Şimdi Ara

Neden kas yapıyorsunuz? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
12
Favori
11.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spor yaparken Mutlu oluyorum. Fit olmak istiyorum. Omuzlarim genis olsun. Dayanikli olmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fit olmak sağlıklı Olmak önemli fakat biraz hacim kazanmak için salonlara kapanıp robotlaşmak gereksiz geliyor bana

• Spor yapabilmek bir kalite, bir karakter olgunluğu gerektirir tabi bunlara sahip olmayanların anlam verememesi doğal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Ciddi düşündüğüm bi ilişkim var ama kas yapıyorum, kız için demeyin artık şu spora.
    Kendimi bu sporla daha dinç hissediyorum, daha karizma sert duruyorsun. Yürüyüşün, duruşun değişiyor.
    Sabah kalktığında bi dinç oluyorsun, 30-40 şınav çekiyorsun, yumurtanı yiyorsun hop işine, okuluna veya sporuna.
    Sonra öğle akşam öğünlerinde yiyeceklerin belli, çantandan çıkardığın tavukla pilavla mutlusun.
    Sağlıklı besleniyoruz, düzenli spor yapıyoruz.

Tavsiye ederim.

Hocam ben 67 kg yim 134 gr protein almam lazim ama bu 22 tam yumurta ediyor ben bu kadar proteini nasil alcam

Ben 75 kiloyum günde 150 gr protein alırım dostum.
    Sabah 5 yumurta beyazı+1 adet muz+50 gr yulaf ezmesi 200gr sütün içine robotta karıştırıp içerim
    Öğlen 100 gr tavuk + salata
    akşam üzeri 100 gr tavuk + makarna
    Akşam 100 gr tavuk + pilav + salata
    Yatmadan önce 1 elma ve 1 bardak süt

Ve aralarda çikolata, püskevit

Tabikide kahve

Günlük maliyetim 6-10 lira arası ayda 300 TL gidiyor.
    Protein tozu kullanmıyorum.

5 yumurta beyazini nasil yiyon miden bulanmiyomu? Farkli bi şekildemi yiyosun?

• quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Daha güçlü olmak için

Sonra kas imparatorluğu mu kurcan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulpi

Güzel görünmek ve sağlıklı olmak için.
    2 sebebi var aslında benim için
    1- Dopamin seviyesini düzeltiyor
    2-Bütün gün pc'de oturduğum için vücut çürümesin diye arada bir spor iyi geliyor.
  • quote:

hepsini geçtim özgüven geliyo bi
  • Gücü ve dayanıklılığı arttırıyor ve estetik olarak daha güzel bir görünüm sağlanıyor. O bayıla bayıla baktığınız mankenler günde 1 saat ağırlık çalışıyorlar, yoksa o kadar iyi bir fiziğe sahip olamazlar.
  • Lenna kullanıcısına yanıt
    Ya şu hayatımı düzene sokuyo fln diyenlere bi sorum var . Ben günde 8 saat çalıştığım halde spora gitcek vaktim olmuyo . Sizin hayatınız düzensiz mi . İşsiz güçsüzmüsünüz ? Öğlen 3 te gidiyorum gece 11-12 gibi çıkıyorum eve varmam 2 zaten . 4-5 gibi yatıyorum . Öğlen anca uyanıp işe gidiyorum
  • quote:

Demişsinki neden spor yapıyosunuz demiyorum neden kas yapıyosunuz diyorum diye.Artık kafanıza sokun şunu spor yapmadan kas yapılmaz, kat kütlesi kazanmadan estetik görünüm ve yeterli kuvvet elde edilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenna

quote:

Orijinalden alıntı: levelOne

neden kas yapmıyorsun ?
    daha iyi bir görünüme sahip olmak iyi bir imaj yapmak istediğimden 1 haftadır devam ediyorum.o koca poponu bilgisayar başında akşama kadar tutup ne yapıyorsun ? hele spot-kas çalıştıktan sonraki o soğuk su ile duş almak

