Şimdi Ara

Need For Speed: Hot Pursuit Demo Videosu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
9.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

Selam Beyler,

Dün göz attım demoya, polis seçebiliyordum ama normal yarış kilitli. En az bu oyunu oynayan 1 arkadaşın olmalı falan diyordu. Var mı bilgisi olan? Yeni makine, yani gamertrag (gold beleşinden), arkadaş yok tabi. Arkadaş ekle ile çözülecekse (oyunu oynayan tabi) bi zahmet ekleyin beni de diğer yarışa da göz atayım ;)

Herkese Hayırlı Günler...

güncel ;)

Orijinalden alıntı: Bl00dLife

bazı arkadaşlar liseliler dolmuş diyor üstüme alınıyorum :)
    modifiye olmaması kötü sayılmaz deli gibi arabalar varsa sorun değil zaten benim modifiye ile aram çok iyi değil sadece motor nos vb
    oyun süper olucakmış gibi duruyor biraz most wanted izinden gitseler manyak olucak hikaye değil tarz olarak

birşey daha eklemek istiyorum kim kimsenin zevklerini sorgulamaya hakkı yok
    oyunlarda her zaman gerçekcilik aramak saçma sonuçta zevk için oynuyoruz gerçek hayatta yapamadıklarımızı oyunlarda yapıyoruz gidip sokağa çıkıp insanları polisleri katletip arabaları çalmıyoruz oyunlar her zaman gerçekçilikten uzaktır

gel dostum gel üstüne alınma liseli miseli,keşke bende tekrar liseli olabilsem,bu işler yaşa bakmıyor,yeri geliyor koca koca adamlar liselilerden bile daha çocukça davranabiliyor,saçmalayabiliyor

• Çok güzel olacak ve orjinal almayı düşünüyorum...

Birde menüde çalan müziğe bayıldım tam Hot Pursuit tarzı seçim ...
    Eskiden hergün 1 oyun çıkardı artık neyi oynasak diye düşünürdük ama gün geçtikçe yılda elle tutulabilir 1-2 oyun çıkıyor. oyuncuların her zaman " daha iyi"sini istediğinden mi çok geç çıkarıyorlar oyunları?
  • Nede olsa nfs serisinden, diğer oyunlarla pek kıyaslamamak lazım. Serinin kaçıncı oyunu birçok formatı denediler, kimi tuttu kimi pek sevilmedi ama yinede sattı :) Belki piyasadaki her oyunun tadına bakanı tatmin etmez ama, sadece nfs olduğu için alıp oynamak lazım.
  • Ya bu oyun ne zaman düşer malum yerlere, artık oyun kıtlığından kurtulmak ve bir an önce oynamak istiyorum nfsyi... Şu 93 veren firma oyunu aldığına göre demekki dağıtılmaya başlanmış birileri sızdırsa da indirsek bayramda zaten oraya buraya gitmekten oynamaya zamanım olmayacak. En azından her nfsde olduğu gibi 2 ay oyalar bu oyun, baktım çok güzel 1 kez daha bitiririm. Hem zaten 2 kariyer olacakmış polis ve yarışçı şeklinde..

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Ya bu oyun ne zaman düşer malum yerlere, artık oyun kıtlığından kurtulmak ve bir an önce oynamak istiyorum nfsyi... Şu 93 veren firma oyunu aldığına göre demekki dağıtılmaya başlanmış birileri sızdırsa da indirsek bayramda zaten oraya buraya gitmekten oynamaya zamanım olmayacak. En azından her nfsde olduğu gibi 2 ay oyalar bu oyun, baktım çok güzel 1 kez daha bitiririm. Hem zaten 2 kariyer olacakmış polis ve yarışçı şeklinde..

en erken önümüzdeki hafta sonu,yani en az 8-10 günü var

Not:arkadaşlar bu başlığa yazmayalım artık,ana başıktan devam edelim,konu çok bölünüyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_44089011/mpage_3/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 3 Kasım 2010; 18:17:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanozk

konroller kötü gibi gözüküyo.ya da o an kullanan kullanmayı bilmiyoaraç ne öyle ya bi sağa bi sola çarpıyo....kontroller gerçekçi olduktan sonra modifikasyon o kadar da büyük bir eksi değil ama en azından ufak tefek upgrade seçenekleri olsa daha güzel olurdu

Bilerek vuruyo videoda.

Orijinalden alıntı: atroce

pc için demosunu nereden indirebilirim

pc için demo yok

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

ne saçma
    Grid varken bakmam bile buna

Bakmicakmısın? peki

Biizz hepimizz forumcanak bakıcazzzz muahahahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 7 Kasım 2010; 12:26:06 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.