Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU] (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.263
Cevap
3
Favori
806.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dandini

quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: coolbiglegend

Bu X9 gelmeyi nasıl becerdim bende X5 ten sonra ilerlemiyor.Süreylemi bir ilgisi var.

Aynen ya bendede x5'i geçmiyor.sadece en sonda m3 ile x6 oldu.ama normal oynarken x5'i geçmiyor..acaba black edition falanmi?veya photoshopmu ?

Bunu bende sormuştum ama yine kendim cevaplayım yeni indirdiğim 1.3 çalışan trainerin özelliklerinden biri... kırmızı daire içine alınanların hepsini trainerde yapabiliyorsun..

hangi trainer ile yapılıyor..bizimlede paylaşssana..

• Üste bahsettiğim traineri *BURADAN* indirebilirsiniz.Herhalde 1.3 ile çalışıyor.Traineri çalıştırdıktan sonra açılan pencereye sağ tıkladığınızda özelliklerini yazıyor.
  • ben oyunu 4 cs olarak aldım sonra dvd ye çektim çok rahat oldu birde dvd kutusu yaptım süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aynft -- 24 Aralık 2005 14:23:05 >
  • Oyunun Tüm arabalar açılmış haldeki save dosyasını gönderecek bi babayiğit aranıyor!
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

Oyunun Tüm arabalar açılmış haldeki save dosyasını gönderecek bi babayiğit aranıyor!

Sayfa 23 de var.Oradan indirebilirsin.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

Oyunun Tüm arabalar açılmış haldeki save dosyasını gönderecek bi babayiğit aranıyor!

Sayfa 23 de var.Oradan indirebilirsin.

eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaMKaN -- 24 Aralık 2005 15:17:39 >

• bu da benim canavar ...

bu da eski ama bi o kadar hızlı arabam ... sanırım kimse tolboth mudur nedir onda +29.17 sn yapabilceğini sanmıyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 24 Aralık 2005 18:17:41 >

• bu polislerden tiksinti geldi artık bana
  • @ başar araba güzelmiş

kapılardaki vinly süper olmuş
  • lenn bi yardım lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn varya kaç günlerdir açamadım oyunu

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 24 Aralık 2005 20:23:57 >
  • Arkadaşlar oyunu kurarken ınstall diyorum,cd key i yazıp next diyorum.Oyunu nereye kuracağını sorduğu ekran geliyo(program files/eagames...)
    tekrar next dediğimde aşağıdaki hatayı veriyor.lütfen yardımcı olun bi türlü install yapamadım. . .
    Hata:
    There is not eneough space avaible on drive to install game
    Please free up some space or change the target lacation to a different disk.
    Hata bu lütfen yardımcı olun ya bi türlü olmuyorrrrr
  • uP
  • quote:

Orjinalden alıntı: koraycetin

Arkadaşlar oyunu kurarken ınstall diyorum,cd key i yazıp next diyorum.Oyunu nereye kuracağını sorduğu ekran geliyo(program files/eagames...)
    tekrar next dediğimde aşağıdaki hatayı veriyor.lütfen yardımcı olun bi türlü install yapamadım. . .
    Hata:
    There is not eneough space avaible on drive to install game
    Please free up some space or change the target lacation to a different disk.
    Hata bu lütfen yardımcı olun ya bi türlü olmuyorrrrr

hardikisinde oyunu kuracak kadar yeterli yer yok diyor açıkçası. yani diskini boşaltman gerek kardeş
  • quote:

arkadaşlar oyunu bitirmeme çok az kaldı

x9 da oynamak bu kadarmı zor olur

45 dakika 9x 4mil bounty bence ömrünün 2 yılını yemişsin sen yazık olmuşşakamı bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: digiali

quote:

arkadaşlar oyunu bitirmeme çok az kaldı

x9 da oynamak bu kadarmı zor olur

45 dakika 9x 4mil bounty bence ömrünün 2 yılını yemişsin sen yazık olmuşşakamı bu

45dk için 100 tane araba evade etmek az, ben 13dk'lık pursuitte 30 küsür police evade ettim, trainer falan var gibim

• 128 mb ile nası performans alırım bu oyunda arkadaşlar
  • bu oyunu akıcı bi şekilde oynayan varmı merak ediyorum
    oyunda bi hata var kötü takılıyor
    1.3 yamasınıda yükledik aynı nvidia 81.95 ide yükledik gene takılıyo
    xp proff sp2 kullanıyorum
    3400 +, asus k8n, 2 gb ddr400 twmoss, 160 sata wd, asus 6800 ultra
    oyun çok güzel, oynamak istiyorum ama takılmalar zevk vermiyo, onun
    için bu sorunu çözene kadar oynamıycam..
  • p4 3.0 - 1gbram - 256nvidiafx5700
    ile full rahat oynuyorum..
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.