41 kiloyum ve kızım. Lütfen.

naber la harun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkeğin kaslısı makbuldür. erkek olmama rağmen canim çekiyor benim bile öyle tipleri görünce

• quote:

Orijinalden alıntı: Ron Woodroof

Demişsinki neden spor yapıyosunuz demiyorum neden kas yapıyosunuz diyorum diye.Artık kafanıza sokun şunu spor yapmadan kas yapılmaz, kat kütlesi kazanmadan estetik görünüm ve yeterli kuvvet elde edilmez

Sağlıklı olmak için spor yapmak var hayvan gibi kaslara sahip olmak için spor yapmak var. Benim eleştirim 2.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ron Woodroof

Sağlıklı olmak için spor yapmak var hayvan gibi kaslara sahip olmak için spor yapmak var. Benim eleştirim 2.

Merak etme o hayvan gibi kaslara sahip diye nitelendirdiğin adanlar bu spora senelerini vermiş tipler.Yani 1-2 sene çalışmakla zaten hayvan gibi kaslı olmaz kimse
  • Lenna kullanıcısına yanıt
    41kilo kız nedir bilader, git kilo al

bu arada bende zayıfım, ama vucut yapan yapar, sebebi onemsiz

sevgilin de zayıf biriyse, kaslı erkekleri çekememen normal, not yazmana gerek yok

ayrıca zayıfligin yakıstıgı erkekler var, kas yapmak zorunda degiliz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

yiyorsa çıkışa gel demek için

En az 6 aydır Muay thai ile uğraşanbiri senin kemiklerini kırar.

muay thai hakkında ne kadar bilgilisin sormak istediklerim var

Daha 1 hafta oldu :P

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BosYapmayiSeverim

quote:

Ne gerek var?
    Edit: pc başında popo büyüten biri değilim lütfen gereksiz yorumlarda bulunmayın ben kimseyi çekememezlik yapmıyorum. Bu sadece bir soru.

Açıkçası spor beni zinde tutuyor ve düzene sokuyor.Aslinda sende başlasan bir spora birakamazsin helw birde kafa dengi arkadas buldun mu on numara.Amaç illa kiz degil ha o niyetim de var ama ilk siralarda degil.Birkaç kiz için 2-3 sene harcayip vücut yapmaya uğraşmam.

Ben de squata başladım bırakamıyorum :D benim buradaki eleştirim spor yapanlara değil bodybuilding yapanlara

Dostum body buildingde spordur

• Kamburum ve yapmak zorundayım. Ama hala başlamadım. Malum Ramazan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osurgan

41kilo kız nedir bilader, git kilo al

bu arada bende zayıfım, ama vucut yapan yapar, sebebi onemsiz

sevgilin de zayıf biriyse, kaslı erkekleri çekememen normal, not yazmana gerek yok

ayrıca zayıfligin yakıstıgı erkekler var, kas yapmak zorunda degiliz bence

Sevgilim yok eski sevgililerim de kaslıydı kızlar asılıyordu :'(

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BosYapmayiSeverim

quote:

Ne gerek var?
    Edit: pc başında popo büyüten biri değilim lütfen gereksiz yorumlarda bulunmayın ben kimseyi çekememezlik yapmıyorum. Bu sadece bir soru.

Açıkçası spor beni zinde tutuyor ve düzene sokuyor.Aslinda sende başlasan bir spora birakamazsin helw birde kafa dengi arkadas buldun mu on numara.Amaç illa kiz degil ha o niyetim de var ama ilk siralarda degil.Birkaç kiz için 2-3 sene harcayip vücut yapmaya uğraşmam.

Ben de squata başladım bırakamıyorum :D benim buradaki eleştirim spor yapanlara değil bodybuilding yapanlara

Dostum body buildingde spordur

Sporun bir amacı olmalı yani bir düzeni, kuralları olmalı.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.