Şimdi Ara

Neden YKS Sayısal Birincileri Hep Erkek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    malum işi bırakmak büyük başarı cidden, eğer bunu kastediyorsanız :D
    Hocam o aşırı maskülen beyin teorisine ABD ve Avrupa'da sjwler itiraz ediyordu "dişi otistikler davar ama siz böyle yaptığınız için tanı konmuyur hüğü hüğü atarekillik hüğü hüğü" diye doğruluğu tartışılır ama itirazlarının

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ayupak kullanıcısına yanıt
    hocam bu teoriyi öne atan adamlardan simon baron-cohen'i araştırmalarda öznellikle eleştiriyorlar.

insan beyni ve psikolojiyle alakalı araştırmaların kaçı nesnel bilgilere dayandırılır? doğruluğu ispatlanmamış her şey yanlış mıdır? kendilerine dokunanı reddediyorlar kendilerinde karen horney diye bir hatun var ne dese doğru

bilimsel olarak konuya hakim değilim ama etrafımızda gözlemleyebileceğimiz kendi içerisinde tutarlı bir iddia olarak bakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kızlar daha heyecanlı onun etkisi olabilir

• Burtazan kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam bahsettiğim tayfa zaten bir şeyden offended olunca sonucunu düşünmeden onun kökünü kazımaya uğraşıyorlar. Konuyla ilgili başka bir saçma bulduğum şey Dr. Asperger'in nazi olduğu anlaşıldıktan sonra DSM-5'ten asperger sendromunu kaldırdılar ve yerine bir şey koymadılar. Bunun ceremesini ABD çekecek bence ileride. Mesela toplumlardaki otistik=gerizekalı algısı nedeniyle önceden asperger tanısı konup destek alabilecek ve potansiyelini ortaya koyabilecek kişiler rain man gibi olmadıkları için "Sen normalsin normalsin, bir karıya git veya ortama karış açılırsın, ben de utangaçtım boolum" gibi muameleye uğrayacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • abdrhm kullanıcısına yanıt
    :D? Ne alaka ben var olan bi gerceklikten bahsettim burda benim bi gorusum bile yok sanki erkekler kizlardan neden daha zeki yazmisim gibi cevap yazmak ne alaka? Soru cok basit neden sayisal birincileri daha cok erkeklerden cikiyor? Soru neden en iyi baleciler kadinlardan cikiyor? Olsaydi gene ayni yorumu yazacak miydin?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.