Şimdi Ara

Neden mezuna kalınmalı / kalınmamalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle benim gibi temeli zayıf bir arkadaşanız ve Son sene çalışmaya başlayıp büyük hedefler koyduysanız ve olmadığını anlayınca dersten kopmalar olur.Hele ygsye 6-7 ay gibi bir süre çalışıp sonra kalan 2 ayda lys halletmek elbette zor.

Az çok bu yıldan temel edinilmiş oldu.Seneye daha iyi hazırlanılabilir.

Daha iyi bir çalışma sistemi uygularsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TruthSeeker -- 30 Mayıs 2014; 21:44:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardesım gecen sene aynı durumdaydım 0 temel ile basladım 4 işlem matematık bılerek sadece onume ılk 10 bın hedefı koyup ıyı bır devlet hukuk hedefı koyup fakat temel 0 dı işte son sene ne kadar kastıysamda elımden gelenın en ıysını yaptıysamda olmadı mezuna kaldım bende bence kendıne guvenıyorsan kalmalısın kesınlıkle hedefın ıcın 1 sene daha kayıp hıc bır sey degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruthSeeker

quote:

Orijinalden alıntı: dlxattack

kardesım gecen sene aynı durumdaydım 0 temel ile basladım 4 işlem matematık bılerek sadece onume ılk 10 bın hedefı koyup ıyı bır devlet hukuk hedefı koyup fakat temel 0 dı işte son sene ne kadar kastıysamda elımden gelenın en ıysını yaptıysamda olmadı mezuna kaldım bende bence kendıne guvenıyorsan kalmalısın kesınlıkle hedefın ıcın 1 sene daha kayıp hıc bır sey degıl

Daha önceden birkaç konuda daha mesajlarını okudum hocam eyvallah yeniden hazırlanmak istediğin yere daha yakın olmak iyi şeyler tabi de beni tek düşündüren birşey var o da ailede yerli yersiz konuşmalar olması, babamın ameliyat durumu var ekim ayından bu yana 3 kez yoğun bakıma girdi, 3 kez ameliyat oldu.Ameliyat olması veya yoğun bakıma girmesi anlık olaylar ama onun gelişme bölümü var.Atıyorum işte diyorlar baban bir hafta sonra ameliyat olacak işte düşünüyorsun bazı şeyleri.zaten 2-3 günün garanti hastanede geçiyor..Birgün dershanede derstesin telefonun çalıyor annen diyorki çabuk şu hastaneye gel diye..Öldü mü kaldı mı bilmiyorsun.Sabahın 5inde babanı ambulansla alıyorlar..En kötüsüde daha bekleyen minimum 1 ameliyat daha var..

Bütün bunlar bir yana aile bireylerinin ilişkilerini beğenmiyorum herkesin hiç kimseye tahammülü yok, en küçük bir olayda devlet kavgası oluyor.İleri geri konuşmalar.Sırf muhattap olmamak için yemekleri falan epey bi zamandır tek başıma yiyorum.Evde karşılaştığım zamanlarda mutlaka tartışma oluyor.Gerçekten tahammülüm kalmadı bazı şeylere vede bu durum aşırı sıkıyor.Sürekli seçmek istediğim yapmak istediğim şeyler hakkında destek değil köstek oldular.Şuraya okusam nasıl olur diyorum şey filancanın oğlu orada okudu şimdi bölümüyle alakasız bir yerde çalışıyor, o işi yapmak içinde üniversite okumaya gerek yok havası veriyorlar.

Geçmiştede böyleydi.Basketbola başlıyorum abim diyorki bu çocuğa bu kadar boşa harcama yapıyorsunuz sıkılınca bırakacak diyor.

kardeşim hayat senın hayatın kımseyı umursama yanı herkesın kendısııne gore bırsuru sıkıntısı var unutma bunu sıkııntıalrın fazlaymıs ama kımeyı takma ve kendı hayatını dusun bence sorunları dusundukce gtaktıkca sorunları artar onun ıcın hıcbır sorunu takmadan kendı hayatını yaşamaya calıs

• Kimse bir Obama değil ki kardeşim o kadar ağır görevlerimiz vs yok.Ömrü hayatın boyunca yapacağın mesleği belirliyorsun ne sıkıntı çekilirse çekilsin değer. Mükemmelliyetçi olmayın yeter
  • quote:

Öncelikle benim gibi temeli zayıf bir arkadaşanız ve Son sene çalışmaya başlayıp büyük hedefler koyduysanız ve olmadığını anlayınca dersten kopmalar olur.Hele ygsye 6-7 ay gibi bir süre çalışıp sonra kalan 2 ayda lys halletmek elbette zor.

Az çok bu yıldan temel edinilmiş oldu.Seneye daha iyi hazırlanılabilir.

Daha iyi bir çalışma sistemi uygularsınız.

Ama benim gibi ileri geri konuşan bir aileyle dolu dolu bir yıl daha geçirmek sizin için psikolojik bir hezimet olabilir.Ki bütün ışığıda kapatan bu

maddi imkanın varsa yurtta kal 1 sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0rela

Kimse bir Obama değil ki kardeşim o kadar ağır görevlerimiz vs yok.Ömrü hayatın boyunca yapacağın mesleği belirliyorsun ne sıkıntı çekilirse çekilsin değer. Mükemmelliyetçi olmayın yeter

Hocam bu yıl bi şekilde geçti, seneye ne olacağını bilmiyorum...

