Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (267. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.510
Cevap
3
Favori
424.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • süspansiyonda 2 ve 4 ü fulle.ayrıca enginede ki ilk4 ü fulle..arka tekeri büyüt ve lastiğin hacminide arttır her yönden..yinede olmazsa söyle tüm ayarlarıma bakıp söyleyeyim
    quote:

Orjinalden alıntı: PongoLLe

Yok mu yardımcı olcak olan? Youtube da engellendi ordan da bakamıyorum tutorial falan
  • ben de viper aldım amerikan kasıdır, tam drag arabasıdır diye ama fıs çıktı. modifiye için 200$ harcadım bide 800 beygirlik araba nasıl kalkmaz arabayı satsam para boşa gitcek. bi akıl verin bana.
  • sağolasın oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Will

quote:

Orjinalden alıntı: 2e3a

Arkadaşlar ön kaldırma yarışları için önerileriniz? arabayı nasıl modife etmeliyim? tune ayarlarından neleri düzeltmeliyim?

ben viper kullanıyorum (ayar falan yapmadım) ön kaldırma için, perfect shift falanda gerekmio. tamgaz veriyorum ,yeşil yanınca da tak vitese, kendisi kalkıo zaten. yolun ortasına doru inmeye başlıo , ondan sonrada ver nos u , yarış bitene kadar ön kalkık (409 m mi ne oluo herhalde 1/4 mil de). 1/2 için ön kaldırmalara gelmedim daha.

aynı rabayı drag için de kullanıyormusun??
  • quote:

Orjinalden alıntı: iletimmesaji2

süspansiyonda 2 ve 4 ü fulle.ayrıca enginede ki ilk4 ü fulle..arka tekeri büyüt ve lastiğin hacminide arttır her yönden..yinede olmazsa söyle tüm ayarlarıma bakıp söyleyeyim
    quote:

Yok mu yardımcı olcak olan? Youtube da engellendi ordan da bakamıyorum tutorial falan

Saolasın 352m yaptım bile şimdiden. Ama arka teker küçük ön teker büyük daha iyi oluyor. (rakipler de öyle yapıyor) Peki aynı turnuvada drag için de kullanmak için nasıl yapalım arabayı? Ayrıca Oyundaki lamborgini iyi mi? Alasım geldi ama para boşa gitmesin. Çakma arabanın birine 150.000 verdim zaten sinirim bozuk

• ben dragdada aynısını kullanıyorum ama 1/2 sragda bazen çok dengezis oluyor savruluyor ve totaled oluyorum..ama 1/4 te bugün 6.94 saniyede yaptım aynı ayarlarla..speed yarışlarını lamborgini ile kazandım ben.gripte kontrolü kolay olmuyor..yarın bi dragdada deneyip bilgilendiririm.. ama bence arka tekerleği büyüt sen yinede
    quote:

quote:

süspansiyonda 2 ve 4 ü fulle.ayrıca enginede ki ilk4 ü fulle..arka tekeri büyüt ve lastiğin hacminide arttır her yönden..yinede olmazsa söyle tüm ayarlarıma bakıp söyleyeyim
    quote:

Saolasın 352m yaptım bile şimdiden. Ama arka teker küçük ön teker büyük daha iyi oluyor. (rakipler de öyle yapıyor) Peki aynı turnuvada drag için de kullanmak için nasıl yapalım arabayı? Ayrıca Oyundaki lamborgini iyi mi? Alasım geldi ama para boşa gitmesin. Çakma arabanın birine 150.000 verdim zaten sinirim bozuk

• ful modifiye varsa genelde yarış başlamadan 2. vitese takıyorum 3ün sonuna doğru yere inmeye başlıyor sonrada nosu basıyorum 600 ü rahat geçiyor mutlaka
  • Arkadaşlar Zondayla başladığım gibi kalkıp,yere inmeden bitiriyordum...
  • arkadaşlar pro street oyunu bence underground serısının en iğrenci ...
    hiç güzel dirf ...olmuyo?????*-
    hiç zevklı araba sürülmüyo...
    hele de direksonla urmek ıstersenız cok kotu hıc zevk vermıyo...
    most wanted ....
    carbon...
    ozellıkte undergaround 2 bence mukemmel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: YuNuS_34

arkadaşlar pro street oyunu bence underground serısının en iğrenci ...
    ProStreet NFS Underground serisinin bir oyunu değil ki. Underground 2 ile zaten NFS Underground serisi bitmişti.
  • iletim mesajı 2 ::::
    hangi oyunda 600 basıyor sorması ayıp
    ?*
  • ama sevıyormusun pekı pro sreet ı
    sen bence guzel deıl
    demı ama :::
  • ön kaldırma yarışından bahsediyorum 600 feet gidiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: YuNuS_34

iletim mesajı 2 ::::
    hangi oyunda 600 basıyor sorması ayıp
    ?*

• nfs prostreetin tadı kaçmış serbest gezme yok hatta ryo nun dragını seyrediyordum youtube ta ryo arabasının önü kalkıyor speedi zor bence juiced 2 hin daha iyi ryo drag arabasını denedim önü kalkmıyor araba çok alçak nfs pro street bence daha güzel olabilirdi ki herkes beğensin bende beğenmiyorum juiced 2 hin oynamaya devam odamı kötü diyorsunu
  • bu oyunda bugatti veyron ve honda s2000 modellerini ben bulamadım varmı oyunda bu modeller nasıl çıkıyor..????
  • 1.1 patchi ile geliyor.tabi bide 1.1 ile çalışan doğru crak yüklü olması lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

bu oyunda bugatti veyron ve honda s2000 modellerini ben bulamadım varmı oyunda bu modeller nasıl çıkıyor..????
  • Oyunu Yükledim 2GüN Sonra Sildim Bana Kalırsa Türünün En BERBat Ürünü NFS Bu Oyun.
    BeniM Görüşüm Böyle Sevenler Olabilir.
  • quote:

1.1 patchi ile geliyor.tabi bide 1.1 ile çalışan doğru crak yüklü olması lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

bu oyunda bugatti veyron ve honda s2000 modellerini ben bulamadım varmı oyunda bu modeller nasıl çıkıyor..????

nasıl oluyor..??

birde bu linkde extra arabalardan bahsediyor bu nedir..

http://forum.donanimhaber.com/m_19373114/tm.htm

Aston Martin DB9
    Aston Martin DBR9
    Audi R8
    Bugatti Veyron 16.4
    Dodge Challenger Concept
    Honda S2000
    Koenigsegg CCX
    Lamborghini Gallardo Superleggera
    Lancia Delta Integrale Evo
    McLaren F1
    Mercedes SL65 AMG
    Plymouth Road Runner
    Porsche 911 GT3
    Porsche 911 GT3 RS
    Porsche Carrera GT
    Seat Leon Cupra

bu arada bişey yazmadan geçmek istemedim m3 challenge bile oynanırlığı bu oyundan daha güzel oyunun gerçekciliği pek hoşuma gitmedi, otomobilin kontrolu çok saçma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 15 Mayıs 2008; 12:44:49 >

• ordaki araçlarla 1.1 patchindeki araçlar aynı ama patch dekinde hasar modellemesi var diğerinde yok bildiğim kadarıyla..birde 1.1 patchiyle oyundaki takılmalar azalıyor..o 100lerce arabayı istiyorsan o linktekini yükle.170 tane arabada yarış günlerindeki rakiplerinin arabası.yani zaten sende suan olan arabalar ma modifiyeli
  • oyun hiç güzel değil bidaha hep juiced 2 hin oynuyacam
  • 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.