Şimdi Ara

Nedir bu Toshiba Notebook Geyiği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biri çıkıp "toshiba iyi" diyor sonra başkası da onu duyup o da "toshiba iyi" diyor. Ama bu "toshiba iyi" diyenlerin hiçbiri toshiba kullanmamış. Sadece kulaktan duyma.

Aynı şey LG CD Writer için de vardı. Herkes hep bir ağızdan "en iysi LG" deyip duruyordu şimdi sorun çoğu memnun değil.

Bir kere toshibanın bütün modellerini, diğer markaların notebooklarına göre daha çabuk pil tüketiyor. Pil ömrü ortalama 3-4 saat. Ayrıca çok pahalı. Toshiba alack parayı gözden çıkarmış olsam gidip Sony alırım.

Ayrıca şikayetvar.com'a gelen notebook şikayetlerinde Toshiba baştan ikinci!

HP zaten her konuda olduğu gibi birinciliği yine kimseye kaptırmamış. Bana göre notebookta kral Sony'dir. Sony hakkında tek bir şikayetin yapılmamış olması da tesadüf değil bence.

• sony hakkında şikayet gelmemesinin nedenleinden biri de bnce fazla tercih edilmemesidir yanlış anlama kötü demiyorum ama toshibada bana ii bir notebook gibi gelmemiştir hiçbirzaman bn olsam 2sinide tercih etmem
  • Toshiba a 50 satellite aldım 3 milyara , niyemi çünkü herifler çamlıcada 5 katlı apartmanı servis yapmışlar çatır çatır hizmet veriyolar, alıpta elinde patlamıcek bi marka toshiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.