Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
1
Favori
262.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

Şu çember içindeki drift yarışını hangi arabayla rahatça geçebilirim? Oyunun %14'ündeyim.
  • car lot ta ve fln cıkmıyor carrıerde nedense sadece quıck race te acıldı butun oyunu bıtırdım yınede yok cıkmıyor ya
  • oyunu online oynayabilen varmı acaba
  • Su an Yüklüyorum oyunu acaba nası bi oyun güzelmi ...

Off ne uzun yükleme yarım saattir anca %61 oldu
  • exe hatasıyla ilgili son gelişmeleri bilen var mı acaba?...düzelme durumları var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak08

quote:

Orjinalden alıntı: LuGaNo_FB

Deliricam FRAPS la resim cekmiyor offff
    CEKMIYOR RESIM

Çekmiyor değil çekemiyorsun
    Cekemiyorsun degil CEKMIYOR.
    Aciyorum Screen shots geliyom F10 basyom cekmiyor ama.Ama bu fraps sadece oyunda oldugun zaman mi cekiyor.Anlatin yaw

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

Şu çember içindeki drift yarışını hangi arabayla rahatça geçebilirim? Oyunun %14'ündeyim.
    Aynen bende o drifti gecemedim uyuz olyom zaten driftlere

• quote:

Sehir yavas yavas benim oluyor.Career cook kisa yaw

Career gercekten cook KISA.Kac aydir Carbonu bekledik EA kisacik bi oyun yapmis

• quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

İyice attın. Nerde yok hepsi de var.. Sırayla yazıyım ne olduklarını:
    1. Chevrolet Camaro Concept (pek emin değilim ona benziyo)
    2. Ford Mustang GT
    3. Koenigsegg CCX
    4. Jaguar XK

Musgant GT deıl o

07 Sheby GT 500 Mustung gt ayrıo duz modelı!

Bu aracları acmak ıcın Carıer deıl challange serıes de yarısmak gerekıyor bn sadece jaguarı actım bıde 240sx dıger araclar optıons ta mı nerde nı cards yazıyor eclısps 99 model fln orda gorevler vermısler onları tamamlamadan acılmıyor.Mesela demıskı atıyorum GT yı acmak ıcın carıerde 32 araba unlock yapacaksın+5 polıs arabası yok eedeceksın free roam da+5 drıft kazanacaksın fln fln

her cardı acmak ıcın 4 gorevı tamamlamak gerekıyor

Pardon bende daha hiçbirini açamadığım için resimden anladığım kadarıyla söyledim mustangle shelby arasında pek bi fark yok çünkü. Bu arada Audi Le Mans kaçıncı seviyede? Yani iyiler kategorisindemi yoksa orta seviyede mi??

Audi LeMans son boss yenince açılıyo ama ben bulamadım arabayı!

yaw bnde bulamıyorum butun yarısları bıtırdım challange serıestede butun araba acılanları yaptım hatta 3*5 yarıs kaldı gerısı bıttı yınede bazı arabaları bulamıyorum

Valla her tarafa baktım hatta son boss yenince You Have Unlocked Audi LeMans diyo ama araba yok deneseydik nasıl birşey

@EstrEmO Oynayan yoktur heralde tabi Orjinal oyun elinde varsa bilemem.Büyük ihtimalle cdkey hatası verir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 4 Kasım 2006; 20:32:51 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: burak08

quote:

Deliricam FRAPS la resim cekmiyor offff
    CEKMIYOR RESIM

Çekmiyor değil çekemiyorsun
    Cekemiyorsun degil CEKMIYOR.
    Aciyorum Screen shots geliyom F10 basyom cekmiyor ama.Ama bu fraps sadece oyunda oldugun zaman mi cekiyor.Anlatin yaw

Ewet oyunda olman lazım. Bide FPS değerinin acık olması lazım. Yani köşede sarı sayılar gözükmüyorsa resim alamazsın ;)

• F@ruk

Quıck race te war abı gır bak orda acılmıs
  • quote:

F@ruk

Quıck race te war abı gır bak orda acılmıs

Abooo orayı tamamen unuttuk ama My Cars'da yok heralde acaba modifiye edemiyomuyuz
  • yaw bnde oa sınır oldum ıste
  • audi le mans sadece quick race den seçiliyor custom bölümünde olması lazım onun haricinde 1 yeni araba daha var..ayrıca carrera gt nin pabucu dama atıldı o kötü oldu 2 sn de 200 e ulaşıyo araba baya sağlam bişi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeNzA -- 4 Kasım 2006; 20:53:27 >
  • quote:

drift hakkında acil yardım lazım, nasıl kolaylıkla geçebiliriz, bir yardımcı olun yaw

(baran görüşecez senle )

• bu sorunu ortadan kaldıran yamayı nasıl kullanıcaz ( teneke )
  • Arkadaşlar oyunu bitirenlere bir sorum olacak. Oyunda istatistiksel olarak en iyi exotic - muscle ve tuner arabalarını söylermisiniz?? Yani top speed, acceleration ve handlingi en yüksek olan, kendi kategorilerinde birinci 3 araba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

drift hakkında acil yardım lazım, nasıl kolaylıkla geçebiliriz, bir yardımcı olun yaw

(baran görüşecez senle )

Canyon driftinde arabayı kaydırın ama kaydırırken gaza çok yüklenince arabanın arkası duvara vuruyo yani hit wall oluncada drift sonlanıyo onun için kaydırırken gaza fazla asılmayın.Gazdan elinizi çekin ayağınızı değil

• Arkadaşlar EA account die bi yer çıkıo oraya kaydı yaptırdıktan sonra online oynama bölümü çıkıo isterseniz bi deneyelim.. Bu arada ben career'in %24 ünü bitirdim ve izlenimlerime gelecek olursak oyun NFSMW kadar heyacanlı geçmio ve o kadar zevkli değil grafikler güzel olmuş crew olmasıda güzel sanırım yakın zamanda biter...Umarım ileride daha zevkli bi hal alır...
  • MOSTWANTED ın yarısı bile olamaz carbon benden pass pazar yeri gibi..
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.