Oyun oynayanlara uyuşturucu teklifi ederek normalmış gibi çelişkiye sokmuşsunuz sanırım yaptığınız doğru olup olmadığını istersen 100 kişiye sorabilirsiniz .
Uyuşturucu teklif etmiyorum arkadaşım her yazdığımız şey gerçek anlamda mı olmak zorunda?Parantez içinde açıklamasını mı yazmak zorundayız?Online oyunların zararına dikkat çekmek için dolaylı yoldan anlattım.Online oyun oynayan anlar zaten ne kastetdiğimi.
quote:
Orijinalden alıntı: Dexser
quote:
Orijinalden alıntı: dephyr
Oyun oynayanlara uyuşturucu teklifi ederek normalmış gibi çelişkiye sokmuşsunuz sanırım yaptığınız doğru olup olmadığını istersen 100 kişiye sorabilirsiniz .
Uyuşturucu teklif etmiyorum arkadaşım her yazdığımız şey gerçek anlamda mı olmak zorunda?Parantez içinde açıklamasını mı yazmak zorundayız?Online oyunların zararına dikkat çekmek için dolaylı yoldan anlattım.Online oyun oynayan anlar zaten ne kastetdiğimi.
MMO oyunlar bağımlılık yapmaz. İnternet kafelerde Knight Online, Metin2 oynayan çocuklara bakarak mı söylüyorsun gerçekten merak ediyorum. Forumdaki Diğer oyunlar yani MMO bölümünde açtığım oyun konusunun haddi yoktur. Çoğunda da oynayıp rehber hazırlamışımdır. Ama hiç birine(Aion hariç diyeyim) o derece bağlanmadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme