Şimdi Ara

nedir bu new york'a gidiyorum muhabbeti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dünden beri face'te anasayfamda 21 aylığına new york'a gidiyorum 11 aylığına new york'a gidiyorum diye şeyler yazıyor tabiiki kızlar yazmış nedir bunların açılımı arkadaşlar hadi bunu da patlatalım yine bi işler peşinde bunlar kesin

• bugun birisi yazmis bende gidiyorsan kumarhane fisi getir dedim ciddiye aldim lan
  • Bir arkadaş yaklaşık 2 hafta önce bu kodların anlamını söylemişti . Hangi ülkenin hangi ay olduğunu . sanırım doğum günlerini belirtiyorlardı meme kanseri ile ilgili bir tepki için.
  • evet beyler araştırmacı dhlileri bekliyoruz yine çıkarsınlar ortaya neymiş bu muhabbet öğrenelim

edit: yine mi meme kanseri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubber42 -- 3 Şubat 2012; 14:44:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

Bir arkadaş yaklaşık 2 hafta önce bu kodların anlamını söylemişti . Hangi ülkenin hangi ay olduğunu . sanırım doğum günlerini belirtiyorlardı meme kanseri ile ilgili bir tepki için.

ne memeymiş arkadaş tepki göstere göstere kanserini bitiremediler
  • Geçen senede galiba eve gelince çantalarını nereye koyduklarını yazıyorlarmış . Yatağın üstüne :) , Kapının arkasına tarzında . Hatta ondan önceki senede giydikleri sütyenlerin renklerini yazmışlar. Tabi erkekler hiç bir .ok anlamıyorlardı ne dedikleri hakkında .

quote:

Orijinalden alıntı: zombie_90

uluslararası göğüs kanseriyle mücadelede kadınlar arası bir dayanışma ürünü :D

Geçen yıl konuya dikkat çekmek amacıyla pek çok kadın profilinde sutyeninin rengini paylaşmıştı.Diğer bir sefer de çantasının evde nerede olduğunu yazmışlardı ve bu durum bazı gazetelerde de yer almıştı

Erkekleri bu işe karışmaz çünkü bu hastalık daha çok kadınlarda görülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorgaXxX -- 3 Şubat 2012; 14:49:35 >
  • Bu sefer yine bişeye tepki amaçlı doğum tarihlerini söylüyolar kaç günlüğüne olduğu doğum günleri gittikleri yerde ayı belirtiyo neye tepki olduğunu unuttum her yıl çıkıyo böyle salaklıkları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dün iki kişide gördüm bunu birinin doğum günü 17 haziran 17 aylığına st. petersburg a gidiyorum yazmış. diğeri 7 ekim o da 7 aylığına amsterdam yazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

Bu sefer yine bişeye tepki amaçlı doğum tarihlerini söylüyolar kaç günlüğüne olduğu doğum günleri gittikleri yerde ayı belirtiyo neye tepki olduğunu unuttum her yıl çıkıyo böyle salaklıkları

kontrol ettim uyuyor arkadaşım sağol azcık biz dalga geçelim onlarla dimi

edit: smiley

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |cypo| -- 3 Şubat 2012; 14:55:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.