Şimdi Ara

Nejat İşler Sevenler ve Sevmeyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adamın bi filmini izledim hakkında hiç bir fikrim bilgim yokken adamın kafası çok iyi biraz bakındım nette bu adamı bi seven kısım var bide sevmeyen kısım NEDEN bu kutuplaşma oluşmuş merak ettim terörist diyen var adama ne yaptı bu adam ufaktan bilgisi olan yazarsa süper olur

• biraz marjinal bir adam da ondan.
    kaybedenler kulübünü izle anlarsın.
    hayata bakış açısı değişik bu yüzden sevenleri ve sevmeyenleri fazla
  • Kendisi beni pek alakadar etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alkoliktir kendisi bazı kesimler tarafından o yüzden sevilmez bence kral adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meraxes -- 6 Mayıs 2016; 13:08:11 >
  • Kendisi RTE dustukten sonra hakkinda cekilecek filmde rteyi canlandiracak oyuncudur

Tabi rte dusene kadar o alkolden olmeden hayatta kalabilir mi emin degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .eylül -- 6 Mayıs 2016; 13:20:43 >
  • dizide oynasa da izlesek. ercüment reyiz
  • Andrew Lincoln kullanıcısına yanıt
    aynen kaybedenler kulübünü izledim ve sonra biraz bakındımda adamın kafası cidden güzel sevdim ama biraz bakınınca baya terörist diyen şerefsiz diyen adam mı o diyenleri gördüm dedim bu nefretin bi sebebi varmı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eşşşşşşşşşşşşşşek herif eşşşşşşşşşşşşşşşek bok içsin
  • ercüment ÇİZER tarih hocasi cok başarili cok seviyorum
  • Az önce magazin haberlerinde gördüm daha 44 yaşında kendini bitirmiş. Bu adamın nesini seveceksin. İster içer ister başka birşey yapar kimseyi ilgilendirmez fakat insan gibi içmeyi bilmiyorsan neden içiyorsun lan dedirtip küfür ettirmiştir kendisine.

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    içer içmez kendine eder kendine yapar bokunu çıkardığıda olmuş ama genel manada kafası sağlam adammış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.