sayın ustalarım.kafanızı ağrıtmak istemezdim.geçen hafta okulda baktım ki benim e-postama mektup gelip.ben de rahat bir kafayla yanıt yazarım düşüncesiyle bu gün istedim mektup yazım. baktım ki o gelen mektuptan bir eser alamet yok.arkadaşlardan sordum onlar da dediler ki önemsiz e-posta olduğu için silinmiş.ben simdi sistem geri yükleme ile geri getire bilirmiğim acaba. şimdi benim kafama takılan bir sey var.neden bana gelen e-postaların bazıları önemli bazıları da önemsiz oluyor.acaba e-posta adresi yaptığımda mı böyle yapmışım.bilemiyorum.biliyorsunuz ki önemsizler otomatik silinir.öğle olamazmı ki mesajları ben silmeden silinmesin.bir kıl vermenizi rica ederim.saygılarımla
sen öyle ayarlamışsın.önemsiz olmasını istemediklerini hotmailde not junk seç.
quote:
Orjinalden alıntı: fagrusovic
sen öyle ayarlamışsın.önemsiz olmasını istemediklerini hotmailde not junk seç.
HOCAM ŞİMDİ BEN 10 GÜN İNTERNETE GİRMEZSEM BÖYLECE 3 GÜN DURUP SONRA SİLİNECEKMİ
senin sildiklerin silinir.digerleri kalır .silinmez. Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.
Geri git ? : : Pencereyi kapa ?
Hotmail ilk gelen mailleri eğer göndereni tanıyamamışsa veya şüphelenmişse önemsiz posta klsörüne atıyor. Sen o klasördeki gelen postanın eğer önemli olduğuna inanıyorsan önemsiz değil diyerek gelen kutusuna taşınmasını şağlayabilirsin. Gelen Kutusunda durduktan sonra artık silinmez.