Şimdi Ara

nedir bu tuhaf cubuklar??yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar arama cubuğunun altında cıkan bu yazıları nasıl kaldırabilirim..görünümden arac cubuklarından kaldıramıyorum..bazende durum cubuğunun üst tarafında cıkıyor..bu cubular beraberinde tuhaf reklamlarda cıkartıyor..nasıl kaldırabilirim bu cubukları..ben sade bi görünüm olsun istiyorum..ilginize ve bilginize..

• spyware kapmışsın arkadaşım...ad-aware veya microsoft anti spyware programlarından birini kur...tarat bilgisayarını, sorunu çözersin
  • ad-aware kurdum tarattım bişey cıkmadı bi de diğerini kurayım onu deneyeyim..ilgin için sağol
  • babacan o toolbarın adı neyse bul ve program ekle kaldırdan kaldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChivaS

babacan o toolbarın adı neyse bul ve program ekle kaldırdan kaldır

adını bulamıyorum proğram ekle kaldırda gözükmüyor da..
  • En son handi programı yüklediysen onu sil.Olmadı internet explorer klasörüne bi bak.En son yklediğini sil dediysem de şunu demek istedim neyi yükledikten sonra oldu böyle neyden şüpheleniyorsan sil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 7 Ağustos 2005, 13:54:57 >
  • Arkadaşım,
    Dediğiniz bar "MSN Plus" paketine ait, şöyle kaldırabilirsiniz: MSN PLus'ı kaldırır gibi yapın size iki seçenek çıkaracaktır. burada MSN Plus sponsorlarını kaldır seçeneği var onu seçince bu tip şeyler kalkacaktır, Plus yine kalır ama.
    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.