Şimdi Ara

Neden İngilizce ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
1
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: talhaokur

quote:

Orijinalden alıntı: Calyps

sen ingilizcesini öğren ?

Ama ben türküm. Oyunun madem tr serveri var e bende tr serverindeyim neden ingilizce eşya ismi kullanıyımki orda türkçe yazdığı halde

o zaman sıkıntı çekmeye devam et türkiy server noob u
  • Çünkü ''İngilizce'' evrensel bir dil. Türkiye'de Akdeniz ve Ege'nin turistik yerlerine gittiğinde, veya İstanbul'da Sultanahmet'te gezerken gördüğün turistler İngiliz değil ancak hepsi İngilizce biliyor. Ayasofya'nın orda ellerinde fotoğraf makineleriyle gezen Asya'lı turistler gelip sana Kore'ce soru sormuyor, veya Antalya'da gördüğün Rus bir turist seni Rus zannetmiyorsa sana Rusça derdini anlatmaya çalışmıyor. Kendi milletini üstün görüp Hitler tarzı bir düşünce sistemiyle ''Ben Türk'üm, İngilizce bilmek zorunda değilim onlar Türkçe öğrensin, 1 Türk dünyaya bedel onlar bize uysun'' tarzı saçma sapan sapıklığa varan düşünceden vazgeçip orta noktayı bulmaya çalış o da İngilizce oluyor. Zaten yıl olmuş 2013, en geç 80'lerin sonu 90'ların başında doğan birinin bu kadar İngilizce bilmesi gerekiyor zaten normal bir eğitim aldıysa. Yani bunlar özel isimler, sen fantezi bir oyundaki eşyanın adını ''kanasusamış'' olarak değilde ''bloodthirster'' olarak ezberlersen dilin yozlaşmış olmuyor zaten. Esas sıkıntı sokaklarda esnafın dükkana verdiği abes isimler, İngilizce menüler filan. Dilini kurtarmaya çalışıyorsan buna LeagueofLegends'daki hayali eşyaların garip isimlerini düzeltmekle değil bahsettiğim soruna dikkat çekerek başlayabilirsin onun yeri de burası değil.

Edit : Zaten şu hastalıklı çakma hitler zihniyeti yüzünden millet olarak kendimize has bir şeyimiz yok, varsa yoksa biz Türk'üz biz yaparız ederiz. Bu yüzden oynadığın oyunların, aldığın arabaların-telefonların-bilgisayarların hepsini Türkler değil yabancılar yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eegekoc -- 31 Temmuz 2013; 10:12:25 >

• Konu sahibinin postlarını görünce aklıma bu geldi nedense
     Neden İngilizce ?
  • imzaya bak MİD OR FEED ingilizce bilmiyorsan bari özentilik yapma
  • quote:

Tamamda biz yeni başladık şimdi sıkıntı çekiyorum ben bunların türkçesini ezberlesek olmazmı? Bazı karakterler için türkçe rehber hazırlanmış ama diğerleri ?
    Bence rehber hazırlayan arkadaşlar için sorun olmayacaksa türkçelerinide eklesinler..

Bunca kişi senin için Türkçe isimleriniz ezberleyeceğine sen İngilizce olanları ezberle daha avantajlı olursun.

Edit: Günümüzde en çok kullanılan dil biliyorsunuz ki İngilizce, direk İngilizce'yi öğrensen daha da iyi. Ben çok yararını gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rumpos -- 31 Temmuz 2013; 11:14:14 >
  • TR serverı yeni daha herkes ingilizcesine alışık. Ben de TR terimleri bilmiyorum ama TR de çok oynadıkça en sonunda ezberliceksin zaman alır du bakalım bi soluklan
  • Oyunun türkçe olması zaten başlı başına saçma hadi yazıları türkçe yaptın bari seslere karışma herolar da türkçe konuşuyor iyice saçma sapan bir şey çıkıyor ortaya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

adam 3-4 senedir ingilizce oynamış sen ondan türkçe bekliyon he?

+1

Sezon 1'den beri oyunu Avrupa serverında oynamaktayım , türkçe isimlerini nasıl öğrenmemi yada tüm tabularımı yıkıp tüm itemleri türkçe telaffuz etmemi bekliyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydrogena -- 31 Temmuz 2013; 11:19:04 >
  • quote:

Tamamda biz yeni başladık şimdi sıkıntı çekiyorum ben bunların türkçesini ezberlesek olmazmı? Bazı karakterler için türkçe rehber hazırlanmış ama diğerleri ?
    Bence rehber hazırlayan arkadaşlar için sorun olmayacaksa türkçelerinide eklesinler..

onca adam türkçesini öğreneceğine sen ingilizcesini öğren ?
  • Desteklerinizden dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum
    Herkese emir vererek konuştuğum söylenmiş öyle algılandıysa doğrudur
    Saygılar sevgiler.
  • taltask T kullanıcısına yanıt
    Konuya yorum yapanlara bak hocam. Adamlar utanmasalar sövecekler. Ben bu konuda biraz tartışalım ne olur ne biter konuşalım dedim ama nerdeeee ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

Oyunun türkçe olması zaten başlı başına saçma hadi yazıları türkçe yaptın bari seslere karışma herolar da türkçe konuşuyor iyice saçma sapan bir şey çıkıyor ortaya...

E tr serveri adamlar karma server dememişki. Doğru olan bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer

imzaya bak MİD OR FEED ingilizce bilmiyorsan bari özentilik yapma

Özentilik yapan benim dimi kardeşim doğru söylüyorsun Savunduğum konuya bak dediğine bak bilgisayarının açıp kapatma tuşuna bak şimdi basılı tut ve bidaha bırakma.
  • quote:

Güzel kardeşim neden uğraşıyımki ya. Belki ingilizce düşmanıyım ?
    Tr serverinde oynuyorum rehberimi istiyorum. Yaparlarsa iyi olur yani

Ileride her hangi bir yere iş başvurusu yaptiğin zaman senden ingilizce istediklerinde de dersin artik ben ingilizce dusmaniyim diye.Dunya dili şu anda ingilizce ve insanlar bu oyunu çok uzun zamandan beri oynuyor 2 gun westde oynasan aşina olursun itemlere merak etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak katılıyorum doğru söylüyorsun saçma sapan isimler takılmış olabilir fakat ben destek bölümüne bunu bildirdim bana geri dönen olmadı. Ayrıca kullandığım telefon bilgisayar vs. yabancılar yaptı demissin doğrudur. Türkler yaptıda almadıkmı? Hep kendimizi bir adım geriye koymuşuz.

Bu yorumu yazmak için uğrasmıssın teşekkür ederim bağzıları sadece laf olsun diye yazıyor.
  • Oyunu ingilizceye cevirebilirsin TR serverinda. O sekilde oyna kafan rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EternalKiss

quote:

Güzel kardeşim neden uğraşıyımki ya. Belki ingilizce düşmanıyım ?
    Tr serverinde oynuyorum rehberimi istiyorum. Yaparlarsa iyi olur yani

Ileride her hangi bir yere iş başvurusu yaptiğin zaman senden ingilizce istediklerinde de dersin artik ben ingilizce dusmaniyim diye.Dunya dili şu anda ingilizce ve insanlar bu oyunu çok uzun zamandan beri oynuyor 2 gun westde oynasan aşina olursun itemlere merak etme.

Sorun ezberlemek vs. değil. Sorun türkçe olan şeyin ingilizce söylenmesi. Ayrıca iş başrusu yapmama gerek yok yaparsamda bilmiyorum gerekte yok derim.

Özet: Babadan zenginiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Faunus

Oyunu ingilizceye cevirebilirsin TR serverinda. O sekilde oyna kafan rahat olsun.

Yok iyice türkçeye çevirmeye çalışıyorum. Şimdi sen diyosunki tükürdüğünü yala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

adam 3-4 senedir ingilizce oynamış sen ondan türkçe bekliyon he?

+1

Sezon 1'den beri oyunu Avrupa serverında oynamaktayım , türkçe isimlerini nasıl öğrenmemi yada tüm tabularımı yıkıp tüm itemleri türkçe telaffuz etmemi bekliyorsun ?

Bak gerçekten böyle birşey demiyorum. Demek istediğim şey şu yapılan rehberlerin ingilizce olması. Birinden eşya tavsiyesi istiyorum birşeyler söylüyor birde kısaltarak yazıyor sonra çık işin içinden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Faunus

Oyunu ingilizceye cevirebilirsin TR serverinda. O sekilde oyna kafan rahat olsun.

Yok iyice türkçeye çevirmeye çalışıyorum. Şimdi sen diyosunki tükürdüğünü yala.

Bu oyunu daha ilk ciktigi donemden beridir oynayan biri olarak kusura bakma ama insanlarin itemlerin isimlerini Turkce soylemesinin cok zor oldugunu belirteyim.
    Cogumuz bu oyunu daha onceden de oynuyorduk ve bir aliskanlik durumumuz var, su anda gidip esyalarin Turkcesini kimse ezberlemeye calismaz kusura bakma.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.