Şimdi Ara

neden sevgilim olmuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sakın loserları aşağıyamayın. Çok çalışıp, çok uğraşıp. Nitelikli insanlar haline gelip. Yükseleceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cerade

Çekim etkisi diyelim.Karşındakini çekecek bir şeyin yoktur.Sonuçta ilk etkileşim için bir vesileye ihtiyaç var.Tipin iyidir tanışmak kolay olur.Bir espri yaparsın veya hoşa gidecek bir davranış sergilersin tanışmaya ön ayak olur.Bir de tanışmak için uygun ortam da lazım.Bir de bazı şeyler nasip kısmet işidir.Ben de 23 yaşındayım.Toplam 2 sevgilim oldu.Fakat ben sevgili olmaktan ziyade evlenmek amacı güdüyorum.Evlenmeye de para pul yok.Evlenmeyeceğim kadınla sevgili olmam ben.Flörte karşıyım.Senin daha vaktin var zaten.Bu yaşta zaten uzun süreli ciddi ilişki pek görülmüyor.En fazla 1 seneye ayrılırsın.Gönül eğlendiriyor millet.İşini gücünü bul düzenini kur sonra çok geciktirmeden evlenecek birini aramaya başla.
    Ben de senin gibi düşünüyorum. Evlenmeyeceğim kadınla çıkmam lafını görünce ben yazdım sandım. Değil mi, ne gerek var? İlla cinsellikse para karşılığı yapılır. (Buna da karşıyım.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.