Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TikoskiMaloz

yaw neden yukarda çogu kişi 6600gt ile adam gibi oynayamıyorum bilmem 9550 ile takılıyo filan yazmış ben bu aşagıda yazan sistemde nerdeyse full e yakın oynuyorum siz neden oynayamıyonuz

bak güzelim, 4XAA , 16XAF , supersampling, high quality, high shadow
    bunların hepsini 1280X1024'de oynatamaz her kart her sistem, bu şekilde dene bak 8 fps alamazsın

milletin takılıyor dediği bu, birkaç sayfa geri gitsen görürdün bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 30 Ekim 2006; 22:10:39 >

• Gencin hazin sonu:

30Ekim 2006 tarihinde DH forumlarından kendı bılgısayarında full carbon oynadıgını zanneden bir genç arkadasının evınde 7900GTX le full carbon oynayında kalp krızı gecırdı.

Arkadasının agzından dınlıyoruz:

''ben arkadasımı evıme cagırdım.NFS carbon cıkmıs yenı de sıstem topladım gel bı oynayalım dedım o da kırmadı bnı geldı saolsun.Oyunu actık arabamız sectık sonra tam oyun basladı yarısırken arkadasım bırden sayıklamaya basladı.Bn once anlamadım kalp krızı gecırıyormus arkadasım.Hemen 112 yı aradık hastaneye kaldırdılar''

Uzmanlar 6200 den XTX GTX gıbı kartlara gecerken gecçlerın dıkkatlı olmasını yuksek detay ve kalıtelı goruntuye ınsan gozunun hemen ayak uyduramadıgını ve bunun kalbe yansıdıgını soleyerek uyarıyorlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 30 Ekim 2006; 22:18:41 >

• @Rockford Fosgate

X1900GT Ve 2GB Ramlı CoreDuo2 E6600'da ekle
  • xfx 7600gt
    1280x1024 4xaa-8xaf
    oyun içi ayarlar açık

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]
  • Bakınız 2 post oncesi

Read the Story

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 30 Ekim 2006; 22:25:42 >
  • fps sağ üst köşede 16 yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Beyaz hocam fraps la bı ss verırmısın 7600gt XXX ı gorelım bır

fraps açık ztn
    beyazbüyü kart overclocklu zannedersem ?
  • bn solda arıyordum gormedım

16 dusuk be yaw
  • kart ve sistem default
  • hakkaten
  • quote:

bn solda arıyordum gormedım

16 dusuk be yaw

128bit bir ekran kartından daha fazlasını ben şahsen beklemiyorum hesabımızı buna göre yapalım
  • neresi düşük bende 7800gt var 1280*1024te full ayarlarda 18 fps alıyorum bu nasıl iş
    acilen şu an sistemi teste soktum bakalım
  • 1024*768 de 10 fps fark eder bence yani +10
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

bn solda arıyordum gormedım

16 dusuk be yaw

128bit bir ekran kartından daha fazlasını ben şahsen beklemiyorum hesabımızı buna göre yapalım

yok barıs carbonu oynayım dıye xfx 7600gt xxx aldıda 19 lcd de 1280 altı zevk vermez uzuldum onun adına

• arabalar sankı cok yapmacık duruyor yawwww bana mı oyle gelıyo ortamdan soyutlanmıs gıbı sankı fotoŞapla sonradan eklenmıs kotu resımler gıbı
  • @Rockford Fosgate

Sende durumlar nedir frabs'da
  • Arkadaşlar imzamdaki sistemde bütün detaylar açık ve hepsi full, 1280x1024 çözünürlükte oynuyorum. Görüntü aşağıdakiler gibi... Yalnız resmi büyütüp açtıktan sonra orijinal boyutuna getirirseniz daha çok belli oluyor görüntü kalitesi...

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 30 Ekim 2006; 22:41:26 >
  • Cok yakında testler ve frapslar gelıyor

Daha ındırmedım kota 0 lansın once
  • Öncelikle bir şeyi hatırlatmak istiyorum fraps ile fps göremediğimiz zaman eklediğiniz ss lerin oyun severlere çok fazla bilgi vermediğini bilmenizi isterim bu konuya özen gösterirsek herkes daha iyi fikir beyan edecektir.

Oyun demosu ile full sürüm arasında fps bakımından artış olurmu bilemiyorum hep beraber göreceğiz, oyun oynanabilirlik ve hakimiyet açısından bana çok keyif verdi ve controller çok iyi diye düşünüyorum. Bu ayarlarda oyun takılmadan gayet akıcı bir şekilde oynanabiliyor bu kavramın değerlendirmesi size kalmış ben memnuniyetimi dile getirmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 30 Ekim 2006; 22:40:03 >
  • Beyaz hocam drift te tekerleğın otomatık contra vermesıne ne dıyeceksın zevkı azaltıyormu?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.