Şimdi Ara

Nedir Bu Volkan-Emre Dusmanligi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakiyorum da Volkan ile Emre milli takima cagrildi diye sovenler, saydiranlar falan var. Ustelik bu sacma muhabbetler sadece bu forumda donuyor, gsliler takmis bir Emre-Volkan ikilisine baska bir sey demiyorlar.

Volkan dediginiz adam gecen sezon haric acik ara TR'nin en iyi kalecisidir. Kiyasladiginiz Onur gecen sene her mac 2'lik 3'luk oluyordu simdi bana hep kaleci mi kurtaracak demeyin eger Volkan olmasaydi ilk mac Salzburg bizi 4'luk ederdi.

Emreye ise hic konusmaya bile gerek yok acin kariyerine bakin. TR'nin bu zamana kadar yetistirdigi en iyi ve en kariyerli futbolcudur Emre. Fb tercihinden dolayi yerle bir etmeye calismakta hayli komiktir.

Milli takima bu 2 oyuncunun alinmasi hayli normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emre en fazla kaç yıl daha oynayabilir ki milli takımda gençlere şans vermeli gelecek planları arasında olmamalı Ayrıyetten volkan ve emrenin nasıl karakterde futbolcular olduğunu tüm türkiye biliyor. Siz kabul etmiyorsunuz sadece.
  • Volkan ve Emre'nin oynadıkları futbola lafım yok. Fakat bu iki isimin kişilikleride ortada. Çoğu insan onları sevmiyor. Volkan hadi alternatifi yok diyelim ki var gerçi ama yok diyelim onu aldık. Ama Emre gerçektende doğru bir seçim değil. Çünkü formda değil. Bir ortasaha oyuncusunun form grafiği önemlidir. FB 3 hazırlık maçı, 2 Salzburg maçı oynadı ve 1 GS maçı oynayacak. Daha futbolcuların çoğu hazır değil. Kalkıp formsuz Emre'yi hangi akla mantığa göre milli takıma çağırıyorlar onu anlamıyorum. Bazı adamlar sırf alışkanlıktan çağırılıyorlar bence. Dediğim gibi Volkan okey formda çünkü. Ama Emre bir hata. Orta sahaya Nuri, Selçuk, Mehmet Topal, Arda ve ileriye dönük Alper gibi adamlar monte etmek lazım milli takıma. Bu yüzden formsuz haldeki Emre'yi yanlış bir tercih olarak görüyorum.
  • ETİK ve PRENSİP kavramlarından habersiz olanların, başarı için her yol mübahtır diyenlerin bu tarz konular açması ne büyük bir ironi.

Emre'nin Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi ve kariyerli oyuncu olması konusu ise sadece diğer kulüplere değil, kendi kulübüne de saygısızlık. Evet, emre lefter'den de, can bartu'dan da, metin oktay'dan da, hakan şükür'den de daha iyi ve kariyerliydi. Allahım ne günlere kadiriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

Bakiyorum da Volkan ile Emre milli takima cagrildi diye sovenler, saydiranlar falan var. Ustelik bu sacma muhabbetler sadece bu forumda donuyor, gsliler takmis bir Emre-Volkan ikilisine baska bir sey demiyorlar.

Volkan dediginiz adam gecen sezon haric acik ara TR'nin en iyi kalecisidir. Kiyasladiginiz Onur gecen sene her mac 2'lik 3'luk oluyordu simdi bana hep kaleci mi kurtaracak demeyin eger Volkan olmasaydi ilk mac Salzburg bizi 4'luk ederdi.

Emreye ise hic konusmaya bile gerek yok acin kariyerine bakin. TR'nin bu zamana kadar yetistirdigi en iyi ve en kariyerli futbolcudur Emre. Fb tercihinden dolayi yerle bir etmeye calismakta hayli komiktir.

Milli takima bu 2 oyuncunun alinmasi hayli normal.

