Şimdi Ara

Neden herkes Psikoloji istiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hukuk isteyenler dışında TM'cilerin %80'i psikoloji istiyor nedir bu psikoloji merakı anlamıyorum maaşı mı iyi?

• Bu ara psikoloji bölümlerinin de artması ve puanlarının düşmesiyle talep gerçekten de oldukça arttı. Ama kariyer düşünmeyen bir psikoloğun iyi para kazanabileceğini düşünmüyorum, yığılma illa ki olacak. Aslında en garantisi olan bölüm PDR oluyor bu durumda.
    Belki sebebi puanı hukuktan sonra en yüksek olan tm bölümü olmasıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek puanlı olduğu içindir
  • Halkın %80i psikopat olduğu için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikolojisi bozuk olan psikoloji okumak istiyormuş bi haberde görmüştüm.
  • ben şizofren hastasıyım ayrıca bipolar ve anksıyete ve arasıra az yoklasada obsesıf durumlar gozlenıyo 23 yaşımda psıkolojı bolumunu kazanamayınca sosyolojı bolumu yazdım ondan sonra da bılmıyom ama bı sekılde kafayı yedim.şu an yaşım 35 bı devlet dairesınde memurum.bı ıkı ıkıncı ogretım psıkolojı bolumu acılınca tekrar ben de umutlandım tayinimi o şehre ısteyıp psıkolojı okuycam ınsallah.kafayı yememın öcünü alıcam sonra okulu bıtırmek ıcın baya bı kasıcam canım falan cıkıcak sonra bolumu bıtırıp başım göğe erıcek belkı de bılmıyorum.ama kafası karısık ınsanlar cokdur psıkolojı bolumunde bunu gorerk bızzat yasadım.bana dua edın psıkolojı okumam lazım cunku başımın göğe ermesı gerekıyo:PPPPPP
  • bi deşizofrenım dıye ne olur aslında bole bı sayfa yok aslında ben yokum bunu kafamda kuruyorum gıbı cahılce sakalar yapmayalım.fılmlerde gordugunuz sızofrenler cok agır vakalar.normal hayatta şizofrenlerın cogu bı iş bulup faturalarını ödemek ıcın ugras verıyo.şizofrenlere sahıp cık onlar sızın kardesınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pusurkafali kullanıcısına yanıt
    PDR'nin 8 bin açığı kaldı ve 2 sene içerisinde açık kapanacak.İnsanları yanlıs yönlendirme.Ben türkçe öğretmeniyim.

Felsefecileri de pdr'den atayacaklar kanun cıkmak üzere.Milleti kandırma dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut359

bi deşizofrenım dıye ne olur aslında bole bı sayfa yok aslında ben yokum bunu kafamda kuruyorum gıbı cahılce sakalar yapmayalım.fılmlerde gordugunuz sızofrenler cok agır vakalar.normal hayatta şizofrenlerın cogu bı iş bulup faturalarını ödemek ıcın ugras verıyo.şizofrenlere sahıp cık onlar sızın kardesınız

Şizofren olan birisi hasta olduğunu önüne yüzlerce kanıt sürsen bile hiçbir şekilde kabul etmez onlara normal gelen dünya zaten hasta olduğu durumdaki dünyadır olayları normal yaşadığını sanar. Filmlerden görüyorsunuz böyle şeyleri havalı olmak için ben de şizofrenim yazıyorsunuz.
  • psikolojik danışmanlık okuyorum oldukça da memnunum ilk senem. derslerin kolaylığı ve insan var oldukça devam edecek iş olanakları var, ölmez yani.
    tm'de seçilecek en mantıklı üç bölüm hukuk, pdr ya da psikolojidir bana göre. Hukukla ayrımı ise ilgiler yoluyla olabilir, yani pek mantıklı açıklama bulamazsın hukuk
    varken neden PDR sorusuna.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.