Şimdi Ara

neden mondeo? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sarapci

Bu kasa mondeo ların cok fazla elektronık sorunları var

Sadece bildiklerim

Sigorta kutusu arızası
    Abs beyni arızası
    Surucu yolcu koltugu agırlık sensoru arızası
    Airbag beyin arızası

gibi bilindik arızaları mevcut

alternatör arizasdida var ama bir cogu makyajla duzeltildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski kasalar 2000 motor olduğu için vergisi yüksek ,çok yakar ve piyasası hızla düşer bu yüzden alacaksan yeni kasanın 1.6 benzinlisini almanı tavsiye ederim aralarında 3-5 bin fark var o da vergiden kafa kafaya gelir zaten ayrıca yeni kasa eskiye göre her yönden üstündür keyifle uzun yıllar binersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanmt

öncelikle belirteyim bugüne kadar hiç 1.6 üstü araç sahibi olmadım ortalama gelirli biriyim işte eşim de ben de öğretmeniz, şimdi mondeo 2.0 ghia'ların fiyatı da uygun olduğu için epeydir onlara bakınıyorum. bazısı yakıtından dolayı satıcam diyor, bazısı vergisinden dolayı, ama çoğu keyifle kullanıyor arabalarını.

geçen gün bir arkadaşın 2005 corolla terra'sını 28200'e sattık, aynı fiyata hatta daha ucuza çok daha donanımlı, konforlu, güvenli üst sınıf bir arabaya binebiliyorsun, ödediğin fazladan yakıt ve vergi parasına değer diye düşünüyorum...

ikinci eline zayıf diyorlar da şu durumda bu benim için olumlu bir durum, ikinci eli zayıf olduğu için bu fiyatlara alabiliyorum sonuçta ayrıca bir sorun çıkmadığı sürece kaza vs, 5+ sene binerim.

siz ne dersiniz, o araba seni aşar 3 5 bin daha koy 2007 2008 focus dizellere bak mı diyorsunuz yoksa mondeo mu tavsiye ediyorsunuz?

bu arada yüzde 80'i şehirler arası olmak üzere yılda 12-13000 km yol yapıyorum.

eğer mondeo konusunda cesaretlendirirseniz de düşündüğüm araba şu:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-mondeo-2-0-ghia-lpg-li-83-000-km-85124901/detay/

20 gün olmuş. Ne yaptınız? Aldınız mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.