Şimdi Ara

Neden Iphone Almalıyım ? Lütfen Yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni telefon alıcam nokia e71 den geçicem buraya ancak bir kaç sorum olucak :)

Telefondan çok fazla anlamam öle basit şeyler yapıcam ama kamerası vs de önemli tabi. Kullanımı kolay olsun isterim öyle bozulmasın 2 dakikada bir. s3 çok yeni bir telefon ve mükemmel bir telefon ancak bir arkadaşımda söyledi android de çok fazla hata var diye. Nelerdir bunlar ?

Bir de şuan telefon alıcam biliyorum 1 ay sonra yeni modeli çıkıcak 4s kenara atılır mı ?

En önemli sorum ise şu ; NEDEN IPHONE ?

• uzun uzun açıklardım ama uykum var yarın açıklarım
  • sabahtan açıkla yarın almaya gidicem birini :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

Arkadaşlar ben yeni telefon alıcam nokia e71 den geçicem buraya ancak bir kaç sorum olucak :)

Telefondan çok fazla anlamam öle basit şeyler yapıcam ama kamerası vs de önemli tabi. Kullanımı kolay olsun isterim öyle bozulmasın 2 dakikada bir. s3 çok yeni bir telefon ve mükemmel bir telefon ancak bir arkadaşımda söyledi android de çok fazla hata var diye. Nelerdir bunlar ?

Bir de şuan telefon alıcam biliyorum 1 ay sonra yeni modeli çıkıcak 4s kenara atılır mı ?

Daha kucuk ekranli bir tel kullaniyim diyorsan iphone al artik ust segmentteki tum teller herseyi yapiyor fark kalmadi duzayn ve ekran boyutu ve kalitesi disinda hepsi yakin birbirine.i4s de be yapiyosam su an galaksy note dada aynisini yapiyorum tek farki boyutu buyuk ekranda internete girmek super oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iPhone almak icin nedenini bilmiyorsan bence hic alma. iPhone alma nedenine gelince kaliteli malzeme basit ve akici bir arayuz, hepsinden önemlisi Appstore.

Android almak istersen sana Galaxy S3 degilde Galaxy S2 öneririm. Ele avuca sigar, ekrani iPhonea göre buyuk ve surf yapmak icin iyi oluyor, sesli komut var sen söylersin o yazar ister mesaj olsun ister internette girmek istedigin link ve türkce destegi var hatta "lan " lafini bile bilir :). Secim senin yakinda iPhone5 cikacakmis beklemek istersen onuda bir gör öyle karar ver. Galaxy S2 veya iPhone4 yada 4S aslinda yeterli.

Birde son soruna cevaplayim iPhone5 iPhone 4S in pabucunu dama atamaz. Bak ben yillardir iPhone 3GS kullaniyorum ve hala 3GS in pabucu dama atilmis hissi uyandirmadi. Elime birtane iPhone4S gecti nerdeyse bedavaya geldi bana sifir ve hala onu kullanmaya baslamadim cunku 3GS in dizaynini seviyorum ve hicte yavas degil telefon. Bak simdi iPhone5 cikacak ve 3GS hala güncel sen tutki 4S ten bahsediyorsun daha yepyeni bir telefon ve Applein sonu S ile biten ürünleri profesyonel urunlerdir hatalrin yokoldugu urunlerdir. Simdi millet iPhone5 alir ben iPhone5S beklerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 31 Ağustos 2012; 9:22:26 >

• Rahatlik huzur istiyorsan 4S

• quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

iPhone almak icin nedenini bilmiyorsan bence hic alma. iPhone alma nedenine gelince kaliteli malzeme basit ve akici bir arayuz, hepsinden önemlisi Appstore.

Android almak istersen sana Galaxy S3 degilde Galaxy S2 öneririm. Ele avuca sigar, ekrani iPhonea göre buyuk ve surf yapmak icin iyi oluyor, sesli komut var sen söylersin o yazar ister mesaj olsun ister internette girmek istedigin link ve türkce destegi var hatta "lan " lafini bile bilir :). Secim senin yakinda iPhone5 cikacakmis beklemek istersen onuda bir gör öyle karar ver. Galaxy S2 veya iPhone4 yada 4S aslinda yeterli.