Bu adamlarla başarı gelmiyor artık, zorlamanın anlamı yok. Kapandı devirleri. Hamit de bunlara dahil. Yaşlandılar zaten. Alper, Salih, Oğuzhan, Selçuk, Nuri, Mehmet Topal gibi orta sahaların varken Emre'ye gerek yok artık. Zaten bu sene formsuz. Volkan'a gelince, halen ameliyat olmadı sanırım. Ben bu adama güvenip yola çıkmam, kimse kusura bakmasın. Hele de Tolga ve Onur varken. Hamit, zaten hepten komedi. Şu formuyla Süper Lig'de hiçbir takımda oynayamaz, adam yine milli takımda.

Kısacası Abdullah Avcu yine üç büyüklerden oyuncularla ve gurbetçilerle doldurmuş takımı. Bu kafayla bizden bir halt olmaz. Sen de çıkmış halen kulüpçülük yapıyorsun. Ben olsam komple gençleri çağırırım artık, zaten elendik.

• quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

ETİK ve PRENSİP kavramlarından habersiz olanların, başarı için her yol mübahtır diyenlerin bu tarz konular açması ne büyük bir ironi.

Emre'nin Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi ve kariyerli oyuncu olması konusu ise sadece diğer kulüplere değil, kendi kulübüne de saygısızlık. Evet, emre lefter'den de, can bartu'dan da, metin oktay'dan da, hakan şükür'den de daha iyi ve kariyerliydi. Allahım ne günlere kadiriz...
    Evet katılıyorum ve saygısızlık olan kısmı neresi merak içerisinde soruyorum ? Lefter, Can ve Metin Oktay'ı canlı gözlerle izlemedim ama futbol şartları farklı olduğundan kıyaslayamayız. Modern futbol kavramı ile bakarsak kalınlaştırdığım kısımda herhangi bir saygısızlık yok.

18-19 yaşında UEFA kaldırıp, Inter-Newcastle gibi takımlarda yıllarca oynayan ve 32 yaşında UEFA şampiyonu A. Madrid'e transfer olabilen başka Türk oyuncu varsa söyle bizde bilelim...

• Bekir ve Mevlüt çağırılıyor . Emre'yle Volkan mı çağırılmayacaktı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YUNUS EMRE'NİN RUHU KONUSUYOR ?
    12 yıl önce açıldı
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir başka örnek daha verilebilir mesela mehmet topal biz oynadı sonra valencia ya gitti oradan da size geldi
    kimse de ona burada veya tribünde tepki göstermedi hatta fb de de başarılı olmasını isteyen gsli bulma şansınız yüksektir neden düzgün bir futbolcu işine bakıyor
  • Oynadıkları topa laf eden yok zaten, karaktersizliğin daniskasını yaptıkları için milli forma içinde görmek istemiyoruz.
  • Bunu diyen takima: Emre, Fatih Terim'in yetistirdigi bir adam kendi karakterini futbolcusunada yansitmis küfürler felan o yüzden. Volkan'da kiskirtilmadigi sürece adam gibi adamdir. Adama binlerce rakip taraftar hep bir agizdan küfür ederse adaminda size karsi takinacagi takim budur. Siz önce kendi dertlerinizi düsünün. Hakeden iki adamin hakettikleri yerde olmalarinada karismayin.
  • quote:

quote:

ETİK ve PRENSİP kavramlarından habersiz olanların, başarı için her yol mübahtır diyenlerin bu tarz konular açması ne büyük bir ironi.

Evet katılıyorum ve saygısızlık olan kısmı neresi merak içerisinde soruyorum ? Lefter, Can ve Metin Oktay'ı canlı gözlerle izlemedim ama futbol şartları farklı olduğundan kıyaslayamayız. Modern futbol kavramı ile bakarsak kalınlaştırdığım kısımda herhangi bir saygısızlık yok.

