Şimdi Ara

Neden piyasada Birey kitabı kalmadı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiçbir sitede stokta mevcut değil birey yayinlarina ait kitaplar, üretim durmuş anlamına geliyor bu, sebebi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yayınlar kaynaklarını güncelliyorlar hocam büyük ihtimalle bu yüzdendir. N11 gibi sitelere bakın oralarda bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağdatlı Ruhi -- 6 Temmuz 2018; 22:40:57 >
  • Sorular böyle gelecekse birey alma zaten illa alacaksan fizikten alabilirsin diğerlerini boşver

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedikleri küfürlerden olabilir.

• Çünkü bütün bireyler tatile gitti malum yaz aylarındayız
  • Birey C Geometri çözdüm, TYT'de ve AYT'de beni bitiren ders Geometri oldu vallahi.
  • Kitapçıya gittim bireyler geri toplandı dedi adam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karekökün matematik ve geometrisi az çok kurtarır diyorum ama birey hepten bitmiş vaziyette.

Sistemi, müfredatı, soru kalıplarını takip etmiyorlardı yks nin gelmesiyle ikisi de çakıldı bence.

345, yayın denizi, çözkazan, endemik dururken şansları yok bilinçli tüketici karşısında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9C04F1B8 -- 7 Temmuz 2018; 13:36:27 >
  • Sahi düşününce soru kalıpları yıllardır ayni oss tipi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çöp yayın. fizik kitabı var bende hala işlem soruları var inanılmaz kasıntı.

• Geometri b kitabi benim için efsaneydi,ygs lys için çok iyi kitaptı ama bundan sonraki tutunamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.