Şimdi Ara

Neden kanarya? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ooo kimleri görüyoruz
  • Ben şahsen sevmiyorum kanarya simgesini çok ezik görünüyor diğer takım simgelerinin yanında boğayı tercih ederim
  • Biri saldır kanarya caps'ini koyarsa tam olur
  • Ben cok sevıyorum kanarya olayını. Aksıne aslan kartal ayı panda manda malak öküz dana gıbı olaylar herkeste var.. Kanarya burda bıze ozel..
    Hamsı var mesela oda ozel..
    Tımsah var oda degısık..
    50 gs taraftarına gostersen bu ne dıye 65 tanesı aslan oldugunu anlamaz.
  • Fiorentina Mor Menekşe mesela. Sizin armada Çınar yaprağı vardı ordan yürünebilir.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Ara ara uğramak lazım .)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    uğra uğra. ara sıra adam görmek lazım
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Fırsat buldukça .)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalecimizin sarı forma ile sahaya çıkması, muslera varisi topları kurtarması, olçumun birisinin bu adamı formasına bakarak sarı kanarya diye haber yapması, akabinde taraftarın uçuyor kanarya gene lafını türibünde türetmesi, kanarya kelimesini bizimle anılmasındaki en büyük faktörlerdir. Aslında taraftarın kaleciye espirisi olarak söylediği mahiyetin de kelime hangi akla hizmet sembolümüz uygun görmüşlerdir, dünyanın sonuna kadar aydınlanmayacak tek mesele budur. Oradaki bitki de palamut dalıdır o.
  • Çocukken bunları konuşurduk kartal kanaryayı döver aslan hepsini döver filde onların hepsini ezer saçma sapan çocukça konuşmalar işte
  • Yeni kurulan e-spor takımını boğa sahaya indi diye tanıtıyorlar. Buradan alıp yürüsek, kanaryayı boğa olarak değiştirsek güzel olur bence.

Açıkçası ben hoşlanmıyorum kanaryadan. Kanarya ne la?
  •  Neden kanarya?

Neden kanarya?

Karar Sizin...
  • ya arkadaşlar neden boğa neden güç şiddet içerikli olmalı.

ne var kanaryada.

çocuk muyuz biz ne alaka güç gösterisi,kanarya işte özel ve mütevazi

başarı için boğa olup adam tepmeye lüzüm yok çok saçma geliyor bana ne yani aslan kaplan harrr ısırırırz biz siz kimsiniz kükreriz biz kafası ,çocuksu değil mi şimdi bu.

yanlış anlamasın gs li arkadaşlar,bunu mesele yapanları kastediyorum simgenize ve ya simgeye bağınıza bir lafım yok özeldir .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı Kanarya denmesi hoşuma gidiyor, benim hiçbir problemim yok bununla ilgili.

Ama madem ki böyle bir mazimiz var neden kalecilerimizin sarı forması olmuyor her sene.

Sarı forma da yapmıyoruz pek,hadi hepsini geçtim efsane çubukluyu bari sarı baskın şekilde tasarlayın.

Daha fazla sarı istiyorum arkadaş.

Şöyle:

Neden kanarya?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.