18-19 yaşında UEFA kaldırıp, Inter-Newcastle gibi takımlarda yıllarca oynayan ve 32 yaşında UEFA şampiyonu A. Madrid'e transfer olabilen başka Türk oyuncu varsa söyle bizde bilelim...

Hamit daha kariyerli.

• ben bu ikisinin karakterini fenerbahçeye yakıştıramıyorum, adamlar milli takım için vaygeçilmez diyor.

• Ahlak bekçileri gelmiş... İkisinide yakıştıramıyorlarmış. Acaba siz nereye yakışıyorsunuz veya yakışmıyorsunuz. Onur'unda Tolga'nında nasıl kaleci olduğunu göreceğiz bu sene izşeyinde görün
  • Harbiden bir ben mi seviyorum bu adamları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ülkede karaktere bakılarak adam alınacaksa milli takımda toplam 10 futbolcu falan yer alır. Galatasaraylı bir arkadaş güzel bir konu açmıştı. 2. ligden falan futbolcular bulmuş. Bu Vakkas abi, adam gibi adamdır bunu Galatasaray'a alalım falan diye iyi dalga geçmişti

Emre'yle Volkan'ın rakip takım taraftarlarını tahrik edecek şeyleri olmuştur. Ama adamlara direkt karaktersiz dersen olmaz. Bu ülkede GG gibi efendilik abidesi adam bile kanırta kanırta şampiyon olduk dedi diye birilerinin "gözünden düşüyor". Millet zaten tahrik olmaya yer arıyor. O yüzden geçelim bunları. Ben de Galatasaray'da Selçuk İnan ve Hamit Altıntop dışındaki hiçbir yerli futbolcuya sempati duymuyorum. Ne yani o zaman Semih,Burak,Sabri falan alınmasın mı diyeceğim. Gerekli olursa Engin Baytar bile alınabilir. Niyeyse bu karakter mevzuları sadece Fenerbahçe'de geçerli oluyor. Kimse kendi kapısının önüne bakmıyor.

Milli takım zaten berbat halde, kişilerin sevimliliklerine göre adam seçecek lükse sahip değiliz

• quote:

Orijinalden alıntı: There and Back Again

Emre en fazla kaç yıl daha oynayabilir ki milli takımda gençlere şans vermeli gelecek planları arasında olmamalı Ayrıyetten volkan ve emrenin nasıl karakterde futbolcular olduğunu tüm türkiye biliyor. Siz kabul etmiyorsunuz sadece.

Milli takımda ne gençleştirmesi azıcık mantıklı düşün Emre'nin yerine kimi oynatıcan ? Sizin topçular çok karekterli Burak Yılmaz , Engin Baytar ve niceleri ...

• Ikisininde kisiliklerini biliyorsunuz utanmadan savunacaksaniz sizin ayibinizdir ben ulkemi temsil edenlerin bunlar olmasindansa olmamasini tercih ederim.
    Futbol bakımından kendi kuluplerinde iyi olabilirler fakat gecen yil oynanan maclarda kalecinizinde sadece hatalariyla yandigimizi belirtmek isterim suan en iyi Turk kaleci Onur ve Tolga'dan birisidir.Emre efendinin futbolu iyidir geri özellikleri 0 zaten yasida geldi o ozelligide gidiyor.

• ikiside sportmen ahlakından yoksun. herşey futbol herşey başarı değil. milli bir duruşta olmalı. bu yüzden teknik ekip yanlış yapıyor.
  • Karakter sarrafı mısınız arkadaş? Ben de Burak'ın karaktersiz olduğunu düşünüyorum onu da mı almayalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petyr Baelish

quote:

quote:

Hamit daha kariyerli.

Hamit , Nuri şahin ,Yıldıray,Arda(bu gidişle olucak)

Bu arada emrenin erasmusları yazmışsın emre atletico madridde oynamadı gibi birşey 1 frikik attı geldi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.