Şimdi Ara

Need for Speed Hot Pursuit 2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nereden alınıp kopyalandığını bilmiyorum amawww.eagames.com adresine girip en çok satan pc oyunlarına bakabilirsiniz....
  • En sonunda demoyu çektim, çalıştırdım ve oynadım..NFS 6 tam beklediğim gibi çıktı.... Beklediğim gibi çıktı derken aynı zamanda da beklemediğim gibi cıktı..”o da nasıl oluyor” diyorsanız okumaya devam edin...
    Bu oyun mükemmel deyip kendimizi kandırmayalım + sından çok – sisi var bence .İlk önce pc min özellikleri; PIII 1000 256 mb ram ve 32 mb GeForce ekran kartı...Oyunu 800*600 de car detay word detay orta derecede oynayabildim ne yazıkki. Bu ayarları yükselttiğim zaman oyun acyip şekilde durarak oynunuyor. Bu oyunu orta ayarlarda oynamak isityorsanız en az 64 mb Geforce, P4 2,5 işlemci, 384 mb ram ile oynamanız gerekir yoksa gözlüğünüzün numarası biraz daha yükselir, gözlüğünüz yoksa size bir gözlük aldırabilir. Oysaki NFS 5 en düşük sistemlerde bile mükemmel çalışıyor. NFS 4 ü bile NFS 5 in ayarlarında oynayamıyorum gülünç değilmi #61514;. Ayrıca NFS 6 nın NFS 5 ile uzaktan, yakından hiç bir alakası olmamakla birlikte, NFS 3 NFS 4 ile sanki kardeş gibiler, ne demek istediğimi bu oyunları oynayanlar çok iyi anlamıştır. Mesela NFS 5 deki Pyrenees ve Alps dağlarındaki görüntü muhteşem (diğer pistlerde muhteşemya neyse) sizde hak vericeksiniz bana.. NFS3, NFS4, NFS6 aynı fabrikadan çıkmış ve işçileride, malzemeside aynı üstelik. Sadece NFS 4 e rutuş yapılmış ve NFS 6 diye piyasaya sürülmüş gibi..Keşke NFS 5 in yeni versiyonu çıksaydı diyorum. Yada hot pursuit i NFS5 de uygulasalardı daha iyi olurdu. Belki oyunda polis olması oyuna heyecan katmış. Tabi birde seslendirme ve araba detaylarının gerçekçiliği atlamamak lazım tek beğendiğim bu. Birde yüksek km/h ile giderken 4. 5. viteste mesela 220 ile, vitesi birden 1 e düşürdüğünüz zaman arabada hiçbir şey değişmiyor motorsesinin fazlalaşması dışında yani savrulma olmuyor, garip. Polislere yakalandığın zaman yukarıdan atılan bombalar yanınıza bile düşse hiç korkmayın çünkü birşey yapmıyor ses çıkarmasının dışında.
    Herkesin görüşleri farklı olabilir ama açıkcası ben bu oyunu beğenmedim..Gerçi Demo hakkında bu kadar eleştiri yapmak haksızlık olabilir ama inşallah ben haksız çıkarım..Bu konuda haksız çıkmayı gerçekten çok istiyorum çünkü acayip şekilde hayal kırıklığına uğradım..3 sene bekledik ama deymedi. Bence NFS 5 e pist, araba ve biraz daha oynanabilirlik katıp yeniden piyasaya sürselerdi bence daha iyi olurdu...
    Sonuç olarak, NFS 5 i görüntü açısından hiç bir oyun geçememişti ve ne yazikki NFS 6 da geçemedi.. Eğer donamım bakımından sağlam bir bilgisayarınız yoksa, bu oyunu kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum...........By_Tuncay.... (C)

Eğer sizde benim gibi NFS 5 fanatiğiseniz sitemi ziyaret etmenizi isterim??
    www.bytuncay.com.tr.tc

• By_Tuncay ne konuştuğun hakkında bi fikrin yok.Benim kardeşimde p3 1 ghz 256 ram ve benim eski rad 8500 şu an onun makinası takıldığında 1024x768 2x Quality smoothvision ve 16xAnisotropic te oynanabilir fps veriyor.
    Gelişen grafiklere en azından az da olsa ayak uydurmak istiyorsan 64 mb bi kart alman lazım.(Doku kaplamaları senin video belleğini zaten dolduruyordur.Yavaşlığın nedeni bu olabilir)

Kaldıki senin bahsettiğin sistemin yarısı anca eder o sistem.(ekran kartı hariç)

Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.