• quote:

quote:

quote:

kardesım gecen sene aynı durumdaydım 0 temel ile basladım 4 işlem matematık bılerek sadece onume ılk 10 bın hedefı koyup ıyı bır devlet hukuk hedefı koyup fakat temel 0 dı işte son sene ne kadar kastıysamda elımden gelenın en ıysını yaptıysamda olmadı mezuna kaldım bende bence kendıne guvenıyorsan kalmalısın kesınlıkle hedefın ıcın 1 sene daha kayıp hıc bır sey degıl

Daha önceden birkaç konuda daha mesajlarını okudum hocam eyvallah yeniden hazırlanmak istediğin yere daha yakın olmak iyi şeyler tabi de beni tek düşündüren birşey var o da ailede yerli yersiz konuşmalar olması, babamın ameliyat durumu var ekim ayından bu yana 3 kez yoğun bakıma girdi, 3 kez ameliyat oldu.Ameliyat olması veya yoğun bakıma girmesi anlık olaylar ama onun gelişme bölümü var.Atıyorum işte diyorlar baban bir hafta sonra ameliyat olacak işte düşünüyorsun bazı şeyleri.zaten 2-3 günün garanti hastanede geçiyor..Birgün dershanede derstesin telefonun çalıyor annen diyorki çabuk şu hastaneye gel diye..Öldü mü kaldı mı bilmiyorsun.Sabahın 5inde babanı ambulansla alıyorlar..En kötüsüde daha bekleyen minimum 1 ameliyat daha var..

Bütün bunlar bir yana aile bireylerinin ilişkilerini beğenmiyorum herkesin hiç kimseye tahammülü yok, en küçük bir olayda devlet kavgası oluyor.İleri geri konuşmalar.Sırf muhattap olmamak için yemekleri falan epey bi zamandır tek başıma yiyorum.Evde karşılaştığım zamanlarda mutlaka tartışma oluyor.Gerçekten tahammülüm kalmadı bazı şeylere vede bu durum aşırı sıkıyor.Sürekli seçmek istediğim yapmak istediğim şeyler hakkında destek değil köstek oldular.Şuraya okusam nasıl olur diyorum şey filancanın oğlu orada okudu şimdi bölümüyle alakasız bir yerde çalışıyor, o işi yapmak içinde üniversite okumaya gerek yok havası veriyorlar.

Geçmiştede böyleydi.Basketbola başlıyorum abim diyorki bu çocuğa bu kadar boşa harcama yapıyorsunuz sıkılınca bırakacak diyor.

kardeşim hayat senın hayatın kımseyı umursama yanı herkesın kendısııne gore bırsuru sıkıntısı var unutma bunu sıkııntıalrın fazlaymıs ama kımeyı takma ve kendı hayatını dusun bence sorunları dusundukce gtaktıkca sorunları artar onun ıcın hıcbır sorunu takmadan kendı hayatını yaşamaya calıs

Dediğim gibi bu bahsettigim durumlar can sıkıyor artık bir an önce gidip kurtulma isteği var.

Ayrıca yurtta kalacak durum yok malesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezuna kalmalı mıyım ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 yıl daha çekemem.
  • ilk 15.000 i hedefliyen sayisalci arkadaslar lutfen mezuna kalin
    (1kisiyi azaltsam kâr

• Abı adam neyden bahsedıyor, sız neyden bahsedıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hırs+kararlılık yoksa boşu boşuna kalma !
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCLeGenDCcC

hırs+kararlılık yoksa boşu boşuna kalma !

Dostum hırsta var kararlılıkta var ama bütün bir seneyi aynı şekilde geçirebilir miyim orası muamma

• TruthSeeker T kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar sizce mezuna kalınca dersaneye gtmlmyz
    bak bu konuda bile kararsızsın eğer mezuna kalacaksan her şeyi kenara bırak önce gitmek istediğin yeri belirle sonra orası için savaş bu dediklerimi yazması çok kolay ama uygulaması konusunda aynı şeyi soyleyemem (bende mezunum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih1311

arkadaşlar sizce mezuna kalınca dersaneye gtmlmyz

Alanını bilmiyorum ama ben tmyim,edebiyat coğrafya ve ygs sosyal konuları evde halledilir..Mat ve geometri içinde konu videoları falan olur.Şahsen ben dershaneye gitmemek için ailemi ikna edemem ayrıca dershanede konuları bir kez daha görmek yararlı olur diye düşünüyorum.

Mf isen mutlaka git derim şahsen

sayısalım açıya gtmeyi dşnyrm sence açı nasıl
    hocam ygsn kaç k?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahira34

hocam ygsn kaç k?

120 bin ygs 5 dostum

@fatih1311:bilmiyorum dostum açı nasıldır

Allah işini rastgetirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahira34

Allah işini rastgetirsin

Sağolasın seninde

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.