Birde son soruna cevaplayim iPhone5 iPhone 4S in pabucunu dama atamaz. Bak ben yillardir iPhone 3GS kullaniyorum ve hala 3GS in pabucu dama atilmis hissi uyandirmadi. Elime birtane iPhone4S gecti nerdeyse bedavaya geldi bana sifir ve hala onu kullanmaya baslamadim cunku 3GS in dizaynini seviyorum ve hicte yavas degil telefon. Bak simdi iPhone5 cikacak ve 3GS hala güncel sen tutki 4S ten bahsediyorsun daha yepyeni bir telefon ve Applein sonu S ile biten ürünleri profesyonel urunlerdir hatalrin yokoldugu urunlerdir. Simdi millet iPhone5 alir ben iPhone5S beklerim :)

Her kelimene katılıyorum..müdür ileriye tarih atma imkanın varsa bekle 5 çıksın o duruma göre hareket et..android hakkında ise mağazası AppStore bin yerini kesinlikle tutamaz ve duyduğuma göre kasma falan da yapıyormuş sana dicegim vaktin varsa bekle yoksa git iPhone al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iPhone 5'i kesinlikle beklemelisin.Hem paranın değer kaybetmemesi için hem de güncel bir model kullanmak için bir iki ay beklenir diye düşünüyorum.
  • Anladığım kadarı ile telefondan çok beklentin yok... Görüşme, sms yeteriyorsa ve kamera bile önemli değilse.... İPhone sana fazla ve parana yazık. Bende soruyorum NEDEN İPHONE ... kullan e71 işte paran cebinde kalsın.
  • E71 kullanıcısı olarak yorumlarsam, tek sıkıntısı ufak tefek kasmaları. 4 senedir kullanmama ragmen sarjı hala 1.5 gune yakın gıdıyor. Akıllı telefon piyasasında harika bir pil ömrü. Multimedya onemliyse eger yanına bir adet ipod touch eklenebilir. Ama gorusme ve sms içln E71 yeterli :)

• benim sorum da ana soru'dan biraz farklı olacak.

iphone 4'ten önceki diğer iphone ları açıkçası görünüş anlamında beğenmediğim için aklımın ucundan bile iphone almak geçmiyordu. ama ne zaman 4 çıktı fikrim tamamen değişti. heves ettim alıyım dedim ama o kadar çok sorunu anlatılıyor ki. e dolayısıyla hevesim de kaçmıyor değil.

tüm problemlerine rağmen 4s alınır mı, ben onu merak ediyorum açıkçası.
  • Problem çok diyorsan alma o zaman. Bile bile ladese ne gerek var?
  • haklısın aslında ama telefon o kadar güzel duruyor ki sadece almadan önce içim biraz daha rahat etsin istiyorum sanırım
    bu arada sorumun cevabı hakkında yazılmış çok yazı varmış. bakmayı bilmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feerit

haklısın aslında ama telefon o kadar güzel duruyor ki sadece almadan önce içim biraz daha rahat etsin istiyorum sanırım
    bu arada sorumun cevabı hakkında yazılmış çok yazı varmış. bakmayı bilmek gerek.

İphone 5 i alırım yerinizde olsam.
    12 eylül tanıtmı var.
    Şunun şurasında ne kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

Arkadaşlar ben yeni telefon alıcam nokia e71 den geçicem buraya ancak bir kaç sorum olucak :)

hocam telefondan fazla bir beklentiniz yok anladıgım kadarıyla.Beklentilerinizi iphone 4 te karşılar.Hatta 4ün batarya süresi 4sten iyidir.İkinci el temiz bir iphone 4 alabilirsiniz.Zaten e71den iphone a geçince aradaki farkı hissedeceksiniz telefondan keyif alacaksınız.s3 donanım olarak çok iyi olabilir ama stabil bir telefon istiyorsanız iphone

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: feerit

haklısın aslında ama telefon o kadar güzel duruyor ki sadece almadan önce içim biraz daha rahat etsin istiyorum sanırım

İphone 5 i alırım yerinizde olsam.
    12 eylül tanıtmı var.
    Şunun şurasında ne kalmış

yok yok her ne kadar 4s için yanıp tutuşsam da iphone 5'i merakla bekliyorum fakat ekranı daha büyük olmaz umarım. bana göre şu anki boyu uygun geliyor.
    ayrıca kim bilir kaç para olcak. sorunsuz bir telefon olsa da paramızla rezil olmasak.

• bence hiç uğraşma git bir ıphone 4s al gec. suan tek geceerim telefon onümüzdeki 5 yılın teknolojisini barındırıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.