Şimdi Ara

neden önemli ,önemsiz ve ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın ustalarım.kafanızı ağrıtmak istemezdim.geçen hafta okulda baktım ki benim e-postama mektup gelip.ben de rahat bir kafayla yanıt yazarım düşüncesiyle bu gün istedim mektup yazım.
    baktım ki o gelen mektuptan bir eser alamet yok.arkadaşlardan sordum onlar da dediler ki önemsiz e-posta olduğu için silinmiş.ben simdi sistem geri yükleme ile geri getire bilirmiğim acaba.
    şimdi benim kafama takılan bir sey var.neden bana gelen e-postaların bazıları önemli bazıları da önemsiz oluyor.acaba e-posta adresi yaptığımda mı böyle yapmışım.bilemiyorum.biliyorsunuz ki önemsizler otomatik silinir.öğle olamazmı ki mesajları ben silmeden silinmesin.bir kıl vermenizi rica ederim.saygılarımla

• sen öyle ayarlamışsın.önemsiz olmasını istemediklerini hotmailde not junk seç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fagrusovic

sen öyle ayarlamışsın.önemsiz olmasını istemediklerini hotmailde not junk seç.

HOCAM ŞİMDİ BEN 10 GÜN İNTERNETE GİRMEZSEM BÖYLECE 3 GÜN DURUP SONRA SİLİNECEKMİ
  • senin sildiklerin silinir.digerleri kalır .silinmez.
    Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.

Geri git ? : : Pencereyi kapa ?
  • Hotmail ilk gelen mailleri eğer göndereni tanıyamamışsa veya şüphelenmişse önemsiz posta klsörüne atıyor. Sen o klasördeki gelen postanın eğer önemli olduğuna inanıyorsan önemsiz değil diyerek gelen kutusuna taşınmasını şağlayabilirsin. Gelen Kutusunda durduktan sonra artık silinmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.