özeti yapıyorlar ve hızlı geçiyorlar. Matakademi tavsiye ederim

• dogukanwyy kullanıcısına yanıt
    Yo hocam. Üstte arkdaşın dediği gibi yapacağım;
    Nejdet kirpi üstüne pratik olarak hocalara geldik.
    Tavsiye eder misin sen o şekilde ?
  • Nejdet Kirpiyi bilmiyorum ben, paralımı? Matakademiyi incele biraz istersen beğenmezsen izlemezsin

• yusufcanöztürk Y kullanıcısına yanıt
    nejdet dinledikten sonra soru çöz daha ne dinliceksin mat soru çözerek yapılır
  • Hocam videoları izlerken ilk kendim yapmaya çalışacağım,yanlışımı not alarak ilerleyeceğim. Bu ikisi içinde geçerli. Zaten 10'un üstü net yetiyor bana.
  • Nejdet kirpide videolar sanırım havale ile alınıyor kartla alma şansımız var mı ödeme seçeneği olarak göremedim ben sitede

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.