Şimdi Ara

Neden pahalı telefon kullanıyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortalama bir laptop fiyatına cep telefonu alıyoruz.Artık 600-700 tl bir telefon için küçük bir meblağ olarak gözüküyor.Bir yeni model çıkınca elimizdeki artık eski olarak anılıyor ve biz de soğuyoruz.Bana bu kadar parayı telefona bağlamanın tek sebebinin gösteriş olduğunu düşünüyorum ,siz neler düşünüyorsunuz?Neden pahalı telefon kullnıyorsunuz?

• Pahali telefondan ziyada sorunsuz bir sekilde takilmadan etmeden islemini yapmak istedigin telegonlar en az 1200 lira civarinda altindakiler kasiyor yada donanimi dusuk o yuzden dolayi pahaliya geliyor ama eger kasma benim icin sorun olmasaydi inan bende cok para vermek istemezdim bir telefona ama tablet aldim telefona donusurdum bana 750e patladi sadece kamerasinda odaklama yok mesela bunun gibi ucuz cihazlarda elbet bi donanim eksik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu görüyorum konpanentler küçüldükçe fiyat artıyor ve dikkat ederseniz şirketler ağırlıklı olarak arge yatırımlarını mobil sektöre yapmakta.örnek : 1000 tl PC hesaplayın ve hacim olarak büyüklüğünü,donanımsal ve uygulama-hizmet,mobilite kısıtlılığını düşünün.Diğer yandan diz üstü bilgisayarlarda fiyata oranla performans düşüyor ama taşınabilirlik olarak rahatlık sunuyor ve en son akıllı telefonlarda ise performans bilgisayara nazaran daha düşük fakat mobilite hissedilemiyecek derecede cebimizde.işte bu nedenle kompanentler küçüldükçe fiyat artıyor ve diğer unsur TR pazarındaki fiyatları küresel pazar ile bir tutmamakta fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    *Map design.
    *Concept design.
  • Gençler arasında durum tamamen gösteriş ve havalı olmadan ibaret iken.

Ortayaş için arz ve talep olayı.
    İhtiyaçları karşıyalacay telefonlara para ödüyoruz.

Mesela ben niçin 600 700 tl ye telefon alırım.

1-) Fotoğraf makinesi gibi kaliteli resim ve video çekiyorlar ayrıca her zaman yanınızda oldugundan her anı çekme imkanına sahip oluyorsunuz.
    2-) mp3 playera verilecek olan parayıda telefona basmak mantıklı çünkü her zaman yanınd fazladan yer kaplamaz ve mp3 işindede oldukça başarılı
    3-) insanlar artık internete çok alıştı ve heryerden bağlanmak istiyorlar. Ben şahsen internetten film izlemek için tercih ediyorum
    4-) normal telefon :)

Kısacası fotoğraf makinesi + mp3 player + tablet pc + cep telefonu hepsi bir arada oluyor ve daha ucuza geliyor :))

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.