Şimdi Ara

Nedir bu yabancı özentisi...!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • milliyetçilik olaylarına girmeyin burda gidin başka siteler var orda tartışın bunları
  • eger tadinda bırakilirsa fazla sakincali degil ama biz neyi tadinda brakiyoruzki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 8 Ocak 2005, 22:41:45 >
  • ona girme buna girme!! buradakilerin beyni sadece bilgi işlemmi yapıyo? düşünme taşınma yani insani duygular yokmu burada?
  • quote:

Orjinalden alıntı: selam

ona girme buna girme!! buradakilerin beyni sadece bilgi işlemmi yapıyo? düşünme taşınma yani insani duygular yokmu burada?

gir arkadaşım
    ne söyleyeceksen söyle
    seni tutan mı var!
    kurallar çerçevesinde.
  • biraz ayrıntı olcak ama zaten ZAFERCAN da Türkçe değil. Küçük ünlü uyumuna göre bak.. Dilbilgisi meselesi :)

• quote:

Orjinalden alıntı: galaksi

quote:

Orjinalden alıntı: selam

ona girme buna girme!! buradakilerin beyni sadece bilgi işlemmi yapıyo? düşünme taşınma yani insani duygular yokmu burada?

gir arkadaşım
    ne söyleyeceksen söyle
    seni tutan mı var!
    kurallar çerçevesinde.

hangi meseleye girersek girelim hemen birileri sen şucusun sen bucusun at gözlüklerini takıp engellemelere başlıyor ama değilmi?
  • citizen msn'den ekledim seni benim takma adım değişsin istanbul olarak değiştirmek istiyom bana msn'den ulaşırsan yetter bıktım saten yapmadığını bırakmadı bu crack lakabımdan şu crack lakabıma

• quote:

Orjinalden alıntı: Baha_RIP

nedir bu isim kavgası yahuu...
    ingilizce olması kültürlü olduğumuzu gösterir...

Sen kültür ne oldugunu herhalde bilmiyorsun.
    Buraya bunlarii yazdigin senin kültürel bozuklugunu gösteriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yozi

quote:

Orjinalden alıntı: Baha_RIP

nedir bu isim kavgası yahuu...
    ingilizce olması kültürlü olduğumuzu gösterir...

Sen kültür ne oldugunu herhalde bilmiyorsun.
    Buraya bunlarii yazdigin senin kültürel bozuklugunu gösteriyor.

benim maksatım konuyu dağıtmak...
    bence tartışmaya hiç gerek yok...
    zaten ben tartışa kavga gibi olayları sevmem
    hem hakaretini de etmedin sayıyorum....

bu arada milliyetçilik tartışmasına da hiç gerek yok.
    """""bence""""" bu forum da böyle siyasi içerikli konular tartışılmamamlı...

• yerli isim koymak milliyetçilikse veya öyle algılanıyorsa vay benim memleketimin haline senin burdaki nickinin vatana millete ne gibi bi faydası olabilirki?ayrıca televizyona göstergeç demeye başlayın önce vede bilumum kelimeye sonra milletin nickine takılın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZAFERCAN
    uzun süredir forumlarda dikkatimi çeken birşey var. arkadaşlar nick lerini genellikle yabancı isimlerden koyuyorlar nedir bu yabancı özentisi... varmı bi açıklaması

Yuh.
    Sıktı artık bu muhabbet ya.
    Her gün mutlaka biri çıkıyor. Bu lafı ediyor. Hele türkçeyi güzel kullanmakla ilgili vs bir mesaj atmaya gör. Ne anlıyorsunuz ya. Ne alakası var foruma girerken kullanılan takma isimle özentiliğin. Ben dışarı çıkınca millete adım "Draugnar" mı diyorum.
    Zorla ters ters konuşturuyosunuz insanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draugnar -- 9 Ocak 2005, 1:34:24 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.