Merhaba arkadaşlar Bu astım denen kötü hastalığa 2 yıl önce yakalandım. Tozlara alerjim var ama alerji önemli değil hiç koşamıyorum bırak koşmaya hızlı bir şekilde yürüyemiyorum bile daralıyorum kötü oluyorum yok mudur şunun çözümü? Futbol hayatım bitti neredeyse
Geçen sene bana da astım teşhisi konulduğunda bi broşür vermişlerdi.Astım hastası olan olimpiyat rekortmenlerinin isimleri yazıyordu.Liste baya bir kabarıktı.
Yani tedavini sürekli devam ettirirsen spora engel olmuyor bu astım.
bilmem mi.+sigara içiyorum bide beni düşün... sigara içmiycen.hergün antrenman yapıp nefesini açman lazım.inan bende dün maça gittim saate baktım 45 dakika falan oldu herlade dedim bi baktım daha 20 dakka olmuş.40 dakika öle bekledim.eskidende iyi oynardım ne kadar zoruma gidiyo anlatamam...
quote:
Orijinalden alıntı: KaLqa
Merhaba arkadaşlar Bu astım denen kötü hastalığa 2 yıl önce yakalandım. Tozlara alerjim var ama alerji önemli değil hiç koşamıyorum bırak koşmaya hızlı bir şekilde yürüyemiyorum bile daralıyorum kötü oluyorum yok mudur şunun çözümü? Futbol hayatım bitti neredeyse
GOAL ADLI FİLMİ İZLE GAZA GELİRSİN.ORADA FAKİR VE ASTIM OLAN BİR ÇOCUĞUN BAŞARI HİKAYESİNİ ANLATIYOR. 2. FİLMİDE VAR.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme