Şimdi Ara

NEJDET KİRPİ PARABOL DİNLEYENLER ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Behzattan pek anlamadım neden böyle oldu bilmiyorum. nejdet hoca nasıl anlatıyor ondan denesem mi bide ?

• Parabolde bende sancı çekmiştim de çok bi numarası yokmuş aslında. 2. Dereceden denklemleri iyi anladıysan zorlanmazsın. Ben şeyde zorlanmıştım denklemi kurarken çat çut hızlı hızlı kurup geçiyordu kitaptan formüllerine baktım denklemi kurmayı falan oturttum kafama sonra sb den soruları çözünce oturdu iyice. Ama kaftaki ötleri çözmedim hala:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Parabolde bende sancı çekmiştim de çok bi numarası yokmuş aslında. 2. Dereceden denklemleri iyi anladıysan zorlanmazsın. Ben şeyde zorlanmıştım denklemi kurarken çat çut hızlı hızlı kurup geçiyordu kitaptan formüllerine baktım denklemi kurmayı falan oturttum kafama sonra sb den soruları çözünce oturdu iyice. Ama kaftaki ötleri çözmedim hala:)

Öt ler tam hezimet benim o konuya girmiyorum hiç. Benim sıkıntım şu grafiğin içine kare dikdörtgen falan koyuyor çok sıkıntı çekiyorum. Zaten analitiğim direk 0 nerde ne yapılır bilmiyorum hiç anlamadığımı hissediyorum parabolü

• O alan hesaplamalarını bende atladım tekrar bakıcam hocam

• aynı durum bende oldu hocalara geldik ve fem den hızlı bir şeilkde not almadan izle videoları ardından 345 den yardır bi numarası yok
  • F(x) nasil y oluyor y nin yerine ve dogrunun x y yerine nasil sayi koyabiliyoruz bunlari anladiktan sonra bitiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.