Şimdi Ara

Neil Gaiman’ın Hansel ve Gretel’i Film Oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Neil Gaiman’ın Hansel ve Gretel’i Film Oluyor

Neil Gaiman ’ın yazdığı ve Lorenzo Mattotti’nin illüstrasyonlarını üstlendiği Hansel Ve Gretel çizgi romanın film hakları yapımcı Juliet Blake tarafından alındı.

28 Ekimde piyasaya çıkacak olan çizgi romanın live action bir uyarlamasını yapacak olan Juliet Blake’in nasıl bir film ortaya çıkartacağı ve senaryolaştırma süreci içinde Neil Gaiman’ın ne kadar dahil olacağı merak konusu.

Gaiman Variety dergisine verdiği röportajda kitabıyla ilgili şöyle konuştu:

“Benim için Hansel ve Gretel hikayesini yorumlamak eski bir öykünün bizimle, günümüzle bağlantılı şekilde anlatılmak içindi. Medeniyetin aslında ne kadar yüzeysel olduğunu anlatıyor. Açlık ve aile ile ilgili bir hikaye. Juliet Blake ile birlikte Hansel ve Gretel’i yeniden tanıtmaktan ve bu hikayenin bize halen anlatacağı pek çok şeyin olduğunu göstermekten ötürü gurur duyuyorum.”

Kaynak: geekstra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 21 Eylül 2014; 13:18:56 >

• tutmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

tutmaz

Bunu "Hansel & Gretel: Witch Hunters" filmini göz önüne alarak mı söylüyorsun? Ortaya daha kaliteli bir şey çıkarsa neden tutmasın ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

tutmaz

Bunu "Hansel & Gretel: Witch Hunters" filmini göz önüne alarak mı söylüyorsun? Ortaya daha kaliteli bir şey çıkarsa neden tutmasın ki?

hocam konu bilindik bi konu ayrıca neil beyin bu hikayeden yeni bir şeyler çıkaracağına inanmıyorum
  • quote:

quote:

quote:

tutmaz

hocam konu bilindik bi konu ayrıca neil beyin bu hikayeden yeni bir şeyler çıkaracağına inanmıyorum

O halde bekleyip göreceğiz.

• quote:

quote:

tutmaz

O Filminde devamı çekiliyor.
  • Ben de pek tutacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

quote:

tutmaz

Biliyorum ama ona daha en az 2 yıl var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

quote:

tutmaz

Biliyorum ama ona daha en az 2 yıl var.

Ben ondan ümitliyim hala. Bi şekilde Famke bebeğimin geri geleceğini düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.