Şimdi Ara

Nedir bu firmalardan çektiğimiz sıkıntı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaş doğru düzgün 1,2 var diğerlerinin hepsi sıkıntılı müşteri memnuniyeti 0 firmalar. Neden bir ürünü aldığımız andan itibaren müşteri rolü değişip, dilenci rolüne giriyoruz ki ? Ürünü almadan önce gelişi güzel iltifatlar ve gayet güzel karşılamalar oluyor fakat ürün alındıktan sonra dilenci muamelesi görüyoruz. Ülkemizde gerçekten çok kötü bir durumda müşteri hakları... Iphonedo bir videosunda aldığınız iphone u beğenmezseniz apple beğenene kadar değişim yapıyorlarmış. Bizdeki durum ürünü bize satana kadar geçerli sanırım

Benim yaşadığım mağduriyetleri yaziyim,
    (Telpa)
    Samsung telefon aldım kamera yüzünden garantiye gönderdim, mahvolmuş bir şekilde her tarafı çizikle geri geldi. Elimde kaldı telefon... Garanti telpadandı ve eğer htc one konusuna girerseniz telpa hakkında neler düşündüklerini beyan etmişlerdir.

(İstikbal)
    Aldığımız koltuk takımı 2.el gibi geldi. İlk gün koltuğın altı yırtıktı zımbaladılar, 6 kere servis geldi her geldiğinde koltuksuz kaldık evde ve aylarca bunla uğraştık. Geçen gün aradığımda sözde yetkili birinin bana söylediği şey ise çok garip. Altının zımbalı şekilde olduğunu söylediğimde bana " ee napalım yani, kötü mü duruyor " dedi.

(Creative)
    150tl civarında aldığım kulaklığın sol tarafında çatlak oluştu. Garantiye gönderdim ve gelen karara göre 150tl verirsem değişim yapacaklarmış. Garantisi devam eden ürüne 0 fiyatında ürün parası istemeleri

(Teknosa)
    Bunu bilen biliyor zaten defalarca konu dışında da konular açıldı pişmanım diye... Bir firmadan herkes mi mağdur olur arkadaş Benimse 0 televizyon ve kulaklık, flash disk gibi ürünlerle mağduriyetim olmuştu. Açıklamama gerek yok zaten teknosa gibi berbat bir firmayı bilen biliyor. Not: Televizyon bir akrabama aitti.

(Vatan)
    İndirimden 2 ürün aldım 1 tanesini gönderebiliriz diyorlar

Bunun gibi daha da mağduriyetlerim vardır fakat şimdilik aklıma gelmiyor. Gerçekten kaliteli teknoloji mağazaları Media Markt ve Electro World olabilir. Logitech markasını tavsiye ederim. Garantiye 5 kere gönderdiğim kulaklık 5 defa da yeni ürünle değişim oldu. Gerçekten kaliteli bir marka.

Varsa sizinde yaşadığınız olaylar okumak isterim ve ona göre alışveriş yaparken dikkat ederim.

• Saat ve saat ten saat almıştım yaklaşık 500 tl önce içindekiler değişti sonra su alıyor diye geri verdim tam 4 defa nihayet yaptılar adam akıllı bir de oradaki kadın ne dese beğenirsin yine mı su aldı sen ne yapıyorsun bu saatle de icine su alıyor falan filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabuncu S kullanıcısına yanıt
    Çalışanlar veyahut müşteri temsilcisindekiler bir bilmişlik taslıyorlar ya o deli ediyor insanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinaTo -- 23 Temmuz 2013; 17:49:57 >
  • Tüketici hakem heyetine git niye uğraşıyorsun ki
  • Ben şu an bir dil kursuna gidiyorum toplamda 3 kur almıştım ama 2 kur gittim büyük ihtimalle 3. kur gitmeyeceğim ve para iadesi talep edicem. İade yapamayız derlerse tüketici hakem heyetine gidebilir miyim? Gidersem kazanma şansım nedir?
  • Siz daha Darty'i görmediniz galiba ?

İnternetten aldığım ürün 2 hafta "sipariş hazırlanıyor" aşamasında kaldığı gibi müşteri hizmetlerini her aradığımda farklı bir cevapla karşılaştım.

İlk aramada -perşembeydi- pazartesine yollanacağı,
    İkinci aramada başka mağazadan aktarıldığı hafta sonuna yollanacağı,
    Üçüncü aramada stokta gözükmediği ve ilgileneceği,
    Dördüncü aramada ise stok olmadığı ve iade yapılacağı,

Söylendi. Sonrasında 1 hafta da para iadesi için bekledim.

Bir daha Darty'den ne bir şey alın ne de aldırın.
  • İstikbal için başvurduk sonuç para iadesi çıktı ama şöyle bir durum varmış eğer 2 milyar üzeri fiyatıysa ürün bu istikbalin kabul etmeme durumu varmış. Aradım adam naparsanız yapın bize hiçbir şey olmaz havasında takılıyor. Gerçekten gıcık